καλοοο-Γιαννη σου θετω 3 ορους τους αποδεχεσαι ?
-Ναι
-Ναι ε ? ε τοτε σου θετω αλλους 5, τι λες τωρα ???
Σε παρακαλω Τζιγγερ πες ναι.....θα χεστουμε στα γελια για τους επομενους αιωνες...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχ
οταν ο βγενοπουλος εκανε την κινηση με τηπεκ πριν 3-4 χρονια και ειχε αρχισει τις μηνυσεις σε βουλευτες, λετε να φανταζοταν πως τωρα μετα απο συνεντευξη τυπου θα τον επαιρναν στην πλακα ολοι?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
καλοοο-Γιαννη σου θετω 3 ορους τους αποδεχεσαι ?
-Ναι
-Ναι ε ? ε τοτε σου θετω αλλους 5, τι λες τωρα ???
Σε παρακαλω Τζιγγερ πες ναι.....θα χεστουμε στα γελια για τους επομενους αιωνες...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχ
BrazHlias (15-09-11)
Βρε Δημητράκη, χαλάρωσε πουλάκι μου... έφυγε ο Μίλος από το Θρύλο, ψύχωση σου έχει γίνει πια... που να είχαμε πάρει και κανένα πρωτάθλημα δηλαδή.![]()
Ο Μητρόγλου σήμερα το καθήκον του,και από το καλοκαίρι στην ομάδα μας ....
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Α, θα φύγει τελικά ο Βαλβέρδε το καλοκαίρι...
με Καρνεζη βασικο ο βαζελος![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
βαβά στο πόδι ο Κοτσόλης και βασικός ο τροχονόμος!!!!!!! Κωστάκη σκίσε του τον....μόλο.....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Faithful (17-09-11)
Για τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσουν οι εξής: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Τοτσέ, Λέτο, Κουίνσι, Ζεκά, Σιμάο, Κατσουράνης.
αριστερό μπακ ο Καντέ!!!! μεγαλεία!!!
Για τους γηπεδούχους, ο Γιώργος Δώνης έχει παρατάξει τους εξής: Ιτάνζ, Επστάιν, Μπάλλας, Φυτανίδης, Τάτος, Ζουέλα, Μήτρογλου, Σκόνδρας, Καραγκούνης, Γιαννούλης, Γκαρσία
έλα μωρή παικτούρα!!!! κάρφωσε τους πελάτες σου!!!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
θελω να ληξει 4-1 με γκολ των τατου,επσταιν,μητρογλου και καραγκουνη για τον ατρομητο, ενω το γκολ της τιμης να το βαλει ο σειταριδης με σουτ απο τα 47,5 μετρα. θελω να γραφουν αυριο για την "επιστροφη" του γιουρκα και το νεο ηγετη του ποα.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Με δέκα η ΜΠΑΝΑΘΑ από το 3' με αποβολή του Καρνέιζιον. Να σταματήσει τώρα το πρωτάθλημα!
Να επέμβει η Πόπη!
Και ποιά παίζει τέρμα τώρα? Ο ΚΑΠΙΝΟΣ? χααχαχαχαχαχαχ![]()
Eleni7 (17-09-11)
Bookmarks