kouzoulo (25-04-13)
Πριν λίγο οι οπαδοί για να τους πικάρουν φώναζαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
Το βλέπω παράλληλα με το Φενέρ-Μπενφίκα και όσες φορές το έχω γυρίσει η Μπάρτσα ότι σουτάρει γράφει. Αν και ο βάζελος κατέβασε τη διαφορά στους 10 απ' τους 20, πιστεύω θα χάσει με κάτω τα χέρια...
· Στάλθηκε από αϊφόνι θρι-τζι-ες να 'ουμ ·
Πολύ δύσκολα γυρίζει. Το παιχνίδι πάει σε υψηλό ρυθμό.
Εν τω μεταξύ για να κάνει ο Διαμαντίδης καραγκιοζιλίκια από τώρα πάει να πει ότι ούτε οι ίδιοι δεν το πιστεύουν και ψάχνει δικαιολογία για την πράσινη για αύριο...
Α η δικαιολογία είναι έτοιμη, τα 3 γρήγορα φάουλ στον διαπουστίδη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
"Α μπηλήβ γου γκονα σόου μπέτερ φέης ιν δε σέκοντ χαφ. Λάηκ έβρυ ταημ. Δατς ολ." Φράγκι
H κλασική λουζερομάδα κάνει ό,τι μπορεί για να ξαναβάλει τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
VALVERDES_7 (25-04-13)
Τι πιθανότητα υπάρχει η καινούρια μπάλλα να είναι κωλόμπαλλα; Τεράστια η αστοχία από παικταράδες
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Κοιτα παλι τη λουζερομαδα!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ολα καλα παιδια;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Απιστευτο δε μπορουν να βαλουν καλαθι!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ηρεμα......καλα πανε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τι καλά που διώξαμε τον Σόφο... Το παιδάκι είναι βουβάλι άσχετο.
Υποστηρίζω Μπανάθα απόψε, γιατί είμαι ανώμαλος και θέλω να τους πηδήξουμε στο Φ4 με το
δικό μας παπάρι και όχι με το τσουτσουνάκι των Ισπανίδων.
54-45 vraia
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μπραβο ρε ναβαρο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
alla 7 lepta
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τώρα κατάλαβα γιατί τους λέτε λούζερς. Οι τύποι είναι απίστευτοι, ήταν στο +20 και μετά κόλλησαν στους 51 πόντους για σχεδόν 10 αγωνιστικά λεπτά!!
ΥΓ. Κόουτς το μπάσκετ βλέπω, αλλά είναι τόσο μαλάκες που είναι ικανοί να χάσουν.
· Στάλθηκε από αϊφόνι θρι-τζι-ες να 'ουμ ·
56-45...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
mia xara...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks