BrazHlias (18-04-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (18-04-13)
Συγκριση με τον Γκαλη καμια,ομως μιλαμε για τον καλυτερο ελληνα μπασκετμπολιστα μετα τον Γκαλη,γνωμη μου.
voskos_7 (19-04-13)
Αιτημα του βαζελου στον εσακε για να μη παιξει τωρα με τον Απολλωνα
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ε ρε και να ειχε μεινει αποντος ο Σπανουλης σε ματς κοντρα σε Τσκα και Μπαρτσα....
Θα τον ειχαν κρεμασει στην οροφη του Σεφ.
Επισης σε 4 ματς, παιζοντας 35 λεπτα, με ολο το παιχνιδι να περναει απο τα χερια του, εχει 14 ασσιστ στα playoff.
Ο Σπανουλης σε 3 και με λιγοτερο χρονο εχει 24!
Mητσογκαλης οεοεοε!
Ρε Γιάνναρε κόουτς και μπασκετικοί, για πέστε την γνώμη σας γι αυτόν τον Τόμιτς
της Μπάρτσα. Πολύ τον γουστάρω τον πιτσιρίκο. Αν βάλει και κανα κιλάκι θα είναι
σούπερ. Γίνεται να έρθει σε μας?
Αν τα σκασουμε χοντρα, ερχεται.
Αλλα οι αφοι την τελυταια διετια δεν κυνηγουν παιχτες με υψηλο κασε, σωστα πλεον κατα τη γνωμη μου.
Κι εμενα μ'αρεσει ο Τομιτς, εχει εξαιρετικες κινησεις κατω απο το καλαθι.
Βεβαια μικρο δεν τον λες, εχει κλεισει τα 26![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Διαβαζω σημερα,περηφανια για το πρασινο μεγαλειο,30.000 κοσμος εκανε ρεκορ κι αλλες τετοιες μαλακιες.
Ποσο πεπονι πρεπει να εισαι να πανηγυριζεις οτι σε κλειστο γηπεδο 18.000 καταφερες και στριμωξες 30000 κοσμο?
Στην παραμικρη μαλακια,θα κλαιγαμε νεκρους σημερα,επειδη ο πρεζακιας ο Γιαννακοπουλος θελει καυτη ατμοσφαιρα.
Στα του αγωνα,τον ηπιε σταλα σταλα ο βαζελος,ψιλοπεριπατο εχασε,ακομα δεν κριθηκε τιποτα βεβαια,στο τελος μονο μην μεινουν με αφιερωματα για τον Τζορνταν-Διαμαντιδη.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
VALVERDES_7 (19-04-13)
Ορθιο χιλιομετρο που ξερει και μπασκετ...δυσκολος συνδυασμος, σπανιζει. Η ενσταση μου ειναι οτι χανεται στα κρισιμα..Αν και ειναι νωρις για τετοια κουβεντα, υπαρχουν 2 παιχτες που θεωρω οτι οφειλει να κοιταξει ο Ολυμπιακος το καλοκαιρι. Ο Ντειβις της Χιμκι και ο Πετγουει του Ρεθυμνου. Ο Ντειβις εχει εναν χρονο ακομη συμβολαιο αλλα οι Ρωσοι σκορπιζουν την ομαδα τους.
*****8.23*****
Coach (19-04-13), DaRkSaGa79 (19-04-13)
nbqgr (19-04-13)
Coach (19-04-13)
Κοιτώντας τα στατιστικά στο τοπ16 (συγκεκριμένα εδώ γιατί το επίπεδο είναι μεγαλύτερο και σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου) στους C:
Ranking
1. Davis, Paul 20.1
2. Tomic, Ante 19.0
3. Krstic, Nenad 18.0
4. James, Shawn 17.1
5. Lampe, Maciej 17.0
6. Zoric, Luka 15.8
Πάνω από 10 πόντους πάνω από 6 ριμπάουντ (τρίτη στήλη: σουτ κάτω από το καλάθι που έχουν μόνο 2 πάνω τους 70%)
Davis, Paul 15.4 6.4 74.7
Tomic, Ante 14.2 6.5 73.2
James, Shawn 12.2 7.0 68.5
Lampe, Maciej 16.6 6.8 60.8
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν έρθει κάποιος αμέσως θα παίζει το ίδιο. Πρέπει να κολλάει με την ομάδα και τον ρόλο που θα του δώσεις. Ο Κροάτης Τόμιτς πέρυσι έπαιζε Ρεάλ και τον άφησε...
Από την άλλη ο Petway έχει κερδίσει το τίτλο του καλύτερου αμυντικού παίχτη του NBDL (το δεύτερο πρωτάθλημα του ΝΒΑ κάτι σαν φάρμα), τον έφαγε λίγο το πανεπιστήμιο αν και ήταν από τα καλά. PF 2.04, τρομερός στα αθλητικά του προσόντα και έχει τα στοιχεία να γίνει τρομερός αμυντικός σε υψηλό επίπεδο. 12.3 πόντοι, 5.7 ριμπάουντ, άσε που έχει γίνει και διασημότητα φέτος...
sirkostas (19-04-13)
Οριστε, δε γινεται το απολλωνας παο
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
καλως δεν γινεται μαργαριτα.και εμεις στην θεση τους το ιδιο θα θελαμε
και αναμενω την ιδια αντιμετωπιση.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
pirateeeeeee (19-04-13)
ο γκαντεμοσαυρος (μητσοτακης) ακομα ειναι λεει στην κωνσταντινουπολη.
δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα σημερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks