Σιγά ρε Συρίγο, σιγά...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σιγά ρε Συρίγο, σιγά...
μεγαλη νικη για τον ζελα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χαχχαχαχχα!!!!!!
Συριγο προσεχε μη πνιγεις απο τα χυσια πουτανογενημα. Σιγα μην ειναι και 30.000 στο οακα ρε αρχιδι
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (11-04-13)
Διαμαντίδης
πανε λονδινο χαλαρα.οι ισπανοι δεν το εχουν.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μπάρτσα... Μπάρτσα...
Άντε γαμηθείτε μαλάκες. Σιχάματα. Άι σιχτίρ λούζερς. Στο διάολο να πάτε και ακόμα παραπέρα. Πούστηδες. Άντε γαμηθείτε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Faithful (11-04-13)
Θέλω να περάσει ο Βάζελος. Είμαι κτηνοβάτης και τα λαγουδάκια θέλω να γαμήσω!
*το έργο μας γίνεται ΠΟΛΥ πιο εύκολο με την Μπάρτσα έξω... Ακόμη και για επανάλληψη του περυσινού θριάμβου.
Μια χαρά τα λέει ο Συρίγος και αν μη τι άλλο ήταν αντικειμενικός στην περιγραφή. Ας μην έδιναν το δικαίωμα οι ντολμάδες από την Καταλωνία.
εχει μεταλλο δημητρη η ζελα.δεν ειναι ευκολος αντιπαλος.εγω προσωπικα δεν θελω να τους πετυχουμε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
25000 στο ΟΑΚΑ από τους αντικειμενικούς![]()
Το χοντρο ντουβαρι ουτε φαουλ δεν εκανε ο μαλακας!!!!!!
Γαμω τη καταλονια σας γαμω!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αυτός ο Πασκουάλ είναι μεγάλο νούμερο
πραγματικα παντως η μπαρτσα με απογοητευσε.τραγικες εμφανισεις και στα 2 παιχνιδια.
αυτη η ομαδα εκανε 11-1 ρε παιδια;απιστευτο....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
13-1 Στάθη.
sk12072 (11-04-13)
Εννοείται θα χάσει. Με κατεβασμένα σώβρακα μάλιστα.
bravo sth pana8a,ante me tous vlakes tous ispanous 0-2 eprpe na tous eixe shmera.makari na perasei kai na pame k oi 2 teliko,an perasei f4 th real thn exei,emeis dyskolo ,an eixame dorsey 8a hmoun sigouros
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Bookmarks