ΤΙ ΕΧΑΣΕ ΡΕ Η ΒΑΖΕΛΑ ΤΩΡΑ!
Τέρμα η Τοτεναμ την εχει διαλύσει ο Φορτσαροτσας.
O Defoe που άκουγα σήμερα στα ράδια ότι είναι σε οργιώδη κατάσταση παίζει τον πουλτσίνο πίο πάντως ε;
ΤΙ ΕΧΑΣΕ ΡΕ Η ΒΑΖΕΛΑ ΤΩΡΑ!
Τέρμα η Τοτεναμ την εχει διαλύσει ο Φορτσαροτσας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αχαχχα πιο τσιρκο πεθαινεις
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τι έχασε ο Τοτσες ρεεεεεεεεεεεε
Τι χάσαν ρε οι βαζέλες!
Γελλας ευρωπη μπαναθηναικος λεμε!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πω ρε μάγκα Μπαρτσελόνα μοιάζει ο βάζελος μπροστά στις κότες του Λονδίνου...
Σοβαρά τώρα παίζουν τέτοιες ομάδες στην Αγγλία; Μήπως πρέπει να ξαναδω τα οσα λεω για καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης;
Και μας κλείσανε και το online στοίχημα ρε πούστη να έχωνα κανένα 50ρικο στο διπλό της μπανάθας...
Φτου επεσα 10' νωριτερα
Μιλάμε αυτο το αυτογκολ ξεπληρώνει τη μισή κωλοφαρδία τους ολα αυτά τα χρόνια... Μεγάλος κοουτς ο Βοας Μαρινάκη, να τον έχεις υποψιν.
Χαχαχα, πλαταράς Νο2![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χωρίς πλάκα, μεγάλη αδικία αυτό το γκολ. Κοιμήθηκε με τον Κάρολο της Αγγλίας ο Βόας κι έφτιαξε τέτοια κωλάρα.
Bookmarks