ΕΛΗΞΕ!
Να σταματησει τωρα το πρωταθλημα και να επικυρωθει η βαθμολογία! Πρωταθλητης η Μπαναθα, πεφτει ο Ολυμπιακος! Τι κανει ο Πιλάβιος, η ΕΠΟ; Τι κανουν τα αρμοδια οργανα; ΑΤΙΜΗ ΠΑΡΑΓΚΑ!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
γλιτωσε η παναθα 2 γκολ στο τελος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
εγω μια χαρα τους κοβω παντως. δεν μπορουσαν να τους ερθουν βολικοτερα τα πραγματα. χωρις ευρωπη και με ενα ματς τη βδομαδα με αντιπαλους αυτες τις κατ'εφημισμον ομαδες. εκατσε και η κληρωτιδα με εμας να μην εχουμε παιξει ακομα και τους βλεπω τεταρτη το πρωι να μας κανουν και καζουρα!!!![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Red Sting (11-09-11)
Σύμφωνα με τα σημερινά πρωτοσέλιδα ο βάζελος έπαιξε μπαλάρα, ο Λέτο είναι ηγέτης/παικταράς και πάνε
για πρωτάθλημα μιας και σκότωσαν τα θηρία στις δύο πρώτες αγωνιστικές και είναι στο +6!!?!!![]()
καλα ξεκινησε ο ποα απο το ευνοικο προγραμμα.εχει 2 νικες και καλη ψυχολογια.
αντε να παιξουμε και εμεις κανενα ματσακιον
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εμφανίστηκε η λέξη πρωτάθλημα, και τίτλος στα πρωτοσέλιδά τους !!!
Τα γράφουν και να τα πιστέψουν , ή πίνουν ληγμένα?
.
Οσο καταφέρνει ο Παναθηναϊκός να κάνει το αυτονόητο,δηλαδή να κερδίζει Κέρκυρες και Γιάννενα, τοσο πείθονται ότι μπορουν να το παρουν. Αλλωστε απο τετοια ματς συνήθως χάνουν την κούπα. Είναι νωρίς ακόμα αλλά θεωρώ θετικό για τον ΠΑΟ (και την καταντια που είχε φτάσει) να καταφέρνει να τελειώσει αυτά τα δύο ματς χωρίς απώλειες. Εχει και το συν που είχαμε εμείς πέρσι, δηλαδή Ευρώπη γιοκ.
BrazHlias (12-09-11)
τα χωνει ο βγενο.χαμος θα γινει....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Benopulus Grande:
μόνο ο Θοδωρής, ο Βαρδής και ο Γιώργος ήταν Κρητικοί λεβένταροι. Το 1980 πήραν μία έκταση με επιχορήγηση της ΓΓΑ και έφτιαξαν την Παιανία.
Ο Παναθηναϊκός είναι μία προτεραιότητα για μένα. Όχι τόσο σημαντική όσο άλλες, αλλά είναι μία προτεραιότητα.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης απλά τώρα χρεώνει την ΠΑΕ με ένα εκατομμύριο ευρώ. Δεν έχει αποχωρήσει ακόμα. Έχουμε κάνει τρεις συμφωνίες, τις οποίες αθέτησε και τις τρεις
ο κ. Πατέρας τότε παρέλαβε έναν Παναθηναϊκό με 6 εκατομμύρια ευρώ και με ποδοσφαιριστές που φτάνουν το έλλειμμα στα 15 εκατομμύρια.
Αυτός που ξόδεψε λεφτά ήμουν εγώ. Όχι ο κ. Πατέρας που ήταν πρόεδρος.
Ο κ. Βαρδινογιάννης πρέπει να λογοδοτήσει και για το γήπεδο! Για τα 10,5 εκατ. ευρώ για τις μακέτες. Για το τίποτα, δηλαδή. Που πήγαν τα λεφτά, που είναι τα παραστατικά και ποιος είναι ο υπεύθυνος;
χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Είναι μέτοχος 54%, αλλά λέει θα λειτουργώ σαν 30%! Αστεία πράγματα…
ΧΑΧΑΧΑ....χωσε καια αλλο ρε βγενο....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο κ. Βαρδινογιάννης έχει κάνει τοποθετήσεις που… αγνοούν και τη λογική και τις συμβατικές του υποχρεώσεις, οι οποίες δεν θα μπορούσαν να έχουν τον παραμικρό υποστηρικτή, εκτός αν διαθέτει κανείς μία τεράστια επικοινωνιακή δύναμη. Όλα τα παράλογα που έχει πει πέρασαν σαν κάτι φυσιολογικό. Το αστείο είναι ότι ακούγεται ότι εγώ έχω μηχανισμούς, κανάλια και εφημερίδες… Σε βγάζουν από τα ρούχα σου!
ΜΕΤΩΠΙΚΗ συγκρουση λοιπον...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks