Πάντως καλά λένε ότι υπάρχει παράγκα. Αλλιώς θα είχανε φάει 6 μέχρι τώρα...![]()
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΧΟΥΧΟΥΜΑΡΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
Πάντως καλά λένε ότι υπάρχει παράγκα. Αλλιώς θα είχανε φάει 6 μέχρι τώρα...![]()
differance (16-12-12)
det (16-12-12)
differance (16-12-12)
γεια σου ρε χουχουμη....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Με τη βοήθεια του Αγιου Βασιληστοροσίδης του θαυματουργού θα το γυρίσει ο Παος.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
celticfrost (16-12-12)
Θεε μου σε παρακαλω ........ξερω ειμαι αμαρτολος αλλα κανε μου μια χαρη.
Εν οψη του επερχομενου τελους του κοσμου , σε παρακαλω , γλυτωσε τον ΒΑΣΙΛΗΤΟΡΟΣΙΔΗ μας.
Κανε τους Iluminaty που εξουσιαζουν αυτο τον κοσμο να τον παρουν μαζι τους στα υπερδιαστημοπλια , ετσι ωστε να δειδαξει ποδοσφαιρο στον νεο κοσμο που θα δημιουργηθει.
sadi (16-12-12)
Μετά το στρουμφάκι το Χουχούμη, μπαίνει ο Μπαρμπαρόσα.![]()
ρε παιδια ειναι ιδεα μου ή οντως μετα το 3-0 το ματς ισορροπησε?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
differance (16-12-12)
Τελικά δεν έφταιγε εκείνο το καημένο το γερόντι. Άδικα τον έφαγαν![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τώρα υπάρχει κανένας λόγος να κάνουν τέτοιες αστείες καθυστερήσεις; Αφού και 4ο μπορούν να τους βάλουν, έλεος...
Ναι αλλά ο γέροντας πληγώθηκε συναισθηματικά. Από ποιόν να ζητήσει τώρα ηθική ικανοποίηση?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Και δεν παίζει κι ο Γιαπωνέζος ρε γαμώτο!![]()
Ο Μιγαμίσω?![]()
Ωχ ωχ, θα πέσει ξύλο
ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΜΟΣ
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ελα διακοψτε το με υπαιτιοτητα του βαζελου σας παρακαλω!!!!!
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks