ttg_red (23-03-12)
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
ttg_red (23-03-12)
Coach (23-03-12)
kouzoulo (23-03-12)
πρεπει λεει να ξανακανουν πορεια![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
καλό ψόφο να έχετε ...
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
ποστάρετε εδώ τα best of ρε παίδες!!!
Έχω κι εγώ λογαριασμό αλλά δεν θυμάμαι το pass μου. Με συνδέει αυτόματα όταν μπαίνω.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Απάντηση:Ο Βαρδινογιάννης έχει ΝΟΜΙΚΕΣ ευθύνες και ειδικά στο θέμα της ΓΗΠΕΛ, δε μπορεί να παίρνει το καπελάκι του και να φεύγει. Άρα δε βρίζουμε γενικώς, απαιτούμε την εφαρμογή του νόμου.
ε τωρα εμεινα ησυχος. Αυτο ναι, ειναι ενα αιτημα που θα εκπληρωθει. Το ελληνικο δικαστικο συστημα θα σωσει τον Παναθηναικο ανακηρυσσοντας ένοχη την οικογενεια Βαρδινογιαννη. Ολοι στην πορεια με αιτημα "τζιγγερ ανελαβε τον βοτανικο γιατι αλλιως θα μπεις φυλακη". Πιστευω οτι θα κωλωσει και θα μας κανει τη χαρη μετα ο Γιαννης.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
O ΠΟΑ Πρωτοδικείο;
Στ' @@ μου εγώ θα χαρώ όταν καταδικαστεί από το "Ποδοσφαιρικό Κακουργοδικείο" σε "θάνατο"
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Περιμένω τ' αθλητικά στο MEGA
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
celticfrost (23-03-12)
MΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ... ΕΜΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝΕ ΠΡΩΤΟΥΣ, ΤΗΝ "13"!!!ΨΟΦΟΣ σε όσους τιμώρησαν τον Παναθναϊκό όταν στο ίδιο πρωτάθλημα υπάρχει ο βόθρος του γαύρου τόσο μέσα όσο και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους
Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε κανένα σας
πριν το μεταξυ μας...
γαμησι σε εσωτερικους και εξωτερικους εχθρους.
εκδικιση απο ολους και για ολα.
τσο+λο.Ό,τι ό,τι ό,τι κι αν συμβεί την Κυριακή ηθικός και φυσικός αυτουργός, υποκινητής και οργανωτής θα είναι η Οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Ο Βαρδής η Μαριάννα και ο Τζίγγερ.mporeite se 90 lepta na gurisete olh thn seazon toumpa....KANTE TO KAI GAMHSTE TA MOUNIAAAAAAA...oxi episodia mhn mas to paroune poustika kai fame kai prostima k mlkis...FWNH MONO FWNH
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αλλη μια γαμημενη φορα που ειναι μια κλωτσια πριν τελειωσουν ψυχολογικα και αγωνιστικα.
ουτε για το πρωταθλημα ουτε για τιποτα.
ας μην τους αναστησουμε παλι εμεις.
να αλλαξει αυτο το πραγμα και να δειχνουμε οτι ειμαστε απο πανω ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ και μεσα στο γαμωγηπεδο
2-0....tha skorarei o katsour
ευτυχως που μα ςγαμησαν![]()
Play out με ΕΑ Πατρών τα αιδιόπανα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Υπέρυθρος:
Μετά από την ήττα στο μπάσκετ, την τιμωρία στο ποδόσφαιρο, και τη διάλυση του Δ.Σ., επιτέλους μια πολύ μεγάλη επιτυχία χαρίζει χαμόγελα στα εκατομύρια των πράσινων οπαδών: Η ομάδα βόλεϊ δεν πέφτει απευθείας στην Α2 αλλά θα παίξει πλέι άουτ με την ΕΑΠ.
Coach (23-03-12)
7 Απριλίου στην Πρέβεζα τους "ξεσκονίζουμε" και στον τελικό βόλλευ γυναικών.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Να διαλυθούν τα σιχάματα της οικουμένης και να πάνε στο διάολο.
Επιβιώνουμε και χωρίς αυτούς, πελάτες έχουμε πολλούς.
Bookmarks