Ναι ο π0ύστης. 72-68
Κέρδισε ο φλώρος;
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Ναι ο π0ύστης. 72-68
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Γαμώ το σπίτι του!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
και ποιον κερδισε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τον Άρη
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ετσι κερδίζει και η Θεια μου, βαζελάκια..!!!!!![]()
![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Άκουσα ότι είχαμε πάλι σεμινάριο εφαρμογής κανονισμών όπως του "πλεονεκτήματος" και του offside στο μπάσκετ;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Nέοι κανονισμοί, παλιά ήθη
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
nbqgr (15-01-12)
Οτι να ναι..!!! Να μην χάσει και δευτερη φορα ο βαζελος πριν έρθει στο ΣΕΦ. Ντροπή..!!! Πάντως γέλασα πολύ αφού και οι Αριανοί τους κοροιδεύαν φωνάζοντας: Δωστε στο βαζελο βολές.....
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός.
Αυτός που έχει την εξουσία και έχει και τον έλεγχο του παρασκηνίου χρήζει ευνοϊκότερης αντιμετώπισης σε σχέση με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του.
Γιατί μας κάνει εντύπωση?
Η καλύτερα γιατί μας κάνει εντύπωση μόνο όταν ευνοείται κάποιος αντίπαλος μας και δεν μας κάνει εντύπωση όταν ευνοούμαστε εμείς?
Στο τέλος όμως ο Δημητράκης LLama ο Φτύστης θα πάρει την κούπα και μεις το κασελάκι (όχι τον μπασκεμπολίστα, ούτε του Βασιλάκη Καίλα) με τον πούλο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Πως το βλέπετε σήμερα θα φύγει με το 2 ο βάζελος απο τα Γιάννενα....?
Γιατί να μη φύγει; Πάνω κάτω πάντως ίδια ομάδα έχουμε με το βάζελο. Σας απόδοση μέσα στο γήπεδο τουλάχιστον. Οσο πιθανό είναι να νικήσουμε πχ εμείς την Ξάνθη την επόμενη αγωνιστική, τόσο πιθανό είναι να κερδίσουν και οι βάζελοι τα Γιάννενα, που στην τελική είναι σε τραγική κατάσταση. Θα δούμε βέβαια, καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν και φέτος τα "δικά τους" παιγνιδάκια στις πλάτες του κόσμου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Coach (15-01-12)
Ο παππους αφησε εκτος 11αδας τον λετο...τωρα να το δω το καλοπαιδο
600 οπαδοι στο γηπεδο, απαγορευση κατα τα αλλα....
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κανένα link;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Θες να στο μεταδίδω εγώ απο δω ρε Νικολα;![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Φώναζε γκόλ όταν πρέπει.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Πως γενεν πάλι και δεν θα παίξει ο Βάζελος
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks