sadi (12-02-12)
sadi (12-02-12)
Δεν είμαστε off topic ... το ματς είναι ΠΑΤΑΤΑ.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Coach (12-02-12)
Οχι τιποτα άλλο έχεις τον αρχίδα που κανει τη μετάδοση να προσπαθει΄να σε πείσει οτι βλεπεις μπαλάρα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αν εχω μετρήσει καλά πρέπει να μην έχει δώσει 12 ή 27 πέναλτι στην Μπαναθα.
παλι με κοντρες πανε να ρο βαλουν
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ρε παιδιά επειδή το ακούω συνέχεια ποιός τον κλαίει; Κλαίει τον, κλαίει τον. Ποιός τον έχασε και τον κλαίει;
νομιζω εγινε αβαβα ενα πεναλντι στη φαση που ο παιχτης της ξανθης δε μπορεσε να κανει την προβολη.
κατα τ αλλα τραγικη ομαδα ρε δε μπορει να κανει μια φαση απεναντι στον αχρηστο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Coach (12-02-12)
Εγω πιστευω οτι ο παναθηναικος θα σκοραρει παλι στο δευτερο ημιχρονο οπως συνηθως κανει και θα παρει το 3ποντο.
Τωρα με πεναλντι και 10 παικτες η ξανθη με κωλοφαρδο γκολ κατι θα κανει και θα το βαλει..
Εκτος και αν εχει στερεψει η κωλοφαρδια για αλλη μια φορα και γινει το μπαμ!
Ο βαζελος εχει "τελειωσει" εδω και καιρο.Μεχρι το ντερμπι,αν συνεχισουμε και εμεις με την ιδια σοβαροτητα,βλεπω να εχουμε κανει 3-5 βαθμους διαφορα.
sadi (12-02-12)
Faithful (12-02-12), vasilis-thrylos7 (12-02-12)
αυτο τωρα ηταν???
βαλτο ρε μαλακα±!!!!!!
βγαλε τον εντιμαρ ρε παπαρα
Bookmarks