Eleni7 (20-09-11)
Eleni7 (20-09-11)
Να και o πρώτος παίχτης μεταγραφή άραβας βεβαίως,εδώ τον βλέπετε να περνα τα εργομετρικά.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
A ρε βαζελάκια μαύρο (λέμε τώρα) φίδι που σας έφαγε.
Ατρόμητοι άραβες επενδυτες.
![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
sadi (20-09-11)
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο; Αυτός ο Τσάκας τι δουλειά κάνει ακριβώς;; Μεγάλα σόγια έχουν οι πετρελεάδες, δεν υπάρχει κανένας πρίγκιψ ξέμπαρκος να με στακάρει για κανένα μεγάλο τουρνουά; Και τα κέρδη μισά-μισά...![]()
Ωωωωωω Σουλτάαααννν.... Έλα κι εσύ να δεις οι γαύροι πώς γκαμάν.........![]()
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Εκεί που λες πως αυτή η ομάδα είναι ό,τι πιο κωμικοτραγικό υπάρχει σ' αυτή τη ζωή, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ σε διαψεύδει με κάτι καινούριο. ΜΠΑΝΑΘΑΡΑ ΜΟΥ σ' ευχαριστώ που υπάρχεις!
![]()
Eleni7 (20-09-11)
panahs7 (21-09-11)
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Ο ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ ΤΩΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝ.
ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ . ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ
hang your demons
αρχιδια θα κανει και αυτος νυχτα θα φυγει...εδω ειναι βαλκανια....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
panahs7 (21-09-11)
Ας κανει οτι θελει. Ο Ολυμπιακος ειναι Ελληνική ομάδα που διοικείται από Έλληνες παράγοντες και αν δεν μπορει να εχει Ελληνες ποδοσφαιριστες θα έχει Έλληνες φιλάθλους. Τσέλσι ΔΕΝ ΘΕΛΩ να γίνω και το λεω με πλήρη γνώση.Για μενα καλύτερα, θα ξεκαθαρίσει και λιγο το Καραϊσκάκη γιατι "σαν πολλοι γίναμε".
Αλαουχ φαταχ αμπντουλαχ στον Πρίντσιπα και το μουνι της 3ης γυναικας του ειναι τρύπιο οπως μπαινει δεξια.
Και κατι τελευταιο. Δε φτανουν μονο τα λεφτά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Και με σουλτάνο πρόεδρο και τον Καντάφι πάγκο
τον μπούλο που τον έτρωγες ελα ξανά και φάτο
και με σεϊχη με λεφτά, μαχαραγιά με λίρες
τα τρία μου τα έπαιρνες, αυτά και πάλι πήρες
Βαλ τον χοντρό για πρόεδρο
τον Τσάκα νοικοκύρη
φέρτου σουβλάκια και κεμπάπ
για να τον κάνεις κύρη
και στη Συγγρου αριστερά
θυμήσου για να στρίψεις
και την κυλότα ύστερα
καλά καλά να στίψεις
Από Γλύξμπουργκ σε Αλ Σαούντ το πάνε οι Βάζελοι αριστοκλαύτες.![]()
sadi (20-09-11)
Είναι αλήθεια τελικά ή μούφα ο σουλτάνος;
Eleni7 (20-09-11)
Bookmarks