Οι παιχτες του ποα , λενε, οτι παθαινουν blackout.
Λούτσο μπανάθα!!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
www.f1rstlap.com
nbqgr (21-10-12)
Ο μπεκρουλιακας κανει οτι μπορει για να απολυθει αλλα δεν υπαρχει σαλιο για αποζημιωση .
Την αλλη εβδομαδα τους κανει κηδεια ο Αναστοπουλος και την επομενη μετα την ηττα απο την ΑΕΚ θα εχουμε γλεντια
Το κερατο τους για αρειανοι.
Μα να ισοφαρισουν στο 88 ;
Και να ριξουν το ηδη καταρακωμενο ηθικο των παικτων του πελατη ακομα περισσοτερο ;
Θα πρεπει να προσλαβει ψυχολογους ο Αλαφουζος τωρα γιατι τους εχει δημιουργηθει ψυχολογικο προβλημα.
![]()
http://thrillos.blogspot.com/
μαλακα αλαφουζε δεν τουιταρες τιποτα για την παραγκα ετσι;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αν κάνετε κλίκ στις εφηρίδες πάνω θα μεγενθυθούν
Εμένα δε μου φάνηκε για πέναλτι. Και φυσικά 100% άδικη η αποβολή.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panty (22-10-12)
το πάρτυ έχει ξεκινήσει πριν την παρέλαση ρε τι είναι αυτοί ρε
η χαρά του βάζελου , το τσου λου να δει τον γαύρο να χάνει επιτέλους , τότε αναβαθμιζεται νομίζει ότι η Ευρωπαικές ομάδες είναι η ΠΑΝΑΘΑ
Οι Αρειανοί φίλοι μου μου λένε σήμερα το πρωί ελπίζω να τους γαμήσετε με σφαγιαστική διαιτησία. Τους λέω δεν προτιμάτε καμιά 6αρα? Όχι, μου λένε, διαιτησία για να τσούζει περισσότερο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (22-10-12)
παω να ριξω κανα πρωτο σέλιδο στο μπάσκετ Κοσμά , τί ώρα είναι το μάτσ σημερις?
6.45 STH NET
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (22-10-12)
Ατυχη ομαδα ρε ο Πανθηναικος για αλλη μια φορα.Κριμα και για τον Λαζαρο που εβαλε και κορδελα στο μαλλι.
Οσο για σημερα γουσταρω ενα ανετο διπλο μεσα στο ΟΑΚΑ.
Bookmarks