Αρχική Δημοσίευση από
petroskappa
Εντάξει τώρα δεν τους χάλασε την διαγωγή λέγοντάς τους ένα γαμώτο, γιατί το ιταλικό που χρησιμοποιούσε είναι πάρα πολύ συνηθισμένο. Πουριτανοί είμαστε; Μου θυμίζει την ιστορία με τον Best που τον κλείσανε, ενώ τα κανάλια είναι ελεύθερα να παίζουν ότι σκουπίδι τους έρθει, όλες τις ώρες. Είπε ο Ιταλός 5-6 γαμώτο, 1 αρχ...α και κάτι έγινε. Όταν βλέπεις να σε κοροϊδεύουν αντιδράς. Γιατί μιλάμε για κοροϊδία όχι για κριτική. Πρωτοσέλιδο "Αϊ χάσου Μαλεζανάκι" είχε βγάλει μια φυλλάδα. Ντροπή, δηλαδή για έναν άνθρωπο να τον βρίζεις έτσι. Απαράδεκτο. Τον βγάζανε τρελό, όλη την εβδομάδα. Ψυχοπαθή! Αν είναι δυνατόν.
Αν δεν είναι να πιάσουμε να αμιγώς ποδοσφαιρικά, ας δούμε στο ρόστερ του ΠΑΟ τι παίχτες υπάρχουν. Μπίδης, Βόουτερ, Γκέκας, Βύντρα, Γκούμας, Κώτσιος, Θεοδωρίδης, Νίλσον. Παιχτάκια της σειράς. Φλάβιο και Μπίσκαν δεν παίζουν τίποτα, υπάρχει μόνο ο Γκονζάλες όταν βρεθεί στη μέρα του, ο Μόρις, ο Παπ και 1-2 με εξάρσεις. Τι μπορεί να κάνει αυτός ο άνθρωπος; Να τους μάθει μπάλα; Το καλοκαίρι ζήτησε τον Κολονέλο και του έφεραν τον Φλάβιο. Ήθελε Τούντορ και του πήραν Μπίσκαν.
Αλλά ακόμα και αν ο Μαλεζάνι είναι ο χειρότερος προπονητής του κόσμου, οφείλεις να τον σέβεσαι ως άνθρωπο και κυρίως ως ποδοσφαιρική προσωπικότητα που είναι. Εδώ τον Όσιμ τον έβγαλαν μεθύστακα, εδώ θα κολλήσουμε;
Ο Μπάγιεβιτς έπρεπε να βγει και να πει σε μια συνέντευξη τύπου: "Να πάτε όλοι να πηδηχτείτε, εγώ είμαι ο Μπάγιεβιτς και δεν έχω τίποτα από αυτά ανάγκη. Ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι και τι έχω πετύχει και κανένα τσουτσέκι που τα απογεύματα του τα περνάει ψάχνοντας την δόση του, όπως και κανένας γλύφτης κώλων της διοίκησης του Ολυμπιακού δεν μπορεί να με κρίνει" και να παραιτηθεί. Διάλεξε το 2ο πιο αντρίκειο, κατά τη γνώμη μου να κάνει: Να πάρει το double και να τους ξεφτιλίσει μετά το Δ.Σ. μαϊμού.
Δεν ξέρω τη δουλειά κάνεις, αλλά φαντάσου να είχες εμένα, τον παντελώς άσχετο με το αντικείμενό σου, να σε πρήζω καθημερινά, με ειρωνείες, γελάκια, ερωτήσεις δήθεν παγίδες (αλλά του κώλου και επιδερμικές) και να διέδιδα ότι η ΟΣΦΠ είναι άσχετη, δεν έχει προσωπικότητα και είναι τρελή. Κάπου θα τα έπαιρνες, έτσι δεν είναι; Το να απαξιώνουμε προσωπικότητες είναι το πιο εύκολο, αλλά όταν ο άλλος αντιδρά μας πειράζει και παριστάνουμε τις καλόγριες.
Bookmarks