iakov7 (22-07-12)
iakov7 (22-07-12)
Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τζόνι Βεκρής, απεβίωσε, σκορπώντας θλίψη στην πράσινη οικογένεια.
Ένας από τους ανθρώπους οι οποίοι ταυτίστηκαν διοικητικά με τον Παναθηναϊκό στην εποχή της πολυμετοχικότητας, δεν βρίσκεται πια στη ζωή.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και για ένα διάστημα υπηρεσιακός πρόεδρος, ο Τζόνι Βεκρής, έχασε τη μάχη μετά από πολύμηνη περιπέτεια της υγείας του.
Ο Τζόνι Βεκρής, επιφανής δικηγόρος της Αθήνας, είχε προσφέρει με εξαιρετική επιτυχία τις υπηρεσίες του στο Τριφύλλι και όλοι αναγνώριζαν πως λειτουργούσε πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας και έμενε μακριά από τις πολυμετοχικές κόντρες.
Η απώλεια του έχει σκορπίσει θλίψη στην πράσινη οικογένεια, αφού "έφυγε" ένας άνθρωπος, ο οποίος αγάπησε τον Παναθηναϊκό και δούλεψε για αυτόν όσο λίγοι.
![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (22-07-12)
Μου φτιάχνει τη μέρα σε καθημερινή βάση η συγκεκριμένη φυλλάδα.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (22-07-12)
Φορναρόλι Φορναρόλι
παρ' την πούτσα μέσα
ΟΟΟΟΟΛΗ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
ουκιτς στο βαζελο με 800.000 το χρονο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ωραίος παίκτης, αλλά πολύ ασταθής. πιστεύω ότι είχε αρκετά μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν πέτυχε σπουδαία πράγματα μέχρι τώρα. ίσως να φταίει το ξεροκέφαλό του.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Και ματσιουλης ο βαζελος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δε μου φαίνεται ότι διαλύεται - όπως λέγατε.
Και βέβαια ΔΕ θέλουμε να διαλυθεί. Δυνατός Παναθηναϊκός σημαίνει δυνατότερος Ολυμπιακός.
Εφυγαν ένα σωρό παίχτες πρώτης γραμμής από τη βαζέλα, λογικό είναι να κάνει πολλές και καλές μεταγραφές.
Στο ποδοσφαιρο παντως δε προκειται να κανουν τιποτα.
Η ολη ιστορια με το σωματειο θ αποδειχθει μια μεγαλη φουσκα. Ηδη αρχισαν τα πρωτα οργανα με δημοσιευματα που λενε για μη εγκριση της αμκ. Λεφτα δεν εχουν μαζευτει μεχρι τωρα οσα θα θελανε, κι οι ιδιοι οι βαζελοι μεσα στα φορουμ τους τσακωνονται για το ποιος εβαλε, ποσα κλπ. Σε μια εποχη που ο κοσμος δεν εχει να φαει, σε μια χωρα που οι βαζελοι δεν ειναι αριθμητικα οι πρωτοι οπαδοι, πως θα πετυχουν?
Ο Αλ Αφουζ ελεγε κατι νουμερα 20+ μυρια που πρεπει να μαζευτουν... Σε 2-3 χρονια μπορει... Εν τω μεταξυ κανουν μεταγραφες χωρις να χουν λεφτα και σε πιγους μηνες παλι με διακανονισμους θα ψαχνονται.
Διωξανε τον Βαρδινογιαννη, και θα ναι ολη η οικογενεια απο μια μερια και θα γελαει.
Καλά, πιο εύκολο να λύσει η τωρινή κυβέρνηση το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας παρά να ξανακάνει μεγάλο και προπαντός εύρωστο σύλλογο τον Παναθηναικό η Παναθηναική Συμμαχία του Yiannis.
Πως γέλαγα προχθές που πανηγύριζαν για τα 4.000 διαρκείας. Ενώ πρόπερσι είχαν πουλήσει 30.000!
εδω χαιροντουσαν για το 1.5Μ απ τις εγγραφες, με το 1 να προερχεται απ τον αλαφουζο, λες κι ειχε βαλει τρελα λεφτα ο κοσμος!
Τη προηγουμενη Παρασκευή δέχθηκαν προσφορά από κάποιον που υπέγραψε με nickname "Paok me agape".
H προσφορά ήταν ύψους 0,01 ευρώ!![]()
Faithful (25-07-12)
αχαχχα ημουνα για καφε πριν λιγες μερες με φιλο γαυρο...μας εφεραν ρεστα σε ψιλα και μου κανει "δε παμε να δωσουμε τα 5λεπτα-10λεπτα στη συμμαχια, μη τα κουβαλαμε??"![]()
7DeadlySins (25-07-12)
Bookmarks