Ξέραμε όλοι τον Καραγκούνη αλλά δεν του άξιζε να βρίσκεται στον φλώρο!
Ήταν κάτι σαν τον Τζόλε με τη μόνη διαφορά ότι δεν τον σεβάστηκαν!
Sent from my iPad2 using Tapatalk
Πολυ καλος παιχτης και ευτυχως που εφυγε απο τον ποα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ξέραμε όλοι τον Καραγκούνη αλλά δεν του άξιζε να βρίσκεται στον φλώρο!
Ήταν κάτι σαν τον Τζόλε με τη μόνη διαφορά ότι δεν τον σεβάστηκαν!
www.f1rstlap.com
επρεπε να καναμε το μπαμ να τον παιρναμε εμεις...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Για να κουβαλάει τα νερά;;;
www.f1rstlap.com
Εγω οχι ιδιαιτερα..Οι Αγγλοι ριχνουνε ξυλο και οι κορακες δεν σφυριζουνε τις βουτιες...Θα μου κανει εντυπωση αν πιασει στην Αγγλια..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
BrazHlias (09-09-12)
εκανε την τυχη του....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
στα αρχιδια μου για τον καραβουτα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ακομα γηπεδο ψαχνουν αυτοι![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΒΑΖΕΛΕ
ΒΑΖΕΛΕ Ε ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
panty (12-09-12)
Οτι είχα ανησυχήσει που τόσες μέρες δεν είχε βγάλει ανακοίνωση-καταπέλτη ο Νούλης.
Κι εγω ελεγα ποτε θα βγαλουν
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ο αλ-αφουζ ειναι τοσο υπερβολικος που σε λιγο ακομα και οι βαζελοι θα τον παρουν στην πλακα. δεν μπορω να καταλαβω, δεν αντιλαμβανεται πως κατανταει γραφικος?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ω ρε φιλε τι εχασε ο βλακας
Bookmarks