chainsaw (17-12-12), differance (17-12-12), Paneas (17-12-12)
αυτά είναι οι εργαζομενοι με τσάρτερ , και ο εργοδότης με ταξί , η αποθέωση του σοσιαλισμου στον Παο του αλαφουζ .Στη διοίκηση επικρατεί οργή για την εμφάνιση και ήταν χαρακτηριστικό ότι ο Γιάννης Αλαφούζος νευρίασε τόσο πολύ με όσα είδε στο ματς, ώστε προτίμησε να επιστρέψει οδικώς στην Αθήνα και να μην ταξιδέψει αεροπορικώς με την ομάδα, προκειμένου να αποφύγει ένα πιθανό ξέσπασμα στη διάρκεια της πτήσης.
![]()
chainsaw (17-12-12), differance (17-12-12), Paneas (17-12-12)
προσεχως στις οθονες...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πρέπει να είναι η πρώτη φορά φέτος που δεν τους φταίει η διαιτησία. Άργησαν λίγο αλλά το κατάλαβαν το χάλι τους![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panty (17-12-12)
....και σ΄αυτή την ομάδα εμείς χαρίσαμε ισοπαλία!!!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
dimace (17-12-12)
panty (17-12-12)
Η είδηση της ημέρας έρχεται από το χώρο του μπάσκετ. Αν δεν το έχετε ήδη μάθει, ο εξάσφαιρος επέστρεψε!! Συνέτριψε χθες μεγάλη ομάδα του ΝΒΑ και προβάλλει και πάλι ως το απόλυτο φαβορί για όλους τους τίτλους!!
ΥΓ. Ποια ομάδα του ΝΒΑ? Μα,
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
panty (17-12-12)
20 χρονια εριχναν το φταιξιμο στην διαιτησια οτι τους αδικει και ευννοει τον Γαυρο..
Καθηστε τωρα σχεδον 20 βαθμους πισω για να βαλετε μυαλο.
panty (17-12-12)
εχει πολυ κρυο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (17-12-12)
Aντε τωρα να υποστηριζεις Παναθηναικο και Ρεαλ...![]()
panty (17-12-12)
Reds (17-12-12), SIRSOULIS (18-12-12), sk12072 (18-12-12), vasilis-thrylos7 (17-12-12)
differance (17-12-12)
Πάει, τελείωσε και αυτό το κίνημα. Πλέον η μη καταβολή διοδίων συνιστά παράβαση του ΚΟΚ![]()
Ωρε παλικάρια (sic!), μόλις έβλεπα στο Μακεδονία TV τον Τσάκα να λέει ότι την Πέμπτη παίρνουν τον Παναθηναϊκό!!!!!! Λέτε να γίνει καμιά πλάκα και ο καμηλιέρης πρίγκηψ να βγει αληθινός Κροίσος και να τρέχουμε και να μην φτάνουμε, από εκεί που κοροϊδεύαμε;;;;; Με ζώσαν τα φίδια, λέμε, σοβαρά μιλάω.............
![]()
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
eddie8 (18-12-12)
Bookmarks