την μεταφραση την θες απευθειας η πακετο για το σπιτι?![]()
eddie8 (15-01-12)
Coach (15-01-12)
τραγικοι ειμαστε που δεν κερδισαμε την Αεκ και τον Παο....για τον πουτσο....ντροπη ειδικα για την Αεκ....ελεος...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Kώτσιο πόσα πήρες ρε?
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Εγώ πάλι δεν ανυσηχώ, στην τελική άμα δεν το πάρουμε αυξάνονται οι πιθανότητες να διαλυθεί το έκτρωμα. Θα μου πεις θα δημιουργηθεί καινούριο, πράσινο. Δε γαμιέτ' στην τελική, όποιος παίξει μπάλα θα έχει την προσοχή μου, όπως και να λέγεται η ομάδα. Αλλιώς ζμπούτζαμ.
Μπάλα ξέρουμε όλοι αρκετοί για να δούμε ότι οι δύο "μεγάλοι" είναι ίδια σκατά, και το μόνο που αλλάζει είναι τα ονόματα που έχουν και η "οικονομική ευρωστία". Γι' αυτό και μας θεωρώ πιο σκατά απο το βάζελο τυπικά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ρε φίλε, την Δόξα να παίρναμε και τουλάχιστον δεν θα μπορούσαν να μας περάσουν στην βαθμολογία, με 2 νίκες τους στα ματς που έχουν λιγότερα!!!!!!!!! Και το Αεκάκι, φυσικά, για να μην πούμε για τους ίδιους στο Ναό....................ΤΩΡΑ τί κάνουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;..........................
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Αμπντούν-Χαβλήτο-Μαρκάνο θα καθαρίσουν το πρωτάθλημα μόνοι τους. Ίσως με λίγη βοήθεια από Χολέρα, Μανιατηκελελέ και Μονχε.
το μπαμ που θα πρεπει κανει ο βαγγελης ειναι να φυγει απο την σιχαμενη την νοβα!!!
Απόλυτα δίκαιη νίκη για τον Παναθηναϊκό που από σήμερα είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των άσχετων, των άμπαλων και των ανίκανων. Οι προσευχές του δέσποτα δεν έπιασαν τόπο καθότι άμα είσαι ανίκανος, τι να σου κάνει και ο Θεός? Συν Αθηνά και χείρα κίνει έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
δεν περιμενα κατι καλυτερο.το πρωταθλημα εχει χαθει ηδη και ετσι δεν στεναχωριεμαι.
ας προσεχε ο μαρινακης που χανει αυτον τον τιτλο απο τον πιο γελοιο παο που ςεμφανιστηκε
ποτε στα γηπεδα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks