Σελίδα 70 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 203040506066676869707172737480901001101201702703704705701070 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.381 έως 1.400 από 62374

Θέμα: ΠΑΟ

Το avatar του χρήστη Wappy

Περιοχή
    laSpa
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4 φορές σε 3 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

κι εγώ άλλαξα γνώμη μετά από το βίντεο του Κυριάκου και εφ όσον φυσικά η μετάφραση είναι ακριβής...

και ακόμα μεγαλύτερη η ξεφτίλα των ΑΡΔ που πάνε να τον βγάλουν ότι έβρισε τον κόσμο και άλλα πολλά... απλά τους ξεμπρόστιασε του ρουφιάνους και μαγκιά του..

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Προσωπικά τις δηλώσεις Μελιτζάνι τις θεωρώ εκτός τόπου και χρόνου και τον τρόπο του απαράδεκτο. Και δίκιο να είχε σε κάποια σημεία για μένα το έχασε.

Επαγγελματίας είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου, πρώτη φορά περνάει από το μυαλό του ότι αν αναλάβεις μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό αυτό που την ενδιαφέρει πρωτίστως είναι τα αποτελέσματα και όχι η χαρά του παιχνιδιού, η προσπάθεια και η δημιουργία φάσεων (που μόνο αυτός είδε ).

Αν έλεγε ότι είναι απαράδεκτο να βρίζουν τη μάνα μου, τη γυναίκα μου και όλο μου το σόϊ μαζί του αλλά να ακούω "μα γιατί αντιδράει έτσι ο κόσμος; ... 4 μήνες έχουν περάσει μόνο κλπ" για μια ομάδα που δεν έχει πλέον λόγο, κίνητρο και στόχο να ξαναβάλει τα αθλητικά της ρουχαλάκια για να σκάσει μύτη σε αγώνα και ενώ το ημερολόγιο λέει 11/12 ε! ο άνθρωπος δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα.

Το avatar του χρήστη Alkis

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Άρθρο από το Sportline.gr:
    O λαός του Γιαννακόπουλου

Οταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ήταν ξεκάθαρος : "δεν σχολιάζω τη συμπεριφορά των οπαδών" απάντησε με χαρακτηριστική γενναιότητα.
    Ο Παύλος δεν ρωτήθηκε για κάτι πού δεν είναι της αρμοδιότητάς του, για το αν είναι καλύτερος ο διπλός κόμπος στη γραβάτα, ή για το αν το σινγκλ μαλτ ουίσκι πίνεται καλύτερα χωρίς πάγο. Τον ρώτησαν το πιο απλό : πώς κρίνει την αντίδραση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Ηρακλή, δεδομένου ότι αυτή η συμπεριφορά ήταν το μείζον ζήτημα και ήταν και αυτή που γέννησε το ξέσπασμα - ma che cazzo ! - του Αλμπέρτο Mαλεζάνι. Αλλά ο πρόεδρος της ΚΑΕ επιστράτευσε περισσότερες υπεκφυγές και από τον Ευάγγελο Αντώναρο σε καλοκαιρινό briefing.

Δεν έχει σημασία αν ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει δίκιο ή άδικο, ως ποιο σημείο οι βρισιές είναι δικαιολογημένες και αν ήταν μια μειονότητα των οπαδών που έκανε τα όσα έκανε. Εχει σημασία ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος φοβάται να σχολιάσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού.
    Ο Γιαννακόπουλος ήταν μια ζωή αυτός που μετά από κάθε νίκη των Πρασίνων έσπευδε να δώσει "συγχαρητήρια σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο του Παναθηναϊκού". Ασχέτως αν αυτός ο υπέροχος, απαράμιλλος, ανυπέρβλητος κόσμος βωμολοχούσε, κουνούσε τις μπασκέτες του αντιπάλου και πέταγε μπουκάλια - δηλώνοντας μετά ότι απλώς έψαχνε έναν κάδο απορριμάτων.

Ο Γιαννακόπουλος, γι` αυτόν τον κόσμο ασχολήθηκε τόσο ενεργά και γενναιόδωρα με το μπάσκετ. Για να ακούει το "Παύλο Θεέ πάρε την ΠΑΕ". Για να παίρνει τηλέφωνο στην Ηχώ και να λέει "παιδί μου, παιδί μου, γράψε ότι μετά το ματς αποθεώθηκε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού". Και μετά να το διαβάζει.

Στο φάιναλ φορ της Σαραγόσα το 1995, όταν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έκαναν "εξαγωγή αλητείας" σύμφωνα με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, όταν "ερυθρόλευκοι" και "πράσινοι" οπαδοί τρομοκρατούσαν, λεηλατούσαν και τελικά συλλαμβάνονταν από τους Ισπανούς, ο Γιαννακόπουλος ήταν αυτός που πήγαινε και πλήρωνε εγγυήσεις και εγγυόταν προσωπικά, ως διακεκριμένος μεγαλοεπιχειρηματίας, για να αποφυλακιστούν.

Αυτόν τον κόσμο ο Παύλος τον ανέθρεψε. Και ο ίδιος έμοιαζε να τρέφεται από την αγάπη του κόσμου. Πώς να βγει μετά και να δηλώσει κάτι που θα υπέκρυπτε μομφή; Πώς να καταγγείλει όσους αποδοκιμάζουν; Είπε ένα "δεν σχολιάζω" και ξεμπέρδεψε. Με τους δημοσιογράφους, αλλά κυρίως με τους οπαδούς.

Η διαχείριση του οπαδού είναι μια λεπτή διαδικασία. Ο οπαδός είναι ζωογόνος για έναν σύλλογο, αλλά ταυτόχρονα και επικίνδυνος. Μπορείς να εκτιμάς τον οπαδό, να τον ακούς ορισμένες φορές. Αλλά αν τον φοβάσαι, τον έχεις κάνει επικίνδυνο. Η συνέχεια επί της κερκίδας...

. Το avatar του χρήστη Red-Mania

Περιοχή
    Πολυ πιο κοντα απο οσο θα ηθελες
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 17 φορές σε 15 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Wappy
    κι εγώ άλλαξα γνώμη μετά από το βίντεο του Κυριάκου και εφ όσον φυσικά η μετάφραση είναι ακριβής...

και ακόμα μεγαλύτερη η ξεφτίλα των ΑΡΔ που πάνε να τον βγάλουν ότι έβρισε τον κόσμο και άλλα πολλά... απλά τους ξεμπρόστιασε του ρουφιάνους και μαγκιά του..
    Η μεταφραση Βαγγελη ειναι ακριβης...το cazzo οι Ιταλοι το χρησιμοποιουν μεταφορικα σαν το δικο μας το γαμωτο.

Η μονη λαθος μεταφραση ηταν στο coglioni το οποιο στη φραση που χρησιμοποιησε σημαινει αρχ..δια και οχι αντερα οπως το μεταφρασανε για ευνοητους λογους.

Το avatar του χρήστη Wappy

Περιοχή
    laSpa
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4 φορές σε 3 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ναι, αυτό το κατάλαβα... ;)

επίσης, μ άρεσε το χθεσινό μας σύνθημα "Τζίγκερ θεέ, πάρε την ΚΑΕ"

Thanks
    6.723
    Ignore User

Προεπιλογή

Εμένα μου άρεσε (άσχετο πάλι ... πώς το έπαθα ) ένας τύπος ... πικραμένος βάζελος ... που βγήκε στο ράδιο και απαντάει στην ερώτηση "τι δώρο θέλετε να σας κάνει φέτος ο Αη βασίλης;" και ξεφουρνίζει ... "να στείλει τον Τζίγγερ πρόεδρο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός". Τα καημένα πόσο ΔΕΝ τα λυπάμαι.

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
    Εμένα μου άρεσε (άσχετο πάλι ... πώς το έπαθα ) ένας τύπος ... πικραμένος βάζελος ... που βγήκε στο ράδιο και απαντάει στην ερώτηση "τι δώρο θέλετε να σας κάνει φέτος ο Αη βασίλης;" και ξεφουρνίζει ... "να στείλει τον Τζίγγερ πρόεδρο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός". Τα καημένα πόσο ΔΕΝ τα λυπάμαι.
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Το avatar του χρήστη Xanthos

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Wappy

Me ta liga Italika pou xerw mporw na pw oti h metafrash einai mia xara.

epishs anevhke sthn ektimhsh mou o Italianos. Ta eipe mia xara kai exw apo ta dontia alla dystyxws tha ftharei poly pio grhgora pleon.

Ton perimenoun sthn gwnia...

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Γαυράκια....κάτω τα χερια από τον Αλμπέρτο.... :p
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.388
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.184 φορές σε 11.938 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγώ για άλλη μια φορά αηδίασα με τους δημοσιογράφους Βαμπίρ. Και ο Μαλεζάνι τσαντίστηκε με τα γελάκια και τις ειρωνίες τους και όχι με τις ερωτήσεις. Και με είχε εξοργίσει πραγματικά η διαφήμιση του κου. Χριστόγλου της SportDAY που είχε την πτήση για Ιταλία. Γενικά αποδείχτηκε πόσο άνανδροι και ψευτοπαλικαράδες είναι. Μακριά, λέρες...
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

. Το avatar του χρήστη Red-Fuel

Περιοχή
    Στον κόσμο μου
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

ΕΛΛΑΔΑ:

Ποδοσφαιριστές του κώλου.
    Προπονητές του κώλου.
    Παράγοντες του κώλου.
    Δημοσιογράφοι του κώλου.
    Μπάλα του κώλου.
    Πρωτάθλημα του κώλου.

Παρ' όλα αυτά οι ειδικοί είναι αμέτρητοι και μπορούν να ειρωνεύονται (!!!) έναν Μαλεζάνι που έχει πάρει και ένα ΟΥΕΦΑ στην τελική. Με παιχταράδες; Με παιχταράδες. Το έχει πάρει. Μπορούν να χλευάζουν έναν Ριβάλντο, έναν Κονσεισάο, έναν Όσιμ, έναν Καρεμπέ, που άσχετα από την προσφορά τους είναι:

α) Επαγγελματίες.
    β) Βαθύτεροι γνώστες του αθλήματος.

Αυτός είναι ο Έλληνας. Μπορεί να γίνει προπονητής, ποδοσφαιριστής, σεισμολόγος, γιατρός, ντέτεκτιβ, μηχανικός. Μπορεί να είναι ειδικός για όλα και να έχει άποψη. Αρκεί μην του πει κανείς τίποτα για την δική του δουλειά.

Αυτός είναι ο Έλληνας.

Λαός του κώλου.

Το avatar του χρήστη dali

Περιοχή
    Μουσείο Πομπιντού
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μια διόρθωση Βασίλη :

Αυτός είναι ο Νεοέλληνας, διότι Έλληνες υπήρξαν και κάποιοι που δημιούργησαν πολιτισμό, πολλά χρόνια πριν όμως...

Thanks
    6.723
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από petroskappa
    ΕΛΛΑΔΑ:

Ποδοσφαιριστές του κώλου.
    Προπονητές του κώλου.
    Παράγοντες του κώλου.
    Δημοσιογράφοι του κώλου.
    Μπάλα του κώλου.
    Πρωτάθλημα του κώλου.

Παρ' όλα αυτά οι ειδικοί είναι αμέτρητοι και μπορούν να ειρωνεύονται (!!!) έναν Μαλεζάνι που έχει πάρει και ένα ΟΥΕΦΑ στην τελική. Με παιχταράδες; Με παιχταράδες. Το έχει πάρει. Μπορούν να χλευάζουν έναν Ριβάλντο, έναν Κονσεισάο, έναν Όσιμ, έναν Καρεμπέ, που άσχετα από την προσφορά τους είναι:

α) Επαγγελματίες.
    β) Βαθύτεροι γνώστες του αθλήματος.

Αυτός είναι ο Έλληνας. Μπορεί να γίνει προπονητής, ποδοσφαιριστής, σεισμολόγος, γιατρός, ντέτεκτιβ, μηχανικός. Μπορεί να είναι ειδικός για όλα και να έχει άποψη. Αρκεί μην του πει κανείς τίποτα για την δική του δουλειά.

Αυτός είναι ο Έλληνας.

Λαός του κώλου.
    Μισό λεπτό ρε παιδιά. Κάνω το δικό σου ποστ quote επειδή είναι τελευταίο ... λίγο πολύ με τα περισσότερα διαφωνώ.

Το πρόβλημα με την ηλιθιότητα που μαστίζει την ελληνική αθλητική δημοσιογραφία είναι γνωστό ... πολλές εφημερίδες που παιρνούν γραμμή, τσιράκια των ομάδων, πολλή παραπληροφόρηση, πολλοί άσχετοι στο χώρο, μη γνώστες του αντικειμένου κλπ κλπ ... θα γράφω μέχρι αύριο.

Άλλο αυτό και άλλο όμως να βρίζει ένας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ που παίρνει ένα κάρο λεφτά καθ' αυτό τον τρόπο όχι μόνο τους δημοσιογράφους και τις λαλακίες που γράφουν αλλά και τον κόσμο που έχει αγανακτίσει για την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ κατάντια της ομάδας του.

Δηλαδή τι περιμένει να τον ρωτήσει ένας δημοσιογράφος που κάνει ρεπορτάζ για τον Παναθηναϊκό, τι κριτική περιμένει να του κάνει μετά από όλο αυτό το χάλι, το μεγαλύτερο που έχει παρουσιάσει αυτή η ομάδα στην ιστορία της; Λογικά του γίνεται σκληρή κριτική ... το να μη δέχεται τις ειρωνίες και τα κοροϊδευτικά για το άτομό του σχόλια δεκτό ... αλλά αυτός δε δεχόταν ούτε αυτά που αφορούσαν το αγωνιστικό σκέλος. Φάουλ.

Δεν αναφέρθηκε μόνο στους δημοσιογράφους και στα απαράδεκτα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν αλλά και στο ότι είναι παράλογο να παραπονιούνται για τα αποτελέσματα της ομάδας μια και αυτή είναι νέα κλπ. Που κολλάει αυτό με τη διαπίστωση "... αρκεί να μη σου πει κάποιος για τη δική σου δουλειά" ειλικρινά δεν το πιάνω.

Στη δουλειά τους όλοι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν συνέπειες αν κάνουν μια επιχείρηση μπ... , αν τα αποτέλέσματα που θα φέρουν θα είναι ανεπιτυχή; Και οι περισσότεροι από αυτούς δεν παίρνουν το μισθό του Μελιτζάνη. Στη μία δουλειά μπορεί να έχεις να αντιμετωπίσεις μόνο τους προϊσταμένους σου, ε στη δική του ... και γι αυτό άλλωστε χρυσοπληρώνεται ... αντιμετώπίζεις (όταν θέλεις να λέγεσαι προπονητής ποδοσφαίρου το γνωρίζεις) πέρα από έναν διευθυντή, οπαδούς, ηλίθιους δημοσιογράφους κλπ. Αν ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος είναι να βγαίνεις και να κοπανάς τα χέρια σου και να βρίζεις, όταν τόσος κόσμος ΚΑΙ εξαιτίας σου ντρέπεται να βγει από το σπίτι του, αναρωτιέμαι ποιος είναι ο χειρότερος.

Σαν άνθρωπος που βαλλόταν ψυχολογικά εκείνη τη στιγμή ναι λογικά να βγάλει συμπάθεια ... σε όλους λίγο πολύ έβγαλε ... αλλά σαν επαγγελματίας που η δουλειά του αφορά πολύ κόσμο ... μου έβγαλε λύπηση και γέλιο (και αυτό επειδή μισώ την ομάδα του) ... αν επρόκειτο για τη δική μου θα με έβγαζε από τα ρούχα μου.

Ο Μπάγεβιτς δηλαδή θα έπρεπε να βγαίνει και να λέει ό,τι μπινελίκι γνωρίζει στα σέρβικα που κάθε απόγευμα γινόταν ρεντίκολο με τις ευλογίες της δίοικησης της ομάδας για την οποία δούλευε. Η μαγκιά του ήταν που κατάφερε να μην ξεφύγει ... παρά ελαχιστότατα για το μέγεθος της ξεφτίλας που υπέστη ... αντέδρασε κυρίως πετώντας μας ένα νταμπλ στη μούρη και μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη. Αν του Μελιτζάνη είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος αντίδρασης, ο τελευταίος τι είναι;

. Το avatar του χρήστη Red-Fuel

Περιοχή
    Στον κόσμο μου
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Εντάξει τώρα δεν τους χάλασε την διαγωγή λέγοντάς τους ένα γαμώτο, γιατί το ιταλικό που χρησιμοποιούσε είναι πάρα πολύ συνηθισμένο. Πουριτανοί είμαστε; Μου θυμίζει την ιστορία με τον Best που τον κλείσανε, ενώ τα κανάλια είναι ελεύθερα να παίζουν ότι σκουπίδι τους έρθει, όλες τις ώρες. Είπε ο Ιταλός 5-6 γαμώτο, 1 αρχ...α και κάτι έγινε. Όταν βλέπεις να σε κοροϊδεύουν αντιδράς. Γιατί μιλάμε για κοροϊδία όχι για κριτική. Πρωτοσέλιδο "Αϊ χάσου Μαλεζανάκι" είχε βγάλει μια φυλλάδα. Ντροπή, δηλαδή για έναν άνθρωπο να τον βρίζεις έτσι. Απαράδεκτο. Τον βγάζανε τρελό, όλη την εβδομάδα. Ψυχοπαθή! Αν είναι δυνατόν.

Αν δεν είναι να πιάσουμε να αμιγώς ποδοσφαιρικά, ας δούμε στο ρόστερ του ΠΑΟ τι παίχτες υπάρχουν. Μπίδης, Βόουτερ, Γκέκας, Βύντρα, Γκούμας, Κώτσιος, Θεοδωρίδης, Νίλσον. Παιχτάκια της σειράς. Φλάβιο και Μπίσκαν δεν παίζουν τίποτα, υπάρχει μόνο ο Γκονζάλες όταν βρεθεί στη μέρα του, ο Μόρις, ο Παπ και 1-2 με εξάρσεις. Τι μπορεί να κάνει αυτός ο άνθρωπος; Να τους μάθει μπάλα; Το καλοκαίρι ζήτησε τον Κολονέλο και του έφεραν τον Φλάβιο. Ήθελε Τούντορ και του πήραν Μπίσκαν.

Αλλά ακόμα και αν ο Μαλεζάνι είναι ο χειρότερος προπονητής του κόσμου, οφείλεις να τον σέβεσαι ως άνθρωπο και κυρίως ως ποδοσφαιρική προσωπικότητα που είναι. Εδώ τον Όσιμ τον έβγαλαν μεθύστακα, εδώ θα κολλήσουμε;

Ο Μπάγιεβιτς έπρεπε να βγει και να πει σε μια συνέντευξη τύπου: "Να πάτε όλοι να πηδηχτείτε, εγώ είμαι ο Μπάγιεβιτς και δεν έχω τίποτα από αυτά ανάγκη. Ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι και τι έχω πετύχει και κανένα τσουτσέκι που τα απογεύματα του τα περνάει ψάχνοντας την δόση του, όπως και κανένας γλύφτης κώλων της διοίκησης του Ολυμπιακού δεν μπορεί να με κρίνει" και να παραιτηθεί. Διάλεξε το 2ο πιο αντρίκειο, κατά τη γνώμη μου να κάνει: Να πάρει το double και να τους ξεφτιλίσει μετά το Δ.Σ. μαϊμού.

Δεν ξέρω τη δουλειά κάνεις, αλλά φαντάσου να είχες εμένα, τον παντελώς άσχετο με το αντικείμενό σου, να σε πρήζω καθημερινά, με ειρωνείες, γελάκια, ερωτήσεις δήθεν παγίδες (αλλά του κώλου και επιδερμικές) και να διέδιδα ότι η ΟΣΦΠ είναι άσχετη, δεν έχει προσωπικότητα και είναι τρελή. Κάπου θα τα έπαιρνες, έτσι δεν είναι; Το να απαξιώνουμε προσωπικότητες είναι το πιο εύκολο, αλλά όταν ο άλλος αντιδρά μας πειράζει και παριστάνουμε τις καλόγριες.

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Μπάγεβιτς δηλαδή θα έπρεπε να βγαίνει και να λέει ό,τι μπινελίκι γνωρίζει στα σέρβικα που κάθε απόγευμα γινόταν ρεντίκολο με τις ευλογίες της δίοικησης της ομάδας για την οποία δούλευε. Η μαγκιά του ήταν που κατάφερε να μην ξεφύγει ... παρά ελαχιστότατα για το μέγεθος της ξεφτίλας που υπέστη ... αντέδρασε κυρίως πετώντας μας ένα νταμπλ στη μούρη και μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη. Αν του Μελιτζάνη είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος αντίδρασης, ο τελευταίος τι είναι;
    H diafora einai oti o enas irthe apo ena apo ta koryfaia prwtathlimata kai exontas mia eyrwpaikh koupa stis aposkeyes tou eno o llos irthe se mas apo to mpaxalo ths aek kai to mp..lo tou mpaok. Synithismenos sthn ellhnikh pragmatikothata ixere pws na paixei to paixnidi.

O Italos me allo taperamento kai nootropia protimhse thn kata metwpo epithesh kai poly fovamai oti se mia xwra pou ektima ton ragiadismo kai exypswnei thn roufiania tha fygei nyxta .

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Μισό λεπτό ρε παιδιά. Κάνω το δικό σου ποστ quote επειδή είναι τελευταίο ... λίγο πολύ με τα περισσότερα διαφωνώ.

Το πρόβλημα με την ηλιθιότητα που μαστίζει την ελληνική αθλητική δημοσιογραφία είναι γνωστό ... πολλές εφημερίδες που παιρνούν γραμμή, τσιράκια των ομάδων, πολλή παραπληροφόρηση, πολλοί άσχετοι στο χώρο, μη γνώστες του αντικειμένου κλπ κλπ ... θα γράφω μέχρι αύριο.

Άλλο αυτό και άλλο όμως να βρίζει ένας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ που παίρνει ένα κάρο λεφτά καθ' αυτό τον τρόπο όχι μόνο τους δημοσιογράφους και τις λαλακίες που γράφουν αλλά και τον κόσμο που έχει αγανακτίσει για την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ κατάντια της ομάδας του.

Δηλαδή τι περιμένει να τον ρωτήσει ένας δημοσιογράφος που κάνει ρεπορτάζ για τον Παναθηναϊκό, τι κριτική περιμένει να του κάνει μετά από όλο αυτό το χάλι, το μεγαλύτερο που έχει παρουσιάσει αυτή η ομάδα στην ιστορία της; Λογικά του γίνεται σκληρή κριτική ... το να μη δέχεται τις ειρωνίες και τα κοροϊδευτικά για το άτομό του σχόλια δεκτό ... αλλά αυτός δε δεχόταν ούτε αυτά που αφορούσαν το αγωνιστικό σκέλος. Φάουλ.

Δεν αναφέρθηκε μόνο στους δημοσιογράφους και στα απαράδεκτα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν αλλά και στο ότι είναι παράλογο να παραπονιούνται για τα αποτελέσματα της ομάδας μια και αυτή είναι νέα κλπ. Που κολλάει αυτό με τη διαπίστωση "... αρκεί να μη σου πει κάποιος για τη δική σου δουλειά" ειλικρινά δεν το πιάνω.

Στη δουλειά τους όλοι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν συνέπειες αν κάνουν μια επιχείρηση μπ... , αν τα αποτέλέσματα που θα φέρουν θα είναι ανεπιτυχή; Και οι περισσότεροι από αυτούς δεν παίρνουν το μισθό του Μελιτζάνη. Στη μία δουλειά μπορεί να έχεις να αντιμετωπίσεις μόνο τους προϊσταμένους σου, ε στη δική του ... και γι αυτό άλλωστε χρυσοπληρώνεται ... αντιμετώπίζεις (όταν θέλεις να λέγεσαι προπονητής ποδοσφαίρου το γνωρίζεις) πέρα από έναν διευθυντή, οπαδούς, ηλίθιους δημοσιογράφους κλπ. Αν ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος είναι να βγαίνεις και να κοπανάς τα χέρια σου και να βρίζεις, όταν τόσος κόσμος ΚΑΙ εξαιτίας σου ντρέπεται να βγει από το σπίτι του, αναρωτιέμαι ποιος είναι ο χειρότερος.

Σαν άνθρωπος που βαλλόταν ψυχολογικά εκείνη τη στιγμή ναι λογικά να βγάλει συμπάθεια ... σε όλους λίγο πολύ έβγαλε ... αλλά σαν επαγγελματίας που η δουλειά του αφορά πολύ κόσμο ... μου έβγαλε λύπηση και γέλιο (και αυτό επειδή μισώ την ομάδα του) ... αν επρόκειτο για τη δική μου θα με έβγαζε από τα ρούχα μου.

Ωραιο το σεντονι! Εισαι σε καλο δρομο!:p

Επι της ουσιας θα συμφωνουσα με ολα οσα λες αν δεν υπηχρε μια λεπτομερεια που θεωρω σημαντικη..Η διοικηση και ο Μαλεζανι το καλοκαιρι μιλησανε για πενταετες πλανο. Αυτο απο μονο του παραπεμπει στην δημιουργια καλης ομαδας σε βαθος χρονου και οχι αμεσα.

Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι επειδη το πλανο ειναι μακροπροθεσμο θα πρεπει βραχυπροθεσμα η ομαδα του ΠΑΟ να ξεφτυλιζεται ομως απο την αλλη οταν εχεις τοσο νεανικη και απειρη ομαδα (και αυτο ειναι περισσοτερο επιλογη της διοικησης που προτιμησε να φερει στην ομαδα εναρους και ανετοιμους παιχτες παρα εμπειρους και αρ πιο ετοιμους) ειναι απολυτως λογικο τα πρωτα αποτελεσματα να μην ειναι τοσο ενθαρρυντικα.

Απο εκει και περα εχω την αισθηση οτι καποιοι δημοσιογραφοι και οπαδοι δεν καταλαβανε και πολυ το καλοκαιρι τι σημαινει πενταετες πλανο ουτε φαινεται να εχουνε συνειδητοποιησει πληρως οτι ο Δαρλας με τον Γκεκα και τον Λεοντιου δεν ειναι σε αυτη τουλαχιστον στην φαση σε θεση να σηκωσουνε το βαρος της φανελλας του Παναθηναικου ή οτι η ομαδα οπως λεει και ο Βασιλης δεν αποτελειται αυτη τη στιγμη απο πολλους παιχτες κλασεως.

Οποτε το ολο θεμα εχει να κανει μαλλον με το γεγονος οτι η διοικηση και οι δημοσιογραφοι και οπαδοι του ΠΑΟ λειτουργουνε σε αλλα μηκη κυμματος.

Εξαλλου μην ξεχναμε οτι οι ιδιοι οπαδοι και δημοσιογραφοι του ΠΑΟ ητανε αυτοι που χειροκροτησανε το καλοκαιρι την αποχωρηση των Κων/νου και Μπασινα
    και γενικα το ξεχαρβαλωμα της ομαδας που ενα χρονο πριν ειχε κερδισει το νταμπλ χωρις ολοι αυτοι να καταλαβαινουνε τις συνεπειες για την συνοχη της ομαδας απο αυτη την κινηση.

Ο Μαλεζανι σε πολλα απο τα παραπανω δεν ητανε συμμετοχος. Εξαλλου τους στοχους τους θετει η διοικηση. Και εφοσον η διοικηση του ζητησε να εργαστει με προοπτικη αποτελεσματων σε βαθος χρονου και οχι αμεσα τοτε ο Μαλεζανι δεν ειναι τοσο εκτος πλανων παρα τα πολλα ανεπυτιχη αποτελεσματα.

Εχω την εντυπωση οτι ο Μαλεζανι οσες φορες εκανε δηλωσεις για αγωνιστικα θεματα μιλουσε παντοτε εχοντας στο νου του το μακροπροθεσμο πλανο σε αντιθεση με τους δημοσιογραφους και οπαδους που περιμενανε να τους πει για ενεργειες που θα αποδιδανε στο βραχυπροθεσμο διαστημα..

Οσο για τα μπινελικια και την αντιστοιχη περιπτωση του Ντουσαν θα συμφωνησω με τον Ξανθο οτι ο Ντουσαν ητανε "εκπαιδευμενος" σε παρομοιες συμπεριφορες των οπαδων ενω ο Σερβος ειχε λογω μακροχρονης παρουσιας στην Ελλαδα και προσωπικα ερεισματα τοσο στον κοσμο της ομαδας οσο και στα μεσα ενημερωσης. Επειτα οι ξενοι προπονητες που πρωτοεμφανιζονται στην Ελλαδα θελουνε πολυ χρονο για να προσαρμοστουνε στην καφριλα που επικρατει στα διαφορα ελληνικα μεσα ενημερωσης και σε μεριδα οπαδων.

Οποτε, τελικα παρα τις οποιες λεκτικες του παρεκτροπες ο Μαλεζανι κατα τη γνωμη μου ως επαγγελματιας δεν παυει να ειναι εντος των πλανων που του εθεσε η διοικηση.
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Thanks
    6.723
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από petroskappa
    Εντάξει τώρα δεν τους χάλασε την διαγωγή λέγοντάς τους ένα γαμώτο, γιατί το ιταλικό που χρησιμοποιούσε είναι πάρα πολύ συνηθισμένο. Πουριτανοί είμαστε; Μου θυμίζει την ιστορία με τον Best που τον κλείσανε, ενώ τα κανάλια είναι ελεύθερα να παίζουν ότι σκουπίδι τους έρθει, όλες τις ώρες. Είπε ο Ιταλός 5-6 γαμώτο, 1 αρχ...α και κάτι έγινε. Όταν βλέπεις να σε κοροϊδεύουν αντιδράς. Γιατί μιλάμε για κοροϊδία όχι για κριτική. Πρωτοσέλιδο "Αϊ χάσου Μαλεζανάκι" είχε βγάλει μια φυλλάδα. Ντροπή, δηλαδή για έναν άνθρωπο να τον βρίζεις έτσι. Απαράδεκτο. Τον βγάζανε τρελό, όλη την εβδομάδα. Ψυχοπαθή! Αν είναι δυνατόν.

Αν δεν είναι να πιάσουμε να αμιγώς ποδοσφαιρικά, ας δούμε στο ρόστερ του ΠΑΟ τι παίχτες υπάρχουν. Μπίδης, Βόουτερ, Γκέκας, Βύντρα, Γκούμας, Κώτσιος, Θεοδωρίδης, Νίλσον. Παιχτάκια της σειράς. Φλάβιο και Μπίσκαν δεν παίζουν τίποτα, υπάρχει μόνο ο Γκονζάλες όταν βρεθεί στη μέρα του, ο Μόρις, ο Παπ και 1-2 με εξάρσεις. Τι μπορεί να κάνει αυτός ο άνθρωπος; Να τους μάθει μπάλα; Το καλοκαίρι ζήτησε τον Κολονέλο και του έφεραν τον Φλάβιο. Ήθελε Τούντορ και του πήραν Μπίσκαν.

Αλλά ακόμα και αν ο Μαλεζάνι είναι ο χειρότερος προπονητής του κόσμου, οφείλεις να τον σέβεσαι ως άνθρωπο και κυρίως ως ποδοσφαιρική προσωπικότητα που είναι. Εδώ τον Όσιμ τον έβγαλαν μεθύστακα, εδώ θα κολλήσουμε;

Ο Μπάγιεβιτς έπρεπε να βγει και να πει σε μια συνέντευξη τύπου: "Να πάτε όλοι να πηδηχτείτε, εγώ είμαι ο Μπάγιεβιτς και δεν έχω τίποτα από αυτά ανάγκη. Ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι και τι έχω πετύχει και κανένα τσουτσέκι που τα απογεύματα του τα περνάει ψάχνοντας την δόση του, όπως και κανένας γλύφτης κώλων της διοίκησης του Ολυμπιακού δεν μπορεί να με κρίνει" και να παραιτηθεί. Διάλεξε το 2ο πιο αντρίκειο, κατά τη γνώμη μου να κάνει: Να πάρει το double και να τους ξεφτιλίσει μετά το Δ.Σ. μαϊμού.

Δεν ξέρω τη δουλειά κάνεις, αλλά φαντάσου να είχες εμένα, τον παντελώς άσχετο με το αντικείμενό σου, να σε πρήζω καθημερινά, με ειρωνείες, γελάκια, ερωτήσεις δήθεν παγίδες (αλλά του κώλου και επιδερμικές) και να διέδιδα ότι η ΟΣΦΠ είναι άσχετη, δεν έχει προσωπικότητα και είναι τρελή. Κάπου θα τα έπαιρνες, έτσι δεν είναι; Το να απαξιώνουμε προσωπικότητες είναι το πιο εύκολο, αλλά όταν ο άλλος αντιδρά μας πειράζει και παριστάνουμε τις καλόγριες.
    Γι αυτά περί ξεφτιλισμού της προσωπικότητάς του που υπέστη ο Μαλεζάνι, όπως και για το ωμό κρέας που σερβίρουν τα media γενικά, συμφωνώ και επαυξάνω.

Διαφωνώ ριζικά όμως στις αναφορές του για το αγωνιστικό κομμάτι ... άσχετα αν πιστεύω ότι δεν είναι ο πρώτος υπεύθυνος ... αναμφισβήτητα η δίοικηση είναι ... όταν όμως ξέρεις (αν και αμφιβάλλω αν το έχει πάρει ακόμη χαμπάρι) ότι έχεις αναλάβει μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό (εδώ γελάμε ... χοχο:p ) ... και βλέπεις ότι η διοίκηση σου βάζει στόχους χωρίς όμως να συμβάλλει και αυτή στην προσπάθεια να επιτευχθούν ... παραιτείσαι ή βγαίνεις και λες ευθαρσώς τι φταίει ... δε σε πιάνει και ταράκουλο από πάνω επειδή έθιξαν τον μίστερ Μπαρδινογιάννης ... και το κυριότερο παραθέτεις στον κόσμο (στους οπαδούς εννοώ, χέσε τα δημοσιοκαφράκια) την κριτική σου για τα αποτελέσματα της ομάδας βάσει των στόχων που έχουν τεθεί στην αρχή της χρονιάς, όχι βάσει των στόχων που έχει θέσει ο Πανιώνιος (να μου πεις τώρα με τον περυσινό Πανιώνιο παίζει ... τεσπά).

Για το τελευταίο που μου λες ... δεν είναι και το πιο σπάνιο (αντιθέτως το πλέον σύνηθες) που μπορεί να σου τύχει σε δουλειά ... ούτε το χειρότερο στο Ελλάντα τουλάχιστον ... ότι θα τα έπαιρνα θα τα έπαιρνα μπορεί και χειρότερα από το Μελιτζάνη ... αυτό δε σημαίνει όμως ότι αν εγώ είμαι το ίδιο ή 10 φορές χειρότερη από τον Ιταλό ... πρέπει αυτομάτως να τον θεωρήσω σωστό ... το δίκαιο είναι να θεωρήσω αυτόν λάθος και εμένα 10 φορές πιο σκάρτη.

@ Iek : Με κόλλησες σεντονίαση ... θα επανέλθω ... κρίση είναι θα περάσει.:p Καλά όλα αυτά για το πενταετές πλάνο ... αλλά μέσα σε αυτό παίζει να μη μπορείς να κερδίσεις ούτε τον Εργοτέλη και τον Λεβαδειακό; Αν ναι τότε μπουρδολογώ.

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Iek : Με κόλλησες σεντονίαση ... θα επανέλθω ... κρίση είναι θα περάσει.:p Καλά όλα αυτά για το πενταετές πλάνο ... αλλά μέσα σε αυτό παίζει να μη μπορείς να κερδίσεις ούτε τον Εργοτέλη και τον Λεβαδειακό; Αν ναι τότε μπουρδολογώ.
    Καλα, απο τον Εργοτελη χασαμε κι εμεις..Και απο την Καστορια!! Βεβαια δεν μας κοστισε τοσο οσο τους κοστισε αυτους αλλα δεν ειμαστε και ολοι ιδιοι!!:p

Παντως μεσα σε ενα πενταετες προγραμμα ολα και καμια ψιλοξεφτιλα ειναι αναμενομενη. Καθως και 2 ή και 3! Απλα οι οπαδοι καπου πρεπει να ξεσπασουνε..Οποτε ο προπονητης ως στοχος βολευει περισσοτερο. Και εχω την αισθηση οτι η διοικηση στηριζει τον Μαλεζανι εκτος των αλλων επειδη δεν θελει και η ιδια να ξεμπροστιαστει τελειως για τα λαθη της. Ή νομιζεις οτι τα μπινελικια των οπαδων δεν 8α επιστρεψουνε αν τελικα διαδοχος του Μαλεζανι χριστει ο Αποστουλακης??? Οποτε κρατανε το Μαλεζανι για να μοιραζοντραι και τα μπινελικια κατι που δεν θα μπορεσει να συμβει με τον Αποστουλακη!!

Υ.Γ. προσεχε μην κολλησεις την ασθενεια της σεντονιασης και μετα δεν μπορεις να συνερθεις!:p Προκειται περι ανιατης ασθενειας!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iek : 14-12-05 στις 01:13

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Τη συμπαράστασή του στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
    Παρά την αντιστρόφως ανάλογη πορεία των «πρασίνων» σε Ευρώπη και Ελλάδα από τις ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε με σαφήνεια:
    «Πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στην ποδοσφαιρική ομάδα, τώρα που υπάρχει πρόβλημα. Εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν από την πλευρά μας. Στα δύσκολα η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της που πρέπει να βοηθήσει».

-----

AGRIO DOULEMA!!!!!!!!!

. Το avatar του χρήστη Red-Mania

Περιοχή
    Πολυ πιο κοντα απο οσο θα ηθελες
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 17 φορές σε 15 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Και ναι κυκλοφορησε η uncut version της συνεντευξης του Μαλεζανι με την ΑΚΡΙΒΗ μεταφραση και bonus τις στιχομυθιες του Αλμπερτο με τον 2 Ριβαλντο οσο μεταφραζε η κοπελια!

Κατεβαστε το βιντεακι απο εδω

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Τους υποτιτλους απο εδω

Σωστε και τα 2 αρχεια σε ενα φακελο στο PC σας και μετα κατεβαστε αυτο το προγραμματακι

Το μονο που εχετε να κανετε μετα ειναι να τρεξετε το προγραμματακι και απλα να ανοιξετε το βιντεακι που εχετε αποθηκευσει!

Enjoy.

Σελίδα 70 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 203040506066676869707172737480901001101201702703704705701070 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές