και τη μαλαγα γαυρους του λενε....το χει η μοιρα τους...![]()
Πρωτάθλητη στις πούτσες .. Παναθηναικέ!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
και τη μαλαγα γαυρους του λενε....το χει η μοιρα τους...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Kατά βάθος η Μ-πανάθα ήθελε να μπει στους ομίλους του Europa League! Τσίμπα 2 αρχίδια Μάλαγας ρε Ευρω-πέο!
www.f1rstlap.com
ρουφηξτε το τρομπονι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Εβγαλε ανακοίνωση στο Τουίτερ ο Μαρακαίμπο εναντίον μας ή περιμένει να το κάνει το πρωί μετά το μπρέκφαστ?
το πρωι με το καφεδακι τελειωσε αργα το ματς θα χει παρει και τα χαπια του δεν κανει τετοιες ωρες...![]()
—John Lennon
του χρονου παλι και αν...πανε στο τσ.λ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ρουφάνε και δε μιλάνε ...![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Άντε και το καθημερινό ανέκδοτο...Αλ Αφούζε μην ξεχάσεις να πάρεις πολλή φόρα όταν θα έρθεις να μας τσακίσεις
κι εμένα προσωπικά έλα να μου τα ξύσεις γιατί μια φαγούρα την έχω....
Τι; Δεν έχω μπαλάκια εγώ; Γιατί έχεις εσύ;
Και που είσαι; Τώρα ναι, σας επιτρέπουμε να σηκώσετε λίγο ψηλά το κεφάλι...Όλη την ώρα στο σκύψιμο και στον πεοθηλασμό
σας λυπάται η ψυχή μου!!!! Άντε σηκώστε το για καμιά ώρα και μετά πάλι επί το έργον.....
Δεν χάθηκε το σεντόνι μωρή μπανάθα...Στρωμένο είναι εκεί που πέφτετε στα 4 κάθε φορά!!!!
![]()
Ευχαριοστούμε κε πρέσβη
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Απ' το facebook:
Εγω σας τον εφερα τον Fornaroli...Καναπεδες παρτε οοοοοοοολοιιιιιιι!!!!!!
![]()
Δεν πάει καναπέ, στο Europa θα αγωνιστεί. 6 παιχνίδια σίγουρα και 3-4 εκατομμυριάκια. Ε δε νομίζω να ήταν για παραπάνω ο φετινός βάζελος.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αλεξανδρε μπράβο σου που πόσταρες αυτές τις απόψεις, Θά άξιζε νομίζω τον κόπο να έχουμε απόψεις , και σε κάποια καλή νίκη του Παο.
Εγώ θέλω να τονισω , οτι αν δέν υπήρχε η ταμπέλα του Παο , θα μπορούσε να είναι και δικές μου , για τον οσφπ , και δεν αποκλείεται στον όμιλο να δω και χειρότερα .Το ερώτημα είναι τι θέλει ο καθένας να δεί , μέσα από το ποδοσφαιρο.
Θέλει να δει την εξαθλίωση του αντιπάλου? τότε πρέπει να είναι ευχαριστημένος αρκείται στην δήθεν αντιπαλότητα Μαρινάκη Άλαφούζου και την μάχη στα δικαστήρια ? το σίριαλ αναμένεται να είναι μακρύ .
Αυτοί οι φίλαθλοι τώρα τι περιμένουν ? μία πρωτη χαρά είναι το πατατράκ του οσφπ , είναι πολυ πιθανό δεκαετίες σπέρνουμε μισος και θερίζουμε ήττες .
Μάλλον απασχολεί ελάχιστους το να δημιουργήσουμε , έστω και ποδοσφαιρο , χαλιώμαστε για τα ποσά που ξοδεύει η διοίκηση , για τα φαλτσοσφυρίγματα , για την καντεμιά , τα αίτια ασφαλώς είναι βαθύτερα και απλά δεν τα αγγίζουμε , είμαστε ένα βαρέλι χωρίς πατο.Κοινά παράπονα ανθρωπων με διαφορετικό χρώμα κοινές προσδοκίες από αυτους τους ανθρώπους , ετσι δεν έχουμε μελλον, και καλά θα κάνουμε να μην χαραμίζουμε φαιά ουσία για το τίποτα.
Αλέξανδρε περνα κανενα τετοιο σεντόνι με τα σημερινα σχόλια τους , θα έχει αν μη τι άλλο ενδιαφέρον
differance (29-08-12), sirkostas (29-08-12)
Μεγάλη κουβέντα, Γιάννη.δεκαετίες σπέρνουμε μισος και θερίζουμε ήττες .
Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε κάθε βδομάδα. 9 γκολ σε 8 αγώνες προχθές στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
sirkostas (29-08-12)
O Αλαφούζος έκλαψε πικρά εχθές το βράδυ
τον πισινό του τσάκισαν οι Ισπανοί οι γάβροι.
Έκλαιγε, ξεμυξίζονταν μα και παραμιλούσε
τον Κόκκαλη θυμήθηκε που πάντα τους γ@μούσε.
Με την ελπίδα να γραφτούν κι άλλοι στη Συμμαχία
είπε "δε λέω τη γνωστή σε όλους μαλακία;"
Κι αντί να πει πως παίξανε σαν γυναικούλες όλοι
και στις εξέδρες βρίσκονταν μονάχα κάτι κώλοι ([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ])
για την παράγκα μίλησε και δήλωσε με πόνο
θα την γκρεμίσει ένα πρωί με ένα σφυράκι μόνο.
Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γράψει ιστορία
και ο Κρβέλας για αυτόν θα γράψει μελωδία
και στίχους που θα λεν' μ' αυτόν περάσαμε γαμάτα
γιατί είναι μεγαλύτερος γρόθος κι από τον Τσάκα.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
captain-cook (29-08-12), nbqgr (29-08-12), sirkostas (29-08-12), sk12072 (29-08-12), talos (29-08-12)
που-τσα που-τσα που-τσα που-τσα που-τσα που-τσα που-τσα
—John Lennon
"yo soy boqueron" τραγούδαγαν χθες βράδυ οι οπαδοί της Μάλαγα. Στα ελληνικά "είμαστε γαύροι".
Bookmarks