μένει τελικά στην μπανάθα ο προπονητής των επιτυχιών!!!!!
μένει τελικά στην μπανάθα ο προπονητής των επιτυχιών!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ωω ρε γλεντια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ποστ του πιτσιρίκου λίγο πριν το Πάσχα. το θυμήθηκα τώρα και το ποστάρω, γιατί αξίζει
ΠΑΟ – ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ – ΘΥΡΑ 13
Σοκ έχει προκαλέσει η χρεοκοπία του Παναθηναϊκού στους οπαδούς του τριφυλλιού, οι οποίοι το έχουν ρίξει στα τρίφυλλα. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τόνισε πως οι πωλήσεις παικτών είναι μονόδρομος, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να βοηθήσει, ώστε να μην πωληθούν ο Νίνης και ο Σισέ στα ποδοσφαιρικά σκλαβοπάζαρα της Ευρώπης.
Ο Τζίγγερ ξεκαθάρισε πως έχει κουραστεί, επειδή η οικογένειά του είναι τριάντα χρόνια κοντά στην ομάδα, ώστε να χρησιμοποιεί τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ως ασπίδα και να εξασφαλίζει ασυλία για τις άλλες επιχειρηματικές της δραστηριότητες.
Σύμφωνα με τον κ. Βαρδινογιάννη, δεν υπάρχει ένα ποδοσφαιρικό ΔΝΤ για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και να του δώσει 150 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει μερικούς Βραζιλιάνους και να τρέχουν οι καθυστερημένοι πεινάλες στα αεροδρόμια, για να υποδεχτούν τους αναλφάβητους δισεκατομμυριούχους και να τους βάζουν πράσινα κασκόλ στους ώμους, γελώντας σαν ζαβοί.
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κατηγόρησε την οικογένεια Βαρδινογιάννη, υποστηρίζοντας πως, αν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη δεν ασχολούταν συνέχεια με τα κομμωτήρια και με ακριβά αξεσουάρ όπως τα καρκινοπαθή παιδιά, θα μπορούσε να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό και να τον βοηθήσει να γλιτώσει από τον καρκίνο που λέγεται Ολυμπιακός.
Παράλληλα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος –στα πλαίσια της εξοικονόμησης χρημάτων- πρότεινε να συγχωνευτεί η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού με την ομάδα μπάσκετ, ώστε να προπονεί όλους τους παίκτες ο Ομπράντοβιτς και να βαράει τα πέναλτι ο Διαμαντίδης με λέι απ.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, από την πλευρά του, είπε ότι ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει πως υπάρχει πρόβλημα και θα πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα, χωρίς να περιμένει να δει αυτό το φανταστικό ποδόσφαιρο που έβλεπε τα τελευταία χρόνια και του πετάγονταν τα μάτια έξω.
Ο κ. Βααρδινογιάννης και ο κ. Γιαννακόπουλος δεν σκέφτηκαν καν να ζητήσουν βοήθεια από τον κ. Πατέρα και τον κ. Βγενόπουλο, γιατί αυτοί είναι σε ακόμα χειρότερη οικονομική κατάσταση. Δεν έχουν να φάνε – με το συσσίτιο της Εκκλησίας κρατιούνται στη ζωή.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν κατανόηση και αποδέχτηκαν τη μείωση των μισθών τους κατά 10%, αλλά είναι έξαλλοι με την απόφαση της διοίκησης να τους δώσει από μισό αρνί για το Πάσχα. Οι παίκτες απαιτούν να πάρουν από ένα ολόκληρο αρνί ο καθένας, ενώ ζητάνε ως πριμ λαμπάδα και παπουτσάκια.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ε τα παπουτσάκια τα πήραν. Χωρίς το πα όμως![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΟΥΧΑΧΑΧ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΑΡΘΡΑΚΙ! Εξυπνότατο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Red Sting (01-06-11)
ποιος το γραφει?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αυτο το λαμόγιο, ο βαλτος ο pitsirikos. Αλλα γράφει καλα.
δεν τον ξερω τον κυριο....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ενας μπλογκερ μωρε που τα "καταφερε" και προέκυψε δημοσιογραφος, συγγραφεας, δημοσιο προσωπο , κτλ. Παντως τον παραδέχομαι "το εχει" το γραψιμο.
ναι Σακ, ο τύπος έχει καλή πένα!!! γράφει ωραία
― Bertrand Russell
Όντως καλή. Μοnt Blanc
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Στη συνέντευξη Τύπου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε πως ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια το παιχνίδι, τονίζοντας πως η άμυνα που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ίβκοβιτς ήταν ο παράγοντας που έκρινε το ματς.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε:
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη, είχαμε δυο ημίχρονο σαν ομάδα σήμερα, στο πρώτο που ήμασταν καλοί και στο άλλο που σταματήσαμε να παίζουμε στην επίθεση. Σε αυτό έπιαξε ρόλο η άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά και οτι δεν διαβάσαμε τις φάσεις στις οποίες είχαμε το πλεονέκτημα. Ουσιαστικά είναι μια κατάσταση που έχουμε ξαναβιώσει σε όλα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και δυστυχώς δεν καταφέραμε να το διορθώσουμε».
Βέβαια, δεν καταφέρατε να σας το διορθώσουν σήμερα.. Τα φάουλ με βολές δεν ήταν αρκετά...
θα τελειωσουν την σειρα την κυριακη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δοξα τω αγίω Σωκρατη. Ουτε προπονητης δε θα ειχε γινει ο Ομπραντοβιτς αν δεν ειχε παιξει τα παιγνιδια του ο Κοκκαλης στην πλατη (ή μαλλον στον κώλο) του Ολυμπιακου. Και θα το λεω Σταθη οσα χρονια και να περασουνε. Αλλο η μπαλα και αλλο το μπασκετ. Και το τι εκανε στο ένα και στο αλλο είναι η μερα με τη νύχτα. Αν και πιστεύω οτι και στη μπαλα ίδιος ηταν ο σκοπος του και στεναχωριέται που τα κουτσοκαταφέρνει ο Μαρινάκης ακόμα.
Aς τον μαζέψει κάποιος
Φυλακή για τα στησίματα με το στοίχημα και γρήγορα. Σε κελί με 2 ντραβρατισμένους μαυρούκους που θα του εξηγήσουν το 80-20.
Faithful (02-06-11)
02.06.2011 - 11:38
Το αιώνιο δευτερόλεπτο... (BINTEO)![]()
![]()
Το μήνυμα που λάβαμε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το 1981...
Το ματς είχε γίνει στον Τάφο του Ινδού, στο οποίο οι "πράσινοι" ήθελαν νίκη τέσσερις πόντους. Ένα δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη το σκορ είναι 85-83 και οι Ρώσοι κερδίζουν φάουλ.
Ο προπονητής τους αποφασίζει ο παίκτης να σουτάρει βολές και, αστοχώντας, στην διεκδίκηση του ριμπάουντ να εξαντληθεί ο χρόνος. Ο χρονομετρητής, όμως, που τυχαία λεγόταν Κλεπτάκης, φαίνεται ότι είχε άλλη γνώμη!
Η μπάλα βγήκε έξω, οι παίκτες του Παναθηναϊκού την επανέφεραν, ο Κοντός κέρδισε φάουλ και όλα αυτά σε ένα δευτερόλεπτο. Αποτέλεσμα; Ο Παναθηναϊκός κέρδισε, τελικά, με 87-83...
... there's no such thing as "too much"...
κλασικος λαγος...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τι εγινε τελικα εχουν χρεοκοπησει η ακομα;![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
λιγο υπομονη ακομα ιακωβε και θα κατεβουν σε διαδηλωσεις για την σωτηρια του λαγου
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks