Coach (05-04-12)
Η μεγάλη τιμωρία τους έρχεται.
Και δεν είναι για τα επεισόδια ή για τα χρέη, αλλά για την αχαριστεία και την προσβολή που έκαναν στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Η εκδίκηση θα είναι σε συνεργασία με τον Χοντρό μας.
Ναι δεν θα πέσουν από χρέη στην Δ' αλλά αγωνιστικά αφου τους ξεφτιλίσει ο κάθε ΠΑΣ και ο κάθε Εορδαικός, τα πουτανάκια της SL θα είναι
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Coach (05-04-12)
Ελάτε με τον κώλο. Εκεί θα είμαστε και θα σας περιμένουμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μπορει και να βγω λαθος αλλα δεν νομιζω να παει fainal 4 ο βαζελος,βασικα παει δεν παει στα φρυδια μας αλλα να εχουμε να λεμε..
Τον βαζελο τον εχω σαν την Μπαρτσελονα στο ποδοσφαιρο,φετος δεν βλεπω κανενα τους σε τελικο.![]()
η εκδικηση ερχεται, εστω και με εικοσι χρονια καθυστερηση.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
το αλλο δεν το αναφερατε που γραφει...!! Ειδε η ουεφα λενε το βαρυ ονομα panathinaikos, και μπορει να τους την χαρισουν....Εκει δεν αντεξα...!!
![]()
celticfrost (05-04-12), kolimenos (05-04-12)
γαμωτο σχετικα με σημερα....αυτοι εχουν μπασκετικο γηπεδο και μεγαλο κιολας. 20.000 θα ναι μεσα...αν ειχαμε κι εμεις ενα τετοιο, στους τελικους δ επροκειται ποτε να παιρναν νικη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ναι, σε αυτο που λέει η Μαργαριτα έχει δικιο. Κατι πρεπει να γινει με το ΣΕΦ..!!!
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
πόσους χωράει το ΟΑΚΑ?? 20.000??? αν ναι, τότε θα έχει γύρω στους 25.000 σήμερα. πολλοί φίλοι και γνωστοί θα πάνε χωρίς εισιτήριο και πάντα υπάρχει τρόπος να μπεις μέσα
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
δεν φταιει το σεφ που δεν μπορουμε να τους κερδισουμε, μην τρελαθουμε. επι μια 5ετια τρωγανε τη μια φαπα πισω απο την αλλη στο ιδιο γηπεδο
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
celticfrost (05-04-12), kolimenos (05-04-12), ttg_red (05-04-12)
Ξέχασα να σας πω πως την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν τα βαζέλια εδώ κάτω, δούλευα και είδα το Σπυρόπουλο με τον Βύνδρα και με δύο άλλους (δεν κατάλαβα ποιοι ήταν) να κόβουν βόλτες στο κέντρο του Ηρακλείου. Είναι τόσο στόκοι που κυκλοφορούσαν με φόρμες του Παναθηναϊκού (κάτι τρυπημένες, ξεβαμμένες από τα πολλά πλυσίματα κλπ. Αφού παραλίγο να βγάλω ένα δίευρω να τους το δώσω. Με δυσκολία ξεκαθάριζες την αλογοτροφή πάνω).
Την επόμενη μέρα έμαθα πως ένας από αυτούς έφαγε ένα καλό μπερντάκι ξύλο τα ξημερώματα την ώρα που χαμουρευόταν με μια γκόμενα.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
differance (05-04-12)
Coach (05-04-12)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Τι μας τις δείχνουν συνέχεια όλες αυτές τις ψώλες? Άμα θελήσω μπουλντόγκ θα πάω σε κάνα pet shop να πάρω.
Bookmarks