31/3 σας περιμενει η ουεφα καργιοληδες..............
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εγώ πάντως δε χαίρομαι καθόλου με όλη αυτή την κατάσταση. Όσο και αν τους σιχαίνομαι, πολύ φοβάμαι πως θα μας τραβήξουν κι εμάς στον πάτο αργά ή γρήγορα.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Σχόλιο απο το leoforos.gr:
Τζίγκερ θεέ, πάρε την ΠΑΕ!!ΤΟ 2008 ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ.7-8000 ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2012 ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ,ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΕΛΠΙΔΑ" ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΥΝΕΣΚΟ,ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑ.ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΑΠΑ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΑΣ.![]()
![]()
celticfrost (23-03-12)
kouzoulo (23-03-12)
αντε γεια βρωμοσκυλα, στο διαολο και ακομα παραπερα...!!!
celticfrost (23-03-12), Coach (23-03-12), Eleni7 (23-03-12)
calavero (23-03-12)
Kοιτα εναν π@π@ρ@.....!!!!.... Που'σαι ρε θαναση???????????
![]()
Εν τω μεταξύ μπήκα σε φόρουμ λαγών και διασκεδάζω.
Τι έχουν να πουν για όλα αυτά ο Al Saud, το Fund Ο Δαϊλάκης, η κόρη Δαϊλάκη και ο εφοπλιστής από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου?
Να πάρουν θέση πάραυτα!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
celticfrost (23-03-12)
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Από το πρωί έβριζα τον Βαγγέλα που δεν του αφήνει να πέσουν, αλλά τώρα λέω μήπως, του κρατάει για να τους κάνει τα τανάκια της SL να του πηδάει μέσα έξω ο κάθε κατατρεγμένος και να πέσουν βαθμολογικά;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Νέος μέτοχος και πρόεδρος της Μπανάθας ο Σωκάλης Κόκκρατης.
ΧΟΧΟΧΟΧΟ.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
κι εγω θελω να μπω!!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks