αλλοι γαμανε με μαλλι και αλλοι γαμανε με πουλι
Ναι , έτσι τους γαμούσε, με αυτό το καβλί.
Δε χρειαζόταν και σως να γλιστράει.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
αλλοι γαμανε με μαλλι και αλλοι γαμανε με πουλι
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αρχική Δημοσίευση από RedDuckling
![]()
captain-cook (10-10-12)
Τι να μας πει και η καραλεσβία του κερατά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εδω βλεπουμε το διδυμο που προκαλεσε την καταστροφη του βαζελα...Τιμη και δοξα στα παιδια αυτα!!
![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
panty (11-10-12)
Οραματα και θαυματα!
iek καλα το ειπα?![]()
iek (10-10-12)
Koιτάξτε εδώ κάτι ξεφωνημένες
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γιατί τι έχει ο μουσάτος; Χολέρα έχει;![]()
Για μας ναι. Για τον Σισέ όμως?![]()
IERO (11-10-12)
Σας μαμησα με τα καρουλακια..![]()
Καλα μιλαμε ενα χαλι και μισο στον παολαγο.
Αφου εδιωξαν τον Κατσουρανη γιατι μεταξυ αλλων και γιατι εδινε λεει πληροφοριες σε δημοσιογραφους τι γινοταν στα αποδυτηρια του παο ανακαλυψαν οτι οι διαρροες δεν σταματησαν.
Εβαλαν λεει τεχνικο συμβουλο να απειλησει τους παικτες οτι εαν το ξανακανουν θα μαθουν ποιοι κανουν τις διαρροες και θα υπαρξουν επιπτωσεις.
Βρε μπας και χρειαζονται τον Μητσο τον υδραυλικο για τις διαρροες ; αχαχαχαχαχαχα
Ακου ομαδα σοβαρη.
Δεν τους ενδιαφερει εαν γινεται της κακομοιρας στα αποδυτηρια εαν παιζουν ξυλο βριζονται εαν μαλλιοτραβιουνται αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να μην τον μαθαινουν οι δημοσιογραφοι και βγαινει προς τα εξω.
Λες και εχουν καλη εικονα και θα τους την χαλασει![]()
http://thrillos.blogspot.com/
Bookmarks