Παντως για εμενα δεν ειναι εκπληξη ουτε το αποτελσμα του πανο ουτε και η η βαθμολογικη διαφορα,εκπληξη θα ειναι αν καταφερει και κρατησει αυτη την διαφορα.
Αυτό το κουβαρντά πρόεδρο δεν έβγαλε κανα μανιφέστο ακόμα να γελάσουμε .![]()
Παντως για εμενα δεν ειναι εκπληξη ουτε το αποτελσμα του πανο ουτε και η η βαθμολογικη διαφορα,εκπληξη θα ειναι αν καταφερει και κρατησει αυτη την διαφορα.
Red Duckling
![]()
Coach (16-09-12)
τι εγινε ακομα αυτη η ανακοινωση να βγει?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αχαχχαχχα μαλλιοτραβηξε λεει στην προπονηση, ο Μπουμσονγκ τον Οικοδομο χαχχαχαχ ακομα και τους τσακωμους αδερφιστικα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
kouzoulo (18-09-12)
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Coach (17-09-12)
iPhone 5: Γιατί θα κάνει θραύση στους Παναθηναϊκούς
Έρχεται το iPhone 5.
Και θα κάνει θραύση στους Παναθηναϊκούς!
Γιατί η οθόνη είναι μεγαλύτερη.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Πάμε πάλι.
Είσαι Παναθηναϊκός και έχεις το iPhone4 ή 4s.
Μπαίνεις χθες στην εφαρμογή της Super League.
Να δεις τη βαθμολογία.
Και βλέπεις στην οθόνη σου αυτό:
Το iPhone 5 όμως έχει μεγαλύτερη οθόνη.
Και χωράει και την 11η θέση! Ώστε να βλέπουν το όνομα της αγαπημένης τους ομάδας.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Και έχουν και ντέρμπυ την άλλη βδομάδα με τον ατρόμητο στη λειβαδιά .
Οι φουκαράδες ....![]()
panty (18-09-12)
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Αχαχχαχα με τον ατρομητο θα ρθει κι αλλη γκελα στανταρ
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αχχαχαχαχ δοωξη σε παο και σειταριδη για τιςδηλωσεις περι διαιτησιας
Έλα μωρή μπανάθα γερά!!!![]()
51 εκ ζημιές εις νέο? Α σε καλή κατάσταση είναι ο μπασκετικός βάζελος.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
VALVERDES_7 (20-09-12)
Bookmarks