Πρωτη ηττα για τις βαζελες και τωρα αρχιζουν τα δυσκολα! Ειναι και το παραμυθι του τσακα που φτανει στο τελος του και τωρα να δουμε ποιος θα πληρωνει τους παιχτες! Ερχονται δυσκολες στιγμες βαζελακια, αντε γιατι μας τα εχετε πρηξει με την υπερομαδα του φουρειρα! Η μειωση της διαφορας θα βοηθησει ψυχολογικα την ομαδα μας, ελπιζω να μην τα κανουμε μανταρα απο δω και περα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Πράγματι, έτσουξε (η κωλάθρα του Μπουμ-σονγκ)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
E, αναλόγως το ματς βλέπεις![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Eleni7 (04-12-11)
βιγλαρα βαρβατη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γκέλαρε η Μπάρτσα της Ελλάδας και τώρα να τους δω..
εχουν λετο αυτοι.δεν ανησυχουν.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πέρα από το θέμα δυναμικότητας, ποιότητας κλπ που υπερτερούμε του βάζελου
(όχι τόσο όσο έλεγαν κάποιοι στην αρχή της χρονιάς, όταν περίμεναν να βγουν
μεταγραφές μας που ΠΟΤΕ δε βγήκαν) πρέπει να επισημάνουνε δυο πράγματα:
1. Αν συνεχίσουμε Ευρώπη όπως είμαστε, άσχετα αν μιλάμε για άλλα 2 παιχνίδια
στους 16, ο βάζελος θα είναι απειλητικός μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτό γιατί,
η προστασία παικτών που ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα κάνει ο προπονητής θα τον αναγκάσουν
να στραφεί σε λύσεις πάγκου, που δυστυχώς, αν και έχει βάθος, στερείται ποιότητας.
2. Αν στο παραπάνω βάλεις και τη νοοτροπία κάποιων παικτών και το αναμενόμενο
"ξελόγιασμα" από το έπαθλο μιας πιθανής συνέχειας στην 8άδα, αντιλαμβάνστε πως
ακόμη και μια 4άδα εγχώριων παιχνιδιών μπορεί να επιρρεαστεί! (για να μην αναφέρω
πιθανές συνέπειες από κάποιον πιθανώς "άδοξο" αποκλεισμό κλπ...)
Αν στο ρόστερ μας είχαμε περισσότερους παίκτες όπως ο Αβράμ ή ο Ναυαγός, θα
φοβόμουν μόνο την κόπωση. Τώρα έχουμε και άλλα ζητήματα τα οποία, αν δε θέλουμε
να κάνουμε την χρονιά θρίλερ ΠΡΕΠΕΙ να επιλύσουμε (δεν πάμε ΠΟΥΘΕΝΑ με 2 επιθετικούς
μονο! Δε πάμε πουθενά με ΜΙΣΟ τέρμα! Δε πάμε πουθενά με ένα 8άρι που μια θα παίζει
και 5 θα είναι τραυματίας! Δε πάμε πουθενά χωρίς εξτρέμ! κλπ)
Μέχρι να γίνει αυτό, όχι μόνο οι λαγοί αλλά και οι κότες θα είναι μέσα στο παιχνίδι
τίτλος και δε θα ξέρουν ούτε οι ίδιοι πως συμβαίνει αυτό.
Coach (05-12-11), gre470 (05-12-11), iakov7 (05-12-11), VALVERDES_7 (05-12-11)
Ξέρει ο Μαρινάκης. Για ρώτα τον![]()
ΤΣΟΥΖΕΙ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ;; ΤΣΟΥΖΕΙ;;;
Τι ναι αυτο ρε παιδια? Βγαλανε τετοιο πρωτοσελιδο,δεν εχω δει καθολου.
Ρε τους μαλακες.
Αυτοι που αδικηθηκανε δεν καταλαβα και ρουφηξανε το σπερμα του Αρη.Η φωναζουν επειδη αδικηθηκε η αεκ?![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
kouzoulo (05-12-11)
γιατι πραγμα ακριβως φωναζει η αδερφη?αδικηθηκε η υπερομαδα στο χαριλαου?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Φυσικά και αδικήθηκε. Τους ανοίξανε την τρύπα κατά μόλις 3 εκατοστά ενώ αυτοί ήθελαν παραπάνω.
Σας πονάει ο Νέρι!!!![]()
Της Θεσσαλονίκης?![]()
ααα ρε Τζόλε....και σου λέγαμε, μην χύνεις μέσα....τους κατέστρεψες τον εγκέφαλο...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ακομα κι ετσι ρε γαμωτο, ακομα εχουν το πλεονεκτημα..εχουν βγαλει καραισκακη και τουμπα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks