Και φυσικά η Πανάθα εξακολουθεί να αγνοεί την εντός έδρας νίκη φέτος.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Coach (25-10-12)
Μαγική εμφάνιση από τα βαζέλια, πεθάναμε στα γέλια πάλι. Καταπληκτικό γκολ του ΓΙΟΥΡΚΑ αλλά στο τέλος μπέρδεψαν τα τέρματα και ήρθε η ισοφάριση. Για τους Ιταλούς ότι και να πω θα είναι λίγο, χειρότεροι και από τους βαζέλες!
Sent from my Galaxy Note II using Tapatalk 2
Για γελια ειναι ο Βαζελος,3 γκολ για πλακα πρεπει να τους βαλουμε στο ΟΑΚΑ στο μεταξυ μας παιχνιδι.
πραγματικα ομως
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Καλημερα.
Ρε παιδια αυτος ο Αλαφουζος και ο Φερειρα η ληγμενα τρωνε η χαπακωνονται αγρια οταν βλεπουν τους αγωνες του παο και ειναι μαστουρωμενοι.
Λενε οτι ο παο επαιξε εξαιρετικο ποδοσφαιρο και δικαιουταν την νικη.
Πηρε ο Αλαφουζος τηλεφωνο και εκανε παρεμβαση οτι οι δημοσιογραφοι που μετεδιδαν τον αγωνα ειναι μελη συνομωσιας που θελει να διωξει τον Φερειρα και για αυτο λεει παρουσιαζαν οτι ο παο επαιξε πολυ ασχημα.
Εβλεπες το παιχνιδι και νομιζες οτι παιζουν ομαδες γ εθνικης.
http://thrillos.blogspot.com/
Paneas (26-10-12)
O Αλαφούτσος λέει αυτά που θέλει να ακούσουν οι τριφυλλοφόροι οπαδοί. Ή τουλάχιστον αυτά που νομίζει ότι θέλουν να ακούσουν.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Θα κερδισουν σημερα :/
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εχουνε σπασει τα καλαθια οι σλοβενοι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αρχιζει σε λιγο το ματς της παναθας!!!!
ΠΑΟ, g@ma, την ΟΦΗ την πουτάνα![]()
Καλά μιλάμε παίζει να έχει 10 μποφώρ στο Ηράκλειο
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!
Ε οχι ρε φιλε ελεος τι φαγανε!!!!!!
Τα πράγματα είναι απλά απόψε: ο ένας έχει Σίσιτς, ο άλλος Χουχούμη.
Ο ΠΑΟ. Ο αυθεντικός και ο ορίτζιναλ. Η ομαδάρα με τα ροζ.
Bookmarks