Ο Τάτος πολύ χάλι σήμερα.
Αντεπίθεση για τον Ατρόμητο, αλλά ο Τάτος είναι πολύ αργός παίκτης. Πραγματικά πολύ αργός. Ήταν τέσσερις με τέσσερις και αντί να την δώσει μπροστά κοιτούσε δεξιά κι αριστερά τι να κάνει.
Ο Τάτος πολύ χάλι σήμερα.
Το κάρφωσε η μπανάθα...
Έλεος,μόλις βγήκε ο Κωστάκης...
Αυτός ο Μακρής έχει κάνει 12 μαλακίες σε 3 φάσεις...
vasilis-thrylos7 (17-09-11)
Tέλος 1-1
μαλακιστηκε ασχημα ο Ατρομητος. Και ο δωνης ακομα περισοτερο. Φοβηθηκαν οι βλακες αντι να καρφωσουν αλλο ενα και να τελειωνει.
Faithful (17-09-11)
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ. ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ.
kouzoulo (17-09-11)
μπραβο παναθα τα καταφερες!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Kaine (17-09-11)
Μπαζέλα μου μόνο εσύ τέτοια αρχιδάτα Χ
Kaine (17-09-11)
+7 και άντε γεια γαβράκια!
Να χαλάσω λίγο την ατμόσφαιρα;Βλέπω ότι με αυτόν τον Λέτο αριστερά και μ' ένα Γκαλετάκο δεξιά, τους πηδάγαμε και τους 3 στον όμιλο!! Ο Λέτουρας μπορεί να είναι ατομιστής, κωλοπαίδι, χίλια-δυό, αλλά κάτι Αμαλφιτάνους τους έπαιρνε παρτούζα άνετα από αριστερά... Προσωπική γνώμη φυσικά.
Τον είδαμε και τον Λέτο στην Ευρώπη. Δεν περιμεναμε να τον δουμε τώρα. Ατομιστής , άμπαλος και νευράκιας ακριβώς εκει που δεν πρέπει, οσια παρθένα εκει που πρεπει. Της πουτσας. Απορώ κιολας, δεν τον παρακολουθούσατε οταν επαιζε στον Ολυμπιακό; Οχι Πανο μου, της πουτσας ειναι ασχετα αν αξιζει πεντε Κριέρες μαζί. Το μη χείρον βέλτιστον; Μπα δε μου αρεσει.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πανο τον ξερουμε τον Λετο, ειναι γνωστο οτι εχει πολυ καλη τεχνικη. Δε το δειχνει σε καθε ματς ομως.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Dr.Red (17-09-11)
μπραβο στην μπαναθα.με 10 παικτες σκορπισε τον ατρομητο δειχνοντας τεραστια ψυχικα αποθεματα
απεναντι στην ομαδα φοβητρο των δυτικων προαστιων.ισοπαλια χρυσαφι που δινει ξεκαθαρο
προβαδισμα απεναντι σε μας που ειμαστε στο -7.![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks