Kαλά λιωμα είναι.![]()
Κουφάλα Βαγγέλα σχέδιο που βρήκες να ξεκάνεις το παιχτούρι της Μπανάθας!
Ότι έπαιξες-έπαιξες Λέτουρα! Παρ' τε μάτι για τι δίμετρο ξανθό υπερόπλο μιλάμε...
Kαλά λιωμα είναι.![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
κι έρχεται και το μεγάλο μας όπλο τον Γενάρη! ο Βαλβέρδε θα αναλάβει τα αγωνιστικά και ο Ντιόγκο τα εξωαγωνιστικά και θα πηγαίνει με όλους τους βαζέλες στα μπουζούκια!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
panty (08-12-11)
Για τον Ντιογκο ποια έχει μείνει?
Παλι στην Λιουμπα θα γυρίσει?![]()
differance (08-12-11), nikos7 (08-12-11)
αυτοί οι βάζελοι έχουν συνηθίσει τόσο πολύ το τσούκου τσούκου μπολ και τη γιόμα που ο χθεσινός Ολυμπιακός τους φάνηκε κακός, ενώ δηλώνουν πως έχουν κάνει καλύτερες εμφανίσεις από εμάς στο τσου λου. εγώ θυμάμαι μεγαλύτερες βραδιές του βάζελου από δικές μας, αλλά δεν θυμάμαι ΠΟΤΕ να έπαιξε μπάλα ο βάζελος. ααα ρε μαλάκα Μιραλάς.....κάνε το 2-1 εκεί να μπει το αλάτι στο κωλί.....τσούζει και τώρα, δεν λέω, αλλά το χοντρό αλατάκι το ήθελαν...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (08-12-11)
Εύχομαι να πάρουν σύντομα ακριβώς ό,τι τους αξίζει.... Τουτέστιν ό,τι αξίζει στον τεράστιο κομπλεξισμό τους, τη μικρότητα, την ηλιθιότητα, τη μαλακομπουκωσύνη και τις σκατόψυχές τους... Άιντε που ήθελαν να μου τη βγουν κιόλας σήμερα τα καριόλια όλα...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!!!!
panty (08-12-11)
Ο Σαργκάνης γιατί κάνει δηλώσεις για τον Ολυμπιακό, και μας τον πλασσάρουν ως παλαίμαχο του Ολυμπιακού; Παλαίμαχος του λαγού δεν είναι ο κύριος;
Nα πα να γαμηθει ο Σαργκανης.
sk12072 (08-12-11)
πειραζει που δεν την ξερω?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (08-12-11)
Αθάνατος Ζαμπέτας.
Από φωνή αιδοίο, από αιδοίο...Κάλλας!![]()
Από λαγοφλωρος.gr....
Δείχνει τα λεφτά ο Τσάκας σήμερα τελικά.Κράτησε την υπόσχεση του και δείχνει τα 15 εκ.ευρώ του πρίγκιπα.Οι επικριτές του στριμωγμένοι στη γωνια πλέον.Οι λιμανισιοι τρέχουν ......
Μαρινάκη πες αλεύρι...ο πρίγκιπας σε γυρεύει.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Αρφ, αρφ, γρρρρρρρρρρ, γουφ γουβ, αρφ.
(Κάνω προπόνηση για να συνεννοηθώ!)
... there's no such thing as "too much"...
Eίτε την ξέρουμε είτε όχι, στην αγκαλιά της γνώρισε τον ερωτα, ο μπουκλωτός ποδοσφαιρικός θεός.
Με αυτή γνωρισε τον ερωτα, με αυτη ξεχασε και την μπάλα![]()
Αντίο Μπορέλλι με πούτσα Παπουτσέλη.
8/12/1996
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
calavero (09-12-11), kouzoulo (08-12-11), vasilis-thrylos7 (08-12-11)
Bookmarks