Du3lisT (25-11-11)
Αυτός ο Διαμαντίδης είναι απίστευτος παίχτης. Τι έκανε ο άνθρωπος; 15'' πριν τη λήξη χάνανε 4 πόντους και το γύρισε με τα τρίποντα. Μπράβο του ...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Du3lisT (25-11-11)
Τζορνταν-Γκαλης και Διαμαντιδης..
Αυτοι ειναι!
chainsaw (25-11-11)
ε οχι ρε συ, ειπαμε καλος παιχτης, αλλα ειναι ιεροσυλια, να βαζεις στην ιδια μοιρα τον μεγαλο μαικλ τζορνταν με τον διαμαντιδη....
Αλλος τζορνταν δεν ξανα βγαινει!! Ενας ηταν...
Και επιπλεον και ο τζορνταν, αλλα και ο γκαλης δεν θυμαμαι να εφτυσαν ποτε παικτη, αντιπαλης ομαδας (οπως εκανε τον τεοντοσιτς), για μενα ο διαμαντιδης ειναι ενα μπασκετικο ''σιχαμα''
Τον μεγαλο David Rivers, επρεπε να βαλεις κανονικα....Τεσπα και παλι!!!
Faithful (25-11-11)
για πλακα το εγραψε ο σπυρος φιλε μου.ο λαγοπουστας ειναι αυτο που ειπες.
μπασκετικο σιχαμα του χειριστου ειδους.τον εχουν ανεβασει πολυ οι αρδ
και οι γκρι..για μενα ενας απλα καλος παικτης.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν ξέρω αν θα το έλεγαν οι βάζελοι αυτό στη θέση μας αλλά εγώ πιστεύω οτι ο ΔΔ είναι μακράν του δεύτερου ο κορυφαίος γκαρντ στην Ευρώπη την τελευταίας 10ετίας(τουλάχιστον).Σα χαρακτήρας μπορεί να είναι..μούλος, αρχίδι κλπ αλλά είναι απίστευτος παίκτης. Μήπως ο Τεόντοσιτς δεν είναι κωλόπαιδο και αρχίδι? Τέτοιους παίκτες τους γουστάρουν οι οπαδοί τους...
ΥΓ. Τα περι Τζόρνταν είναι ασχολίαστα και πραγματικά για πολλά γέλια. Για τον Γκάλη απλά δεν μπορώ να έχω άποψη, δεν μπορώ να συγκρίνω γιατί δεν τον έχω ζήσει...
αστο σταθη...γκαλης δεν ξαναβγαινει..μια τριχα απο το αριστερο αρχιδι του γκαλη ειναι
ο γαμωσπιτος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sabar77 (25-11-11)
Είναι αστείο να συγκρίνεται ο Γκάλης με τον Διαμαντίδη.
Ο Διαμαντίδης να συγκριθεί με παίκτες.Οχι με θεούς.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
sabar77 (25-11-11)
Ο Διαμαντιδης απο αποψη επιτευγματων ειναι πλεον μπροστα οχι μονο του Γκαλη αλλα και ολων των Ελληνων παικτων στην ιστορια του ελληνικου μπασκετ . Απο αποψη ταλεντου εννοειται οτι δεν συγκρινεται με τον Γκαλη, τετοιος παικτης δεν θα ξαναβγει στην Ευρωπη.
sabar77 (25-11-11)
οι εποχες αλλαζουν και το μπασκετ το ιδιο. φυσικα δεν εχω δει τον γκαλη οποτε δεν μπορω να εχω προσωπικη αποψη, ο διαμαντιδης παντως ειναι ο κορυφαιος της εποχης του. το χθεσινο ειναι μονο μια αφορμη, αυτα που εχει κανει το παλικαρι δεν τα εχει κανει κανενας οσο παρακολουθω μπασκετ.
δεν ειναι μονο οτι ειναι στην κορυφη, αλλα οτι παραμενει εκει για πολλα χρονια. νομιζω οτι ο διαμαντιδης σαν μπασκετμπολιστας ειναι περισσοτερο αποτελεσμα σκληρης δουλειας, προπονησης και ψυχης παρα ταλεντου αλλα δεν εχει να λεει κατι αυτο. το αποτελεσμα μετραει και ειναι ενας μπασκετμπολιστας που δεν θα ξαναβγει και ενας παιχτης που καταρριπτει το ρητο "ουδεις αναντικαταστατος".
λυπαμαι που το λεω αυτο για ενα παιχτη του βαζελου αλλα ειναι αληθεια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εγώ λέω πάντως αν ο Γκάλης έπαιζε σήμερα θα μάζευε πιό πολλά καπάκια από tupperware, σήμερα οποιοδήποτε αξιοπρεπής παίκτης μπορεί να ταπώσει σε κάρφωμα άσε που τα σουτ γίνονται από τον θεό μέση απόσταση πιά είναι τα 6 μέτρα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Αμεσως ρε να με πιασεις απο τα μουτρα..
Ο Γκαλης ηταν για τα εεληνικα δεδομενα εξωπραγματικος παιχτης αλλαξε ολο το ελληνικο μπασκετ με χαλασε πολυ οταν πηγε στον Βαζελο.
Για τον τζορνταν τι να πω..θα κουραστω να γραφω... εμεις οι ποιο μεγαλοι ειμαστε τυχεροι που ζησαμε τετοιο παιχτη.
sk12072 (25-11-11)
ΧΑ!
Γερασα λεμε..Ναι ο Σταθης.![]()
sk12072 (25-11-11)
αμα εσυ στα 36 σου λες οτι γερασες τι να πουν οι 40ρηδες...!!
O Γκάλης ήταν ένας παίκτης που δεν μπορούσε να υπάρξει άμυνα εναντίον του.Μιλάμε για καλαθομηχανή.
Ενας από τους 10 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών παγκοσμίως.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Reds (25-11-11)
Και οι φυλλάδες για πλάκα το είπαν.
Bookmarks