γεια σου ρε μανωλα παιχτουρα!
δοκαρι η αεκ γμτ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
γεια σου ρε μανωλα παιχτουρα!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
gkooooooooooooooooooooooooool
Klonaridis!!!
Goal o κλώνος![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Απέναντι σε ενα τετοιο μεγαθήριο ο Παναθηναϊκός δεν ειχε ελπιδα. Στο μεταξύ και απο τα δύο σημερινα ανέκδοτα εμεις χάσαμε πόντους.
Υ.Γ. Μην ακουσω τίποτα παπαριες για τον Μεσικλωναρίδη
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πεντακάθαρη νίκη της αεκ κόντρα στον παντοτινο πρωταθλητή σ' ολα τα σπορ.
Και καταπληκτικό γκολ απ' τον πιτσιρικά.
Καταγμα στη μυτη ο Νινης...αμα λεω εγω ιδος βασιλο!
τους το κάρφωσε πάλι ο μικρός. και τι γκολ. πέρα από την προσπάθεια, το πλασέ είναι καταπληκτικό. μπράβο στον πιτσιρικά που έχει τσαγανό, πείσμα, δύναμη, αλλά και ταλέντο.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sirkostas (08-05-12)
Το γκολ εκπληκτικό, ο παικτης για τον πουτσο καβάλα. Βαρέθηκα τους ύμνους για έναν ποδοσφαιριστή που αν κανει οτι κανει εστω μια φορα το χρόνο ο Φετφατζίδης θα παθει μόνιμη εξάρθρωση σε τουλαχιστον 50 οστά. Την ίδια ώρα που ο δικός μας ακούει τα μύρια όσα, απλα επειδή είναι μακραν ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής των τελευταίων 20 ετών
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τι πούτσα ήταν κι αυτή! Έχουν συνηθίσει απ'τις πολλές φετινές!
www.f1rstlap.com
μια χαρα τα πανε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Είναι μεγάλο κάθαρμα αυτή η μπουχέσα,δεν τους λυπάται καθόλου.
Έχω κατουρηθεί στο γέλιο με το δούλεμα.![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
7DeadlySins (09-05-12)
Γιατί? Εμοιαζε με πρίγκιπα αυτή η φάτσα που εικονίζεται σήμερα στις εφημερίδες?
Πιο πολύ με αιγύπτιο τσιλιαδόρο σε ληστεία έμοιαζε, άκου πρίγκιπας.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Βάζελος και χωρίς πλάκα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Dr.Red (08-05-12)
Από τα πολιτικά στελέχη της Αριστεράς ο μόνος που ξέρω για γάβρο είναι ο Μπογιόπουλος
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks