τον μπλανκο νομιζω εννοει,εδωσε συνεντευξη στο νοβα.
panahs7 (13-06-11)
Ναι ρε, ο Βλάνκο.
kouzoulo (13-06-11)
Παίζει ο Βλάνκο στον ΠΑΟ;![]()
τι σχεση εχει αυτος με τον παο?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αμερικανικός "κολοσσός" θέλει τον Παναθηναϊκό!
Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε ο γιος του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος προκειμένου να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των πρωταθλητών Ευρώπης με ενδιαφερόμενη εταιρία.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "theplayer" o νεαρός επιχειρηματίας, ο οποίος έχει αναλάβει την διαδικασία πώλησης της ΚΑΕ συναντήθηκε με τον Σαλβατόρε Γκαλατιότο, προέδρο της Galatioto Sports Partners.
Πρόκειται για μία εκ των μεγαλυτέρων εταιρειών στον κόσμο που εξειδικεύονται σε αγοραπωλησίες ομάδων.
Στο παρελθόν άλλωστε είχε εμπλοκή σε συμφωνίες με ομάδες από το ΝΒΑ, το NFL, το MLB ενώ έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στην αγοραπωλησία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Όπως τονίζεται, ο Γκαλατιότο έκανε γνωστό στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το ενδιαφέρον Αμερικανών παραγόντων που επιθυμούν να επενδύσουν στον Παναθηναϊκό μέσω της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ. Το συγκεκριμένο γκρουπ επιχειρηματιών διαθέτει μετοχές και σε ομάδα του ΝΒΑ.
Δεν αποκλείεται να συνεχιστούν οι επαφές επί ελληνικού εδάφους από τη στιγμή που το ενδιαφέρον στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό και εκπεφρασμένο πλέον.
Η οικογένεια Γιαννακόπουλου εδώ και μερικές εβδομάδες έχει εκδηλώσει την επιθυμία να απεμπλακεί από τα κοινά της ομάδας, αναζητώντας τη διάδοχη κατάσταση.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα πάντα με το "theplayer" υπάρχει και δεύτερη πρόταση από Έλληνα εφοπλιστή που θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και σκοπεύει να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την εξαγορά την ΚΑΕ.
Μάλιστα...
Αν ειναι αληθες το ρεπορταζ βλεπω τεραστιες προοπτικες για τον βαζελο. Φυσικα σε ενα αθλημα που δεν είναι άθλημα, η λέξη "προοπτική" εχει αλλο νοημα. Εν πασει περιπτώσει , στην "κοπτοραπτικη" του αθλητισμού όπως είναι το μπάσκετ, ειναι λογικο ο βαζελος ως κορυφαία ευρωπαϊκή ομαδα τα τελευταία χρόνια (για να μην κοροϊδευομαστε) να ειναι το μαγαζί γωνία. Φυσικα... απλα ψιλικατζιδικο αφου για καθε εκατομμύριο έσοδο στο ποδοσφαιρο αντιστοιχεί ένα ευρω στο μπασκετ.
θα δείξει.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ρε παίδες το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο το πήραμε τελικά φέτος??? ή μας γλέντησε ο Λέτο????
![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Μας γλέντησε και φέτος..!!! Αστα....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Letoooooo... Oυουουουου!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Λετοοοοοοοοο
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Διπλόν αγγούριον? Δια να χώνεται ταυτόχρονα εις 2 τρύπας? Α ρε Λέτου τυχερούλα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
stelios-7- (17-06-11)
εγω παλι γιατι πιστευω οτι αν ερθει προταση την εκανε?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ολοι πουλο θα παρουνε λογικα,σισε-λετο-και το χαμστερ ο μπουμσονγκ
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Bookmarks