sabar77 (06-02-13)
Αου ρε αμπαλοι..
*****8.23*****
sabar77 (06-02-13)
Μποχάου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ένας βόθρος της δημοσιογραφίας έκλεισε σήμερα ( ιδού και το τελευταίο εξώφυλλο )
Άντε με το καλό και οι υπόλοιπες με πρώτες και καλύτερες τις κολοφυλλάδες τις δικές μας .
BrazHlias (09-02-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-02-13), sabar77 (09-02-13), sadi (09-02-13)
κριμα για τους ανθρωπους που εμειναν ανεργοι και σκορπιζαν το γελιο με την φυλλαδα τους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εκτός από τους βαζελο ΑΡΔ, κρίμα για τους υπόλοιπους ανθρώπους που έμειναν άνεργοι.
Οι ΑΡΔ να πάνε να γαμηθούν
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Χεστηκα κύριοι για τους ανθρώπους που μείναν άνεργοι. Άνθρωποι που κανουν δουλειές ΧΩΡΙΣ να παραμυθιάζουν κόσμο και να εξάπτουν πάθη μένουν επίσης άνεργοι. Γι' αυτούς να λυπηθώ. Οι εργασίες σε φυλλάδες που προάγουν την δολοφονία ανθρώπων επειδή υποστηρίζουν διαφορετική ομάδα δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Αμα είναι έτσι να κλάψω και για τους τύπους στα φανάρια που ξεμένουν από δουλειά επειδή ακρίβυνε η τιμή του λαστιχου για τα τζάμια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΟΑΕΔ ολοι τους,σιγα να μην λυπηθω αυτα τα σιχαματα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (10-02-13)
ε αμα γραφεις συνεχεια πιπες λογικο ειναι....ποσο κουτοχορτο να φαει ο αλλος...καποια στιγμη θα πει stop...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
λοιπον σταμπαρετε αυτη την φαση και οποτε μιλανε οι βαζελοι για διαιτησιες, αυτη ειναι αρκετη για να το βουλωνουνε. Πασιφανες πεναλτι και αποβολη, μεχρι και ο αλαφουζος θα το δινε, δεν γινετε να το πνιξεις. Και ομως ο κακος δινει θεατρο και κιτρινη. Εγκληματικη αποφαση που θα περασει στα ψιλα, ενω αμα ηταν σε δικο μας παιχνιδι, θα ειχαν ηδη βγει μαζι με τον συριζα στα λιμανια για απεργειες!!
Το δα κ εγω κ πεταξα το τηλςκοντρολ απ τα νευρα
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γκολ η ξανθη
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Coach (10-02-13)
στο ποδοσφαιρο βεντουζα.στο μπασκετ αντεχουν ακομα τα μουνια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
7DeadlySins (10-02-13)
εβλεπα το ματς στο καφέ , μαζί με το μπάσκετ , από το ημιχρονο σταμάτησα να ασχολούμαι με το μπασκετ και ασχοληθηκα αποκλειστικα με τον ποδοσφαιρικό αγώνα , αν η Ξάνθη ήταν ψύχραιμη παίδες θα τους είχε σκίσει με πολλά γκολ
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
"Έγινε κίτρινη. Θεέ μου πιο πεναλτι δεν υπάρχει!"
10 Φεβρουαρίου 2013 | 21:36257 [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
![]()
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη με αφορμή το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ανατροπή του Ονουάτσι από τον Ορέστη Καρνέζη.
Ο ποδοσφαιριστής των Ακριτών μάλιστα τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον Τάσο Κακό για θέατρο με τους Ακρίτες να τονίζουν πως ήταν μαρς πέναλτι.
Η ανακοίνωση:
«Θεέ μου! Μαρς πέναλτι. Έγινε κίτρινη.Θεέ μου πιο πεναλτι δεν υπάρχει!»
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Real.gr
εάν το δείτε θα καταλάβετε γιατί ειναι εξαγριωμένοι στην Ξάνθη
η ξανθη και ο πανοπουλος ειναι αλλο πραγμα στις ανακοινωσεις τους. πρεπει να κρυβεται ολοκληρη συγγραφικη ομαδα απο πισω. η μια αμακοινωση ειναι καλυτερη απο την αλλη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks