Για να απολαύσουμε τώρα τη πολυθρύλητη Πανάθα και τον μελλοντικό μας αντίπαλο![]()
Δεν πέρασε ένα 24ωρο απο την περιπετειώδης και αγχωτική τους νική επι της καντού και ήδη αρχίσανε να μιλάνε για εμας στο ντέρμπι.
Βαζελάκια αμα μπορείτε κερδίστε μας, μην μας τα πρήζετε όμως....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Για να απολαύσουμε τώρα τη πολυθρύλητη Πανάθα και τον μελλοντικό μας αντίπαλο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τη μικτή καφενείων της Θεσσαλονίκης αν κατεβάσεις, καλύτερη εικόνα θα έχει από αυτήν που παρουσιάζει απόψε ο Άρης.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Πάντως βρε παιδιά αυτός ο Παναθηναϊκός χωρίς το δίδυμο Καραγκούνη - Κατσουράνη ε, πώς να το κάνουμε, είναι λειψός.
Φανταστικό παιγνίδι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
H ντουντούκα λείπει![]()
Η αλήθεια είναι ότι καταλαβαίνεις βλεποντας άλλα ματς της Σουπερλιγκ γιατί ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και αήττητος. Μιλάμε για τραγικές ομάδες, τραγικά παιγνίδια.
differance (21-10-12)
Ξεθάρεψε ο Αρούλης.
Οπως και η Ξάνθη χθες. Πιστεύω ότι ειναι καθαρά θέμα του να καταφέρει ο βαζελος να βαλει γκολ οπως εμεις χθες. Αν και η Μπαναθα είναι ακομα πιο τραγική.
Κλασικά δεν δωσανε καμια δεκαρια πεναλτι στον Λάζαρο κτλ, κτλ. Ο Άρης επιεικώς ανύπαρκτος, τις ευκαιρίες που είχε τις ξόδεψε τραγικά.
EXOYME KANA LINK?
O θεος να τα κάνει πέναλτυ
Είσαι σίγουρος? Δε βάζεις να δεις καμιά ταινία του Αγγελόπουλου καλύτερα?
αν και σήμερα δεν κερδίσει , ποσο πίσω μένει βαθμολογικά?
G13![]()
differance (21-10-12)
Πιστεύω κουτσά στραβά θα το βάλει. Ο Άρης χεσμένος έχει κλειστεί πίσω και σε λίγο ο Λάζαρος θα μοιάζει Μαραντόνα.
εμείς παίζουμε χαριλάου την Κυριακή?
Ναι Γιάννη στο Χαριλλλλάου.
Bookmarks