sadi (12-01-12)
sadi (12-01-12)
430.000 εκανε προσφορα ο παο στον νινη αλλα δε θα τη δεχτει κ μαλλον παει ιταλια. μα ειναι λεφτα αυτα που του δινουν μωρε? προσεξτε με ποια εννοια το λεω...υπο ΑΛΛΕΣ συνθηκες θα ταν μια χαρα, αλλα οπως ειναι τα πραγματα δε δινεις τοσα σ εναν ταλαντουχο ποδοσφαιριστη που θεωρεις βασικο μελος της ομαδας. Πανω απο 500 επρεπε να παρει.. γυρω στα 600 θα ταν καλα πιστευω
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μια χαρα ειναι τα χρηματα που του προσφερουν μαργαριτα!
σιγα τις φοβερες χρονιες που εχει κανει
επισης νομιζω οτι εχουμε χασει λιγο το μετρο με τα χρηματικα ποσα
οι περισσοτεροι εργαζομενοι δουλευουν πλεον για 1000 το πολυ ευρω το μηνα
ας κοπουν και τα βασιλικα συμβολαια πλεον
δε θα πεινασουν...
βρε συ το γραψα κ.εγω οτι αντεικιμενικα ειναι μια χαρα
Δεσ ομως.ποσα.παιρνουν κατι σαριεγκοκαντεδες. Μεχδι κ ο καραβουτας νομιζω παορνει 1Μ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μεγάλο ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο. Άρης - Πανάθα 53-49 8' πριν από το τέλος με τα κοράκια να κάνουν όργια στα τελευταία λεπτά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (14-01-12)
Βρωμόπουστα διαμαντίδη.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Τι να γίνει... έβαλε τρίποντο...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
68-70 1'30" πριν τον τέλος
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
68-70 μπροστά ο ΠΑΟ 1 λεπτό πριν το τέλος.
Φτου γαμώτο!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Τραγική ομάδα ο Άρης. Απορώ πως κοντράρει το βάζελο.
chainsaw (14-01-12)
Πωπω... μέχρι εδώ μύρισε η σκατίλα του Άρη...
Ρε σεις ειχε βγει η μπαλα εξω πριν;
Επί 1,5 λεπτό κατάφερε ο αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ να μην κάνει σουτ. Και φυσικά έχασε. Χέστηκαν πάνω τους όπως είπε και η Ελευθερία.
Πως δεν έχει σπάσει ακόμη η τηλεόρασή μου... Πιο σπαστικός μαλάκας από τον Μπατίστ δεν έχει υπάρξει...
Faithful (14-01-12)
Bookmarks