Eλα μωρέ, αφου θα βαλει 21 ο Μιραλας.
Ωραίο γκολ.
Eλα μωρέ, αφου θα βαλει 21 ο Μιραλας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μια ακόμα διαφορά είναι οτι ο βαζελος φετος δε βαζει γκολ και μετα μπαινει στα χαρακώματα. Παιζει να βαλει και δεύτερο. Δεν ξερω αν θα βαλει πέντε ή θα φαει πέντε αλλα τουλαχιστον προσπαθεί να παιξει μπάλα. Θα δουμε αν θα το καταφέρει.
2-0 ο βαζελος, απλα παιζει οπως πρεπει. Χωρις δικαιολογίες.
ο παπους διαχειριζεται πολυ καλα το υλικο του, κι εχει μια ομαδα που παιζει τοσο καιρο χωρις φορ κι ομως εχει καλο προσωπο και παιρνει καλα αποτελεσματα.
ο δε Λετο κανει τη χρονια της ζωης του.
κι εμεις εχουμε τον "προπονητταρα" που ακολουθει το μοντελο "μπαρτσελονα". ρε ουστ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλή ανάπτυξη η βαζέλα, η Κούλα σήμερα τραγική όπως ο χθεσινός Άρης.
ερνεστο βλεπεις? καμαρια μου βλεπετε?????
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Aντε να πάρουμε τον Φερειρα να έρθει η λύτρωσις. 3-0 θα χάσουν και θα ξαναγυρίσουν στις μιζέριες τους.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Είναι θέμα άγχους για μένα. Το γλυφοκώλιασμα της αρκούδας και η θεοποιηση των παικτων μας, τους εχουν προξενήσει τρέμουλο στα τρυφερά τους κωλαράκια. Κι έτσι δεν μπορεσαν να κερδίσουν το πτώμα που φυσιολογικά, κερδίζει σήμερα ο βαζελος. Κι εμείς εχουμε καλύτερες μονάδες απο την ΑΕΚ. Ισως και καλυτερη ομάδα. Ψυχή όμως δεν έχουμε, ούτε καλαμπαλίκια. Γι' αυτό βλαστημήσαμε για να της παρουμε Χ.
Ούτε λάθη τακτικής λοιπόν ούτε τίποτα. Ούτε με νοιαζει ποιος φταίει, προεδρος, παικτες, προπονητής. Αυτο που συμβαίνει ειναι οτι η ομαδα ειναι εντελως γκέι οπως εχω γραψει.
Τωρα ποσο θα χασουν στο Καραϊσκάκη. Θα το δουμε, εγραψα ισως το μεγαλύτερο ποστ μου για να εξηγησω γιατι θελω να χασει ο βαζελος, και δεν ειναι "για να κερδισει η ομαδα μου" και τετοια φαιδρά. Υπάρχει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ λόγος για να νικήσουμε, όπως και θέμα πλήρους γκεουλοποίησης του Ολυμπιακού. Ελπίζω να νικήσουμε, οπως λες. Για 3-0 ομως και πανω θα πρεπει να παιξουν "αλλα" θέματα, γιατί η παρούσα ομάδα του Ολυμπιακού ΔΕΝ ξέρει να κερδίζει.
Ρε ποιος Λετο...εμεις θελαμε τον Ριερα!!
Καλα παιζει ο βαζελος αλλα σε αυτο συμβαλει και η ομαδαρα τις Αεκ...
Με τετοια αποδοση που εχει ο Παναθηανικος σε καποιους πρεπει να ιδρωνει ο κωλος απο τωρα...Βλεπω μαγικες στιγμες στο Καραισκακης σε λιγες μερες..
Αυτός ο Μπέλεκ είναι πράγματι ποδοσφαιριστής; Μεγάλο ταγάρι.
ρε μαγκες ο βαζελος κανει τα αυτονοητα, κερδιζει τα πτωματα με καλη μπαλιτσα. εμεις τα κανουμε ολα ντερμπι
Τι έγινε?Έχουμε πλέον αποθέωση του...."Ροντι"? Πως αλλάζουν οι καιροί κ οι χαρακτηρισμοί.......
Το ερώτημά μου είναι γιατί δεν περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο μεταξύ μας παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική.Λογικές του στύλ εγώ έφερα χ με το αεκακι, ο βάζελος το κέρδισε άρα θα μας κερδίσει είναι αστείες...
Τέλος ΑΜΑ είναι καλύτερος ας το αποδείξει!Όπως είπε κ ο sirkostas μακάρι να ναι έτσι μπας και δούμε επιτέλους μπάλα κ όχι σούπα-υπνωτικό...
chainsaw (06-11-11)
Σακη πιστευω οτι θα παρουσιαστούμε σοβαροί και θα φανεί απλά ότι είμαστε πολύ καλύτεροι.Ο ΠΑΟ έχει 2 καλούς παίκτες Κουινσι Λετο και όλοι οι άλλοι ούτε δεκαοχτάδα δεν θα έβλεπαν στον Ολυμπιακό.Και επειδή είμαι σίγουρος οτι θα το πάρουμε πολύ σοβαρά το ματς, γιατί όχι και να μην κάνουμε μια μεγάλη σε έκταση νίκη.Μην ξεχνάς ότι και με ΑΕΚ πέρισυ θέλαμε να δώσουμε απαντήσεις.Ετσι ελπίζω να γίνει και φέτος.Χαίρομαι πάντως που δείχνει ο ΠΑΟ υπολογίσιμος, για να έχει μεγαλύτερη αξία η νίκη μας.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
παραξενο και απροσμενο να ειναι τοσο καλος ο ποα φετος. απο την αρχη της χρονιας πιστευα για πολλους λογους πως θα ειναι καλυτερος απο περσι, αλλα οχι σε τετοιο βαθμο. κανει πλακα σε ολους τους αντιπαλους του. αν ειμαστε καλυτεροι ας τους κερδισουμε σε δυο βδομαδες αλλα επειδη δεν χρησιμοποιω παροπιδες ουτε θα βαζελοποιηθω ποτε πρεπει να παραδεχτω πως η εικονα των δυο ομαδων αυτη τη στιγμη ειναι η μερα με τη νυχτα. ο παναθηναικος ειναι το φαβορι για μενα μεσα στο καραισκακη.
ομως ρε παιδια δεν γινεται να φτανουμε στο αλλο ακρο και εκει που λεγαμε μυρωδια τον φερειρα να εγινε ξαφνικα προπονηταρας. εχω βαρεθει να θεωρουμε παραδειγματα προς μιμηση μετριοτητες. μια λεμε βαλβερδε δες τι κανει ο γιοβανοβιτς στο αποελ, μια λεμε δες τι κανει ο αναστοπουλος στον οφη, μια δες τι κανει ο φερειρα στο βαζελο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εγω απλα ξαναλεω ο Παναθηναικός είναι στην θέση που ήταν ο Ολυμπιακος πέρυσι. Τι εννοώ... Έχει λιγοτερα παιχνίδια, θα ναι πιο ξεκούραστος και πιο φρεσκος απο μας.
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Εγω βλεπω μια καλη κυκλοφορια της μπαλας απ την μεση και μπροστα και εναν Λετο σε πολυ καλη κατασταση ως φορ!
Απ το κεντρο και πισω τον βλεπω εντελως της πλακας τον βαζελο.
Λιγο τον πιεζει η αεκ και κανει λαθη με την μια.
Αν εξουδετερωσουμε τον Λετο και τους πιεσουμε ψηλα σωστα,τους εχουμε.
Ειναι σαφως καλυτερος απ τα χαλια που ηταν το καλοκαιρι ο βαζελος αλλα ενταξει δεν με τρομαξε κιολας.Απλως ετσι οπως παιζει ουσιαστικα χωρις φορ σε μπλεκει...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Bookmarks