O πρώτος στα δεξιά (όπως βλέπουμε) είναι ο Καραγκούνης?![]()
www.f1rstlap.com
ο καραγκούνης είναι ξαπλωμένος στο κάτω διάζωμα, καλυμμένος με τους μουσαμάδες και ζητάει πέναλτι![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Συγνωμη αλλα ξεχασα να αναφερω οτι το καινουργιο πουλμαν του παναθηναικου που ειδατε στο προηγουμενο μυνημα μου ειναι μια προσφορα στην παε παο απο τον πολυεκατομυριουχο αραβα πριγκηπα αλ σκατουλ και τον εκπροσωπο του τσακα ...![]()
http://thrillos.blogspot.com/
φημες λενε οτι ο τσακας την κυριακη(1η Απριλιου) θα κανει αληθινες δηλωσεις.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αλλαξε γνωμη και εκανε πριν λιγο στον sport-fm.
Κατα τον τσακα παλι το πασχα αναμενη να ερθουν αραβες επενδυτες και δεν τους νοιαζει λεει εαν εχει αποκλειστη ο παο απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις αχαχαχαχαχαχα
Σε ερωτηση γιατι δεν παει στο γηπεδο να δει αγωνες του παο τελευταια η απαντηση του ειναι γιατι δεν τον εξυπηρετησε λεει ο Γοντικας.
Τι να πει οτι αντιλαμβανετε οτι ετσι και τολμησει να παει υποψιαζετε οτι θα εχει την ιδια καταληξη που εχουν και τα αρνια το πασχα ; αχαχαχαχαχαχαχαχα
Κατα τα αλλα ...
Μαζευτηκανε οι μεγιστανες του πλουτου μεγαλοδικηγοροι και εφοπλιστες και πηραν την πρωτοβουλια να κανουν το κινημα σωτηριας του παο δινοντας την ευκαιρια σε οπαδους και φιλους του παο να βαλουν λεφτα σε καποιο λογαριασμο στην τραπεζα και τα λεφτα θα δωθουν λεει στην οποιαδηποτε διοικηση προκυψει.
Και γιατι δεν τα βαζουν αυτοι τα λεφτα και πρεπει να τα βαλει ο κοσμακης που λιμοκτονει και δεν εχει οχι μονο τα βασικα να ζησει αλλα και να πληρωσει τις νεες φορολογιες ;
Αντε βαζελοι κοροιδα ησασταν ετσι και αλλιως μια ζωη δωστε τον οβολο σας γιατι οι μεγαλομετοχοι και οι εφοπλιστες δεν βαζουν τα δικα τους αντιλαμβανομενοι οτι θα τα χασουν.
Αντε μπραβο αρχιστε να ξηλωνεστε κανονικα ... εκτος απο την ψυχικη σας υγεια τωρα ο παο θα κανει ζημια και στην τσεπη σας
Αυτο ειναι που λεμε κηδεια με ξενα κολυβα αχαχαχαχαχαχαχααααααα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis2000 : 27-03-12 στις 16:13 Αιτία: .
http://thrillos.blogspot.com/
vincent (28-03-12)
εχω 5 ευρα στη τσεπη, για σενα παναθα μου! αχαχαχχαχαχαα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
jojo (27-03-12)
Στην Πάρμα το καλοκαίρι ο Νίνης.
Όποιος δε βλέπει πανάθα χάνει! Ο Χατζηγεωργίου είναι έτοιμος να πεθάνει από τη στεναχώρια!
Coach (27-03-12)
Τι εγινε ρε παιδια;; Την κανανε την αποβαση τα καταδρομια η οχι ακομα;;
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Coach (27-03-12)
vasilis-thrylos7 (27-03-12)
Μείωσε στους 4 ο φούστης.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν βλέπω τη μούρη του Καϊμακόγλου μου έρχεται να μπω στην τηλεόραση και να του φέρω έναν μπαλτά στο κεφάλι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και κάτι άλλο: αυτή είναι η πιο καυτή έδρα της Ευρώπης? Οι εβραϊκές συναγωγές πιο θορυβώδεις είναι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Κλάααααααψε. Κλάααααααψε.
Bookmarks