ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-09-12)
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-09-12)
Ο Ολυμπιακός έχει λόγο να ρίξει 9-άρα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Εκπληκτική δήλωση του σπικερ της Νοβα με τη ληξη του ματς. "Ο Παναθηναϊκός διατηρεί το αήττητο της ιστορίας του απέναντι στον Αστέρα εντός". Μαρτυράνε χωρίς ξύλο πια...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
γιατί γιουχάουν , χε χε χε χε
Πολυ ατυχη ομαδα ρε πουστη αυτος ο Παναθηναικος..
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
11 βαθμους πλεον η διαφορα οχι μονο θα παρουμε το πρωταθλημα,θα κανουμε και ρεκορ διαφορας στο τελος...με 90 βαθμους οπως ειπε πιο πριν ο νικος θα πρεπει να το τελειωσουμε το πρωταθλημα,αν και το μεγαθηριο ο πλατανιας θα εχει αντιθετη αποψη θα παλεψουμε για αυτο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
+ 11 ??
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Mαλακια του Αστερα,μια κλαση καλυτερος ηταν,παλι τσιμπησε βαθμουλακο ο βαζελος...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
11 βαθμούς διαφορά μετά από...5 αγώνες. Κατάντια...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
—John Lennon
iakov7 (30-09-12)
Και μετά θέτε και μεταγραφές! Μπουαχαχαχα!
iakov7 (30-09-12)
Αήττητος το πρωταθλημα μια ομαδα στην ελλαδα το εχει παρει και ειναι ο παναθηναικος δεν θυμαμαι ακριβως χρονολογια.
—John Lennon
Bookmarks