+5 ο καπινο, ο Λετο, ο Σιμαο, ο Κουινσι κι ο Ζεκα που ως τωρα τα πανε πολυ καλα
οπως λεει κι ο αδερφος απο πανω, εμεις λιγα "φρουτα" εχουμε??
απλα οι δικοι μας ειναι στην κοσμαρα τους ενω αυτοι το χουν παρει σοβαρα το θεμα. και δε μπορω ρε πουστη να τους βλεπω να...χορευουν σα τις κυριες μετα απο καθε γκολ!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
α και κατι αλλο! ετσι και περασουν απο Χαριλαου, το πρωταθλημα τελειωνει οριστικα. και σ ολους λενε για τους παιχτες τους, να θυμισουμε οτι τοσο καιρο παιζουν χωρις Τοτσε, Ρουντολφ, Νινη και Λαζαρο.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ωντος με τον Αρη αν περασει που εγω πιστευω οτι θα περασει θα ειναι τρομερα δυσκολα τα πραγματα.
Να θυμισουμε οτι στον πρωτο γυρω εχει βγαλει Ατρομητο-Ξανθη-Καραισκακη-Τουμπα και τωρα παιζει με Αρη..
Ο Δευτερος γυρος ειναι ποιο ευκολος για τον βαζελο σε σχεση με εμας.
Επιση πλεονεκτημα για τον βαζελο το τοι δεν εχει ευρωπαικους αγωνες οποτε παει στο χαλαρο απο εβδομαδα σε εβδομαδα.
ειναι το πλεονεκτημα που ειχαμε εμεις περυσι αυτο με την ευρωπη. Η ομαδα μπορουσε και δουλευε αποκλειστηκα για το πρωταθλημα. Τωρα κοιταν να τα δινουν ολα εκει και τα εγχωρια τα χουν γραμμενα.
Faithful (28-11-11)
άντε γαμήσου βάζελε που έβγαλες γλώσσα. στα 4 θα σε έχω μια ζωή. χοντρέ και φαβορίτα κανονίστε την πορεία σας! κανένα χάρισμα στους μαλάκες.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
κι αυτον τον ζαραδουκα ρε πουστη που ναι και γαυρος, μια φορα δε τον εχει βαλει. προτιμα τον αλλον επειδη ειναι ισπανος.
Μπα η ομαδα θελει προπονητη που να εμπιστευεται τους ελληνες παιχτες και να δουλευει μαζι τους. οχι ο καθενας που ρχεται να φερνει αυτους που ξερει και τους αλλους να τους γραφει.
Ο Ζαραδούκας όσες φορές τον είδα απόρησα γιατί τον πήραμε.
Της πλάκας...........
Οχι ότι και ο Μαρκάνο βέβαια είναι για Ολυμπιακό.Και αυτός της πλάκας είναι.
Ελληνες να παίρνουμε μόνο εφόσον το αξίζουνε.Το ίδιο και για τους ξένους.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
να σου πω συμφωνω μ αυτο που λες, να τους παιρνουμε αν ειναι καλοι. προτιμω ομως τον ζαραδουκα που ως γαυρος αν ειναι για 5 θα παιξει για 7(οπως ο παντος), παρα τον χ ξενο που τον νοιαζει μονο ο μισθος του.
Δεν θεωρο καλυτερο προπονητη τον Φερειρα απο τον Βλαβερδε πανω κατω τα ιδια σκατα ειναι η διαφορα ομως του φερειρα ειναι οτι δουλευει με ολους
και στο τελος βλεπει ποιος πρεπει να παιξει.
ακριβως, κι απο ενα συνοθυλευμα που ηταν, τους εκανε ομαδα. Εχει καλα αποδυτηρια ως φαινεται, και βγαζει απ τον καθενα τον καλο του εαυτο. Εδω ο Σιμαο φετος φαινεται ποδοσφαιριστης, ο Λετο ρεκορ καριερας, ο Κατσουρανης τρεχει που κ που, ακομα κι ο Μαρινος στο μεταξυ μας, τους εσωσε. Κι εχει δειξει και τοση εμπιστοσυνη στον καπινο.
Reds (28-11-11)
Ελληνες πρέπει να υπάρχουν γιατί θα σου δώσουν το κάτι παραπάνω.Συμφωνώ Μαργαρίτα και αποδεικνυεται με τον Μανιάτη που ήταν και ο μόνος που διασώθηκε χθες.
Και πόσο μάλλον αν είναι και καλοί Ελληνες σαν τον Μήτρογλου που αξίζουν να παίζουν.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Faithful (28-11-11)
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Ενας βάζελος σκέφτεται σήμερα (στο +5):
1. To πρωτάθλημα είναι μια χαρά, ποια παράγκα;
2. Οι διαιτητές άνθρωποι είναι και τα λάθη που κάνουν είναι ανθρώπινα.
3. Ο ΟΦΗ και ο Αστέρας Τρίπολης δεν είναι τελικά παραρτήματα του Ολυμπιακού.
-Οταν το Μάϊο ο Ολυμπιακός θα σηκώνει ένα ακόμα πρωτάθλημα, όλα τα παραπάνω θα είναι οι δικαιολογίες ενός βάζελου που είναι γνωστός ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. Περαστικά σας αιώνια δεύτεροι και χαιρετίσματα στον Τσάκα.
Υ.Σ: Το παραπανω ειναι απο την σελιδα του ολυμπιακου στο φατσαμπουκ....ΓΑΜΑΤΟ...!!!
Bookmarks