sirkostas (08-05-12)
Τότε ξέρω Λοβέρδο Τσουκάτο Πάγκαλο![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
sirkostas (08-05-12)
Τίγκα στους γάβρους το ΠΑΣΟΚ. Και μετά μου λέτε για Τσίπρες.
Όλους όσους ανέφεραμα τους έχουμε δει στα γήπεδα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Εγω παιδια δεν εχω μελετησει διεξοδικα τι ομαδα ειναι ο καθε πολιτικος αλλα μπορω να σας πω με σιγουρια οτι ο Μητσοτακης ειναι παναθηναικος.
Και ειμαι σιγουρος οτι του ευχηθηκε πολλες επιτυχιες σε Ελλαδα και ευρωπη και οικονομικη ευημερια![]()
http://thrillos.blogspot.com/
Κι εδώ έχασες οικογενειακώς Γάβροι οι Μητσ.... και φίλοι του Μαρινάκη
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
sirkostas (10-05-12)
Μη φευγεις ρε ζελικο θα στεναχωρηθω αφανταστα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Να ισχύει άραγε αυτό που γράφει σήμερα το Ντέρμπυ, οτι ο Βέλιτς είχε προτείνει κάποτε τον Φαλκάο (υποθέτω πριν πρωτοέρθει Ευρώπη), αλλά οι πράσινοι εγκέφαλοι τον απέρριψαν επειδή...δεν είχε καλά τελειώματα?![]()
Ακατάλληλο για ανηλικους!!!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Πούτσα πάλι, οε!![]()
www.f1rstlap.com
Τον ηπιανε παλι??!! Λεπτομερειες θελω!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Χάσαν και στο μπάσκετ μετά από πολύ μεγάλο ντέρμπυ. Μια ελπίδα είχαν να χαρούν οι καημενοι φέτος, πάει κι αυτή.
Κάποτε υπήρχε μια παροιμία που έλεγε "αν είσαι φτωχός, φούστης και άσχημος..."
Στην Ελλάδα του 2012 πλέον η παροιμία λέει "αν είσαι πασοκτζής και βάζελος...."![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πολύ τον πίνουν τον τελευταίο καιρό, από κίρρωση θα πάνε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ράψε μεταξύ των αστεριών και μια κόκκινη πούτσα να 'σαι πάντα μέσα, φλώρε, ε φλώρε!
www.f1rstlap.com
Bookmarks