Τι ώρα αρχίζουν τα μεγαλεία; 9.45;
Στη ΝΕΤ έτσι; Μην ψάχνω πάλι σαν τη χαζή για λινκ...
Όλοι στις θέσεις σας....
Το πάρτυ αρχίζει....![]()
δυστυχως απο φετος ξαναμπαινει στο παιχνιδι και η κωλονοβα....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Και τι κάθεσαι Ηλία; Δώσε λινκ..
Δηλαδή για να καταλάβω τα μισά παιχνίδια θα τα δείχνει η νόβα και τα μισά η ερτ;
Πάει το μέγκα....Άι στο διάολο αυτό καταντάει αηδία....
Και το τσου λου είναι αργά δεν μπορώ να βγαίνω έξω να το βλέπω, έχω και παιδί που πάει σχολείο..
Τα πήρα τώρα...Να σε αναγκάσουν να βάλεις νόβα ρε;
Άι σιχτίρ!!!!!
οκ λάθος παράθεση έκανα αντί του Ηλία της coach.....
Αχ νεύρα!!!!!!!!!!
Που καταντήσαμε να μπαίνω στα γκρουπάκια των βάζελων στο φουμπού
για να βρω λινκ...Μαγαρίστηκα!!!!
Ορίστε πάρτε από τη μολυσμένη...Ανάθεμα τη νόβα...
Μπάι δε γουέι η Μαργαρίτα τι έκανε; Πήγε ο τεχνικός να της τη βάλει;
1.[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
2.[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
3.[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
4.[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] , 5.[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
6.[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
7.[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
8.[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
9.[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Faithful (28-08-12)
μου ρθε μια σκεψη, αμα περασει ο βαζελος ο ολυμπιακος θα παρει λιγοτερα λεφτα, καμια 10ρια μιλια. Και δυστηχως εχω φτασει στο σημειο αυτο περιεργος να με ικανοποιει. Μαμημενη μαρινακη καλια να περασει ο βαζελος παρα να τεσπωσεις αλλα 10 μιλια στην πλατη μας. Σιχαμα χοντρε
Φοβερη ατμοσφαιρα εχουν δημιουργησει παλι οι ηρωικοι λαγοφιλαθλοι![]()
ποσο κοσμο εχει???
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τι φαουλ εδωσε ρε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
1-0 η ουντινεζε με γκολαρα...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Faithful (28-08-12)
πωπω πολυ σουπα το ματς
Eleni7 (28-08-12)
βαλε το ουντινεζε-μπραγκα μαργαριτα αρκετα καλο ματς γαμα τους βαζελους
—John Lennon
chainsaw (28-08-12)
Bookmarks