sadi (04-03-12)
sadi (04-03-12)
αντε καλο βραδυ, σε καλο να μας βγει!
Coach (04-03-12)
το τελος του κοσμου δεν ερχεται στις 21-12-2012...αλλα στις 5-3-2012...μετα αποσα ειδαμε αποψε...
Πούτσα βαζέλα, πούτσα!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τι ήταν κι αυτο σήμερα, πέσανε κατηγορία στο βόλει επειδή "κάτσαμε" στην ΕΑΠ και πέσανε από την κορυφή στη μπάλα επειδή δε τους "έκατσε" ο ΠΑΟΚ, νέοι ορίζοντες στην κωμωδία!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
consigliere (04-03-12)
προσοχη προσοχη!
σημερα ολοι κοιμομαστε κατω απο γραφεια-τραπεζια κλπ, αγκαλια με φακους και σφυριχτρες!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τι βραδιά κι αυτή...Την επόμενη παίζουν με την Κούλα;
Αχ Κούλα θα πάμε στο ντέρμπι αδιάφοροι....![]()
μεγαλη εκπληξη.πλεον ο τιτλος κοκκινιζει.ακομα και με ισοπαλια ειμαστε πρωταθλητες...
ποιος να το ελεγε πριν απο 2 μηνες...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν ξέρω Σάκη. Όταν το πρωτοέκανε χιόνιζε και είπα μήπως φταίει αυτό. Μετά το ξανάκανε και - όπως και σήμερα - ήταν καθαρός ο ουρανός. Δε μπορώ να το εξηγήσω. Η τηλεόραση είναι μια χαρά άρα, αν δεν είναι από τον δορυφόρο, μάλλον φταίει ο αποκωδικοποιητής. Εκτός και αν φταίει το καλώδιο. Ή το lnb.
Κοινώς σκατά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ρε τι σκέφτεστε ότι κοκκινίζει το πρωτάθλημα; Κόκκινο είναι ήδη, κατακόκκινο...
Θα τον πιουν και από την Κούλα αυτοί....
Επειτα απο το σημερινο νομιζω πως τα αστρα ευθυγραμμιζονται σιγα σιγα για να σκοραρει γκολ τιτλου ο Ντιογκο στο ΟΑΚΑ. Και μετα θα γινει της κακιας πουτανας.
*****8.23*****
Bookmarks