Mποχου ρε!!!![]()
Μια ζωη αδικημενη αυτη η ομαδαρε ρε..
Mποχου ρε!!!![]()
*****8.23*****
Αου!!
*****8.23*****
ελπιζω να μη τον διωξει πριν το καλοκαιρι!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλς βρέθηκε στο Σ.Ε.Φ. και δεν αποκλείεται να βρεθεί κι ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή, αφού οι διαιτητές κατέθεσαν συμπληρωματική έκθεση για τη συμπεριφορά με τη λήξη της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Οταν πηγαν να τον χαιρετισουν οι Αγγελοπουλοι μονο προσοχη δεν βαρεσε ο γλυφτης...Ευχαριστω ευχαριστω και ειχε το βλεμμα κουταβιου που εφαγε ξυλια στον κωλο...Μετα αρχισε τις μαλακιες ο παλιοκουραδας.
*****8.23*****
DaRkSaGa79 (06-02-13)
Καλά, υποτίθεται του έπλεξα το εγκώμιο. Πού πήγε το post?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
καρφι στον Δημητρακη μαλλον!![]()
differance (05-02-13)
Oι Δημητρηδες ειμαστε τα καλυτερα παιδια,αυτος ο μαλακας πως βγηκε ετσι?![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
differance (05-02-13), kwtsios (09-02-13), sk12072 (06-02-13)
Ρώτα τον πατέρα του χαχαχα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (05-02-13)
Ούτε οι Έλληνες, ούτε οι ξένοι καταλαβαίνουν όπως τα λέει. Δυνατός ο Αργύρης!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (06-02-13)
panahs7 (06-02-13)
Eμενα αυτο το ΑΟΥ με πεθανε,ειχε και παυση μετα για να το καταλαβουν καλα.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Bookmarks