chainsaw (28-08-12)
Πως το ελεγε μια εφημεριδα? Panathinaikos εισαι, μπορεις!![]()
*****8.23*****
chainsaw (28-08-12)
αι στο διαολο μαλακες που θελανε και σεντονι.ουτε γκολ δεν βαλατε στην μαλαγα.
εισασταν και τρομος...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το ευρωπαικο ταξιδι της ευρωμπαναθας συνεχιζεται!!!!!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
post από βάζελους ΠΡΙΝ τον αγώνα!!!!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ ΜΕΓΑΦΗΡΙΟ...ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ 90 ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ....ΠΑΝΑΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ
η σημερινη βραδια ειναι απο εκεινες γεννουν νεους φιλαθλους, και την δεδομενη στιγμη αυτο εχουμε αναγκη περισσοτερο απο καθε τι αλλο...
Μεσα σε δυο δευτερόλεπτα
μπορει να ανατραπει το 2-0 και να παθει συγκοπη ο Μαρινακης .
0-0 και μπουκαρει ο Σισοκό στην περιοχή και ανατρεπεται.
Πεναλτυ και η Μάλαγα με 10. και ολα εχουν τελειωσει...
εχω προαισθημα οτι το πρωτο γκολ θα μπει νωρις...μετα απο φαρμακερη σεντρα του Γιουρκα..και καρφωτη κεφαλια του επερχομενου Σισοκο!
4-1 με γκολ-ποιημα του Τοτσε στο 85 να ολοκληρωνει την μεγαλη ανατροπη και να φερνει τον θριαμβο
Simera myrizei poly megali bradia.... Oi Ispanoi den tha katalaboun apo pou tha tous erthei...
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Κωλόγαβροι ο Mπανατιναικος σήμερα έπαιζε CL και εσείς καναπέ ε??
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
—John Lennon
Dr.Red (28-08-12)
Στητά στητά κι ορθά τα κυπαρίσσια
μιας και το θέλησε της θάλασσας η λύσσα
στέκονται σαν κατάρτια ίσα
και κλαιν κορμιά παλικαρίσια
Ψυχές βουβές θλιμμένες
σε νύχτες σκοτεινές συννεφιασμένες!!!!
Coach (28-08-12)
Για βάλε και μερικά μηνύματα μετά τον αγώνα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Coach (28-08-12)
—John Lennon
Αυτό που έχασε η Μπράγκα ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
εχασε ευκαιρια μεγάλη η Μπράνγκα
πατάει καλύτερα η Μπράνγκα
Όπως λέει κι ο Λάδαροθ Χριθτοδουλόπουλοθ στη διαφήμηση... ΘΤΕΓΝΑ!
Έλα μου ντε? Πάμε στο Τσου Λι.
—John Lennon
Bookmarks