Όνειρο ζω μην με ξυπνάτεεεεεεεεεεε! Ο Βάζελος του ορόφου, όπως πάντα μπασκετικός, έχει πάει και μιλάει για την χθεσινή ματσάρα στο μπάσκετ, ούτε καλημέρα δεν μου 'χει πει.
![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ρε Βαγγέλα γιατί ρε; Ανδρινόπουλος #2; Γιατί;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
τον εδειξε καποια στιγμη τον θανασακη η νοβα, και κουνουσε το κεφαλι ρυθμικα, σαν κατι σκυλακια που υπηρχαν παλια και τα εβαζες στο μπαμπριζ του αυτοκινητου...!!!![]()
Mα αυτή είναι η μαλακία των λαγών. Αντί να πουν και ευχαριστώ που η Λίγκα τους επέτρεψε να παίζουν του χρόνο με καταστρατήγηση των προβλέψεων ΟΥΕΦΑ και πολιτείας, κάθονται και κλαψομουνιάζουν στα ραδιόφωνα γιατί λέει τιμωρήθηκαν εξοντωτικά έναντι του Ολυμπιακού και η κάθαρση ξεκίνησε από αυτούς! Ρε μη δίνετε σημασία, αν κάποιος είναι να πηδηχθεί από το παράθυρο ας είναι αυτοί που το συνηθίζουν κιόλας.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Ρε 10+2 χρόνια σερί στην football league και πάλι θα το σκεφτώ αν χόρτασα εκδίκηση
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
celticfrost (23-03-12)
kwtsios (23-03-12)
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό καθώς οι πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, εμφανίζουν την ΠΑΕ στα πρόθυρα διάλυσης. Τα χρήματά του πίσω φέρεται να έχει ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος, Πολέμης και Βασιλάκης δεν δίνουν το άτοκο δάνειο, ενώ σχεδόν όλα τα μέλη του Δ.Σ έχουν παραιτηθεί. «Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν», δήλωσε οργισμένος νωρίτερα κατά την αποχώρησή του ο Θανάσης Γιαννακόπουλο
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
γαμωωωωτο στεναχωριεμαι!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αυτοί που δεν παραιτήθηκαν των αντιΟλυμπιακών τους πεποιθήσεων, είναι αυτοί όλοι οι μασκαράδες που μας στερούν τα δικαιώματα επί του πελάτη, πλέον!...
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΣΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ!!!![]()
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΣ!!!!!
Α ρε θρυλε τους γαμησες!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τζίγγερ μπινέ πούλα την ΠΑΕ!
Όχι λάθος...
Τζίγγερ θεέ πάρε την ΠΑΕ!
Όχι, ξανά λάθος...
Τζίγγερ μπινέ πούλα την ΠΑΕ!
Τελικά τι είναι σάπιο στο βασίλειο της Λαγομαρκίας;
Α ναι, και μην ξεχνιόμαστε...
ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΠΟΑ αεκάκι,
ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
Faithful (23-03-12)
Coach (23-03-12)
Πατημα στο κεφαλι θελουν τωρα οι γαμιολες , και ας με πουνε και μικροψυχο και σκατοψυχο . Το ποιο σιχαμερο σωματιο του κοσμου ειναι εκει που του αξιζει.
Η ομαδα του Ριγκο
Η ομαδα της χουντας.
Η ομαδα του Μπουμπλη
Η ομαδα των λουλουδιων.
Η ομαδα του στριψιματος κερματος.
Η ομαδα του πληρωσαμε και θα το παρουμε
Η ομαδα της πρασινης και του ντερμπυ
Η ομαδα του Δημητρακη
Η ομαδα του καθε γαμοσπιτου διστρεβλοτη της αληθειας δημοσιογραφισκου.
Η ομαδα του star και του μεγκα.
Η ομαδα του κυριλε κολονακιου και των βορειων προαστειων.
Ακου να τους λυπηθουμε ..... ρε δεν πανε να γαμηθουν τα μιασματα.
aljawn (23-03-12)
Bookmarks