Βαλτο ρε παπαδοπουλε πια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
0-0 ειναι, ο πανθρ ειχε δοκαρι κ δυο καλες ευκαιριες, ο βαζελος ειχε κι αυτος ευκαιριες. Λογικα θα το βαλουν στο β αφου ο πανθρ ειναι για τα πανηγυρια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γκοοοοοοοοοολ ρε καραφλα
αφιερωμενο:
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (15-09-12)
Ετσι πουτσαρα αγρια
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αντε τελειωσε....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Τελος
—John Lennon
Στο γκολ εφυγε οτο κινητο στο πατωμα![]()
Και τώρα περιμένουμε την ανακοίνωση του Αλαφούζου
Στημένο το ματς, πουλημένος ο διαιτητής, εγκληματίας ο Μαρινάκης αλλά θα γκρεμίσω την παράγκα κλπ κλπ
iakov7 (15-09-12)
Coach (15-09-12)
Τι ήταν αυτό μπανάθα μου!!!!!!
Πως γένεν; Πως ρούφεν; Πως ήπιεν;
Όλο τον παίρνεις, όλο τον τρως, αλλά σε σκίζει κι ο Πανθρακικός;
Γιατί μπανάθα μου; Γιατί πρέσβη μου;
Τι γέλιο απρόσμενο ήταν αυτό πάλι;
Όλο και πιο βαθιά πράσινα σκουλήκια!!!
Μωρή Αλαφούζαινα θα κελαηδήσεις πάλι ή έχεις το πουλί στο στόμα και κωλύεσαι;
Ρούφαααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!
Rena (15-09-12)
ρουφα το μπαλονι αλαφουζο για ακομα μια αγωνιστικη
—John Lennon
Δήλωση Αλαφούζου:
"Η παράγκα ξαναχτύπησε. Λάδωσε την ΕΜΥ να λέει όλη την εβδομάδα ότι σήμερα θα έχουμε βροχές και καταιγίδες με αποτέλεσμα οι παίκτες μας να προετοιμάζονται για να αγωνιστούν σε βαρύ και λασπωμένο τερέν. Όπως είδατε όμως στην Κομοτηνή δεν έπεσε σταγόνα κάτι που μπέρδεψε τα παλικάρια μας τα οποία είχαν φορέσει ειδικά παπούτσια για την καταιγίδα. Πλέον είναι ολοφάνερο ότι η παράγκα έχει απλώσει τα δίχτυα της παντού. Περιττό να αναφέρω ότι ο αντίπαλος φορούσε πράσινα και άσπρα, μπερδεύοντας τους ποδοσφαιριστές μας".![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
απο το παπι....
Δήλωση Αλαφούζου:
"Η παράγκα ξαναχτύπησε. Λάδωσε την ΕΜΥ να λέει όλη την εβδομάδα ότι σήμερα θα έχουμε βροχές και καταιγίδες με αποτέλεσμα οι παίκτες μας να προετοιμάζονται για να αγωνιστούν σε βαρύ και λασπωμένο τερέν. Όπως είδατε όμως στην Κομοτηνή δεν έπεσε σταγόνα κάτι που μπέρδεψε τα παλικάρια μας τα οποία είχαν φορέσει ειδικά παπούτσια για την καταιγίδα. Πλέον είναι ολοφάνερο ότι η παράγκα έχει απλώσει τα δίχτυα της παντού. Περιττό να αναφέρω ότι ο αντίπαλος φορούσε πράσινα και άσπρα, μπερδεύοντας τους ποδοσφαιριστές μας".
—John Lennon
Rena (15-09-12)
Τι γελατε ρε αθλιοι γαυροι? Δεν ενδιαφερεται ο panatinaikos για το πρωταθλημα, αλλωστε αυτο ειναι στημενο. Την αξια της η ομαδα θα την δειξει στο Europe!![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
για τον πουτσο εντελως....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Eleni7 (15-09-12)
Και ο Φάνης ζωγραφίζει από το φουμπου!!!!
Άννα μου εκρατιόμουνα, να σ'τα 'δινα εσένα.
Μα μού 'φυγαν σαν έφαγε ο Βάζελος το ένα.
Το παντελόνι τρύπησε σαν να 'χα καραμπίνα.
Και μού 'πε ο υδραυλικός θα χύνω κάνα μήνα.
Προσπάθησε με γαλλικό τη διαρροή να κλείσει,
Μα γλύστρησε και έπεσε και πνίγηκε στο χύσι.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
![]()
sirkostas (16-09-12)
Bookmarks