Και γω θέλω την Τσέλσι...... Κλιντον
καλα αμα το δω αυτο σκιζω ολα τα διπλωματα μου (δλδ μονο της οδηγησης)
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Και γω θέλω την Τσέλσι...... Κλιντον
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Eντάξει ρε παιδιά, όσο παίρνουμε εμείς Ντελγκάδο, Κάλστρομ, Χλεμπ κλπ άλλο τόσο παίρνει η Τσέλσι Νίνη, η Μαν ΓιουΤουΝτου Τζόρβα και η Μεγάλη Κυρία Τοροσίδη. Πίπες των ΜΑΡΔ για να έχουμε να λέμε (και να κονομάνε).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ωραίο πράγμα παίρνουν εκεί στην Πράσινη...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
κουβαρντάδες...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
iakov7 (23-04-11)
Κι εγώ το πρωτοσέλιδο της γκοντζοφυλλάδας μπήκα να σχολιάσω.
Μιλάμε, ξηλώθηκαν χοντρα οι παίχτουρες!![]()
Δεν είδες κι οι δικοί μας σκιστήκαν μόνο υποσχέσεις δίνανε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
sirkostas (22-04-11)
Όσα λεφτά και να παίρνουν οι παίκτες πάντως, δεν νομίζω ότι έχουν "υποχρέωση" να δώσουν... Αν δηλαδή εσείς ήσασταν σε
μια ομάδα στο Μεξικό πχ και σας ζητούσαν να χώσετε για να σώσετε τον ερασιτέχνη θα δίνατε; Ο Σισέ έδωσε "αναγκαστικά"
για να μην χαλάσει την εικόνα που έχει φτιάξει στην βαζέλα και γυρίσει μπούμερανγκ...
από τη στιγμή που ζούμε σε περίοδο μεγαλης οικονομικής κρίσης και βλέπεις συναθλητες σου να μην εχουν να πληρωσουν το ρεύμα, με τους διοικουντες να κωφεύουν, και συ να βγαζεις 100 000-200 000 ευρώ το μήνα, ΝΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ 30 000 για τους συναθλητες σου!
γι αυτούς χέστηκε η φοράδα στ αλώνι δλδ...
ο πουγιολ εδωσε 1εκ. σε φιλανθρωπικα γιατί δηλαδή να μη δώσουν σε συναθλητες τους του συλλόγου τους που εφτασαν στο σημείο να τους κάνουν εξωση και να μήν είδαν ευρώ για 1 ή και 2 χρονια?
ο δικός μας ο μαριδας εδωσε λέει 100 000 για τους σεισμοπαθείς στην ιαπωνια!
βασικά οχι αυτος αλλά η παε ολυμπιακος!
θα το περάσει στα έξοδα???
ΣΙΓΟΥΡΑ!
κατα τ' αλλα εδωσε 30 000 μέχρι τώρα στην ομάδα βολλευ
σκοτώθηκε
οι αγγελόπουλοι σπαταλουν δεκάδες εκ. στο μπάσκετ και δε δίνουν μερικες εκατοντάδες για τον ερασιτέχνη
στο κάτω κάτω ενα μηνιάτικο να κόψουν απ τους losers και να το δώσουν στον ερασιτεχνη
ρεζίλι μας εκαναν πανευρωπαϊκώς...
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Ώπα, ώπα, slow down! Κατ' αρχήν δεν πιστεύω να το εννοείς ότι ο Ερασιτέχνης έχει μεγαλύτερη ανάγκη από τους
πληγέντες στην Ιαπωνία και κατά δεύτερον, ηθικά κι εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να δίνουν και χωρίς να τους το λένε,
αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν και δεν τους κατηγορώ. Σκασίλα του κάθε Ρόμενταλ πχ αν οι βολλεϋμπο-
λίστες δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα. Περαστικοί είναι...
Αμα δίναν από 1000-2000 ευρώ ο καθένας και μαζεύονταν 20-30 χιλιάρικα θα τους έκοβε το φως η ΔΕΗ? Η δε θα τους περίσσευε για αρνί το Πάσχα? Μιλάμε για παίχτες που βγάζουν από 200 χιλιάρικα έως 2,5 εκατομύρια το χρόνο, έτσι? Σαφώς δεν είχαν "υποχρέωση" οπως γράφεις, αλλά έστω για το θεαθήναι ή γιατί καποιοι προέρχονται από το Παναθηναικό επρεπε να δώσουν. Δηλαδή ο Τζόρβας που προέρχεται από την ακαδημία της βαζέλας θα πείναγε αμα έδινε καναδυό χιλιάρικα?
Προσωπικά βγάζω το καπέλο σε Σισέ/Καραγκούνη/Κατσουράνη για τη κίνησή τους.
chainsaw (23-04-11), lofou (22-04-11), Rena (22-04-11), somekindofgrinder (23-04-11)
Σύμφωνα με το Naftemporiki.gr σκεφτονται την επιστροφή στηη Λεωφόρο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Αντε να διαλυθει το κωλομπουρδελο τους αρκετα μας πρηξανε τα αρχιδια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο... Τέτοια κατάντια δεν την περίμενα από τον ΠΟΑ.
το βαρελι δεν εχει πατο.ευχομαι να διαλυθουν.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-04-11)
Τοσα χρονια τους εχουμε ξεπατωσει για αυτο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Η διοίκηση Μπίλια-Βγενόπουλου μπορει να συγκριθεί μόνο με το δίδυμο Καραμανλή-Σημίτη.
Στη κυριολεξία αμφότερα τα δίδυμα άφησαν πίσω τους μόνο πριονίδι!
chainsaw (23-04-11)
Μπα αυτοι δεν διαλυονται τοσο ευκολα. Ας μην προτρεχουμε να πανηγυρισουμε γιατι περσι ειμασταν εμεις σε δυσκολη θεση και αυτοι ηταν, η νομιζαν πως ηταν τελοσπαντων, στα πανω τους. Μπορει να τους εχουμε στις φαπες εδω και αιωνες αλλα ο ποα δεν ειναι αεκουλα, θα βρουν λυσεις στο αμεσο η στο μακρινο μελλον.
Ειναι σημαντικο που ο Ολυμπιακος φαινεται να εχει βρει στο προσωπο του Μαρινακη εναν καλο ηγετη που θα κουμανταρει σωστα το καραβι για χρονια. Απο την αλλη στους απεναντι οσο υπαρχει η πολυμετοχικοτητα δεν θα πανε μπροστα. Το συγκεκριμενο σχημα χρειαζεται αριστες σχεσεις μεταξυ των μετοχων για να λειτουργησει. Ο Μαρινακης ενας ειναι και φετος εκανε σκονη τους Αμπραμοβιτς. Ελα ομως που ο Βαγγελης βαζει λεφτα στο δικο του μαγαζι και κανει κουμαντο ο ιδιος, οι απεναντι που ειναι και πολλοι και χρειαζεται να βαλουν λιγοτερα ο καθενας δεν βαζουν! Ποιος να βαλει λεφτα και γιατι σε ενα συνεταιρικο μαγαζι που ο ενας δεν θελει να βλεπει τον αλλον και θα κανει κουμαντο ενας υπαλληλος? Αλλωστε εβαλαν ενα σωρο λεφτα οταν εγινε το πολυμετοχικο και με τις κινησεις του μητερα εχουν χρεωκοπησει! Η μοναδικη τους ελπιδα ειναι να διαλυσει το σχημα και να αναλαβουν 1-2 ατομα που να τα βρισκουν μεταξυ τους και οι μοναδικοι που μπορουν απο οτι φαινεται ειναι ο σωφερ, ο οποιος ομως με οσα ακουσε απο τον κοσμο δεν θελει να επιστρεψει, και οι κοντοι οι οποιοι εχουν και το μπασκετ και ποσα να προλαβουν?! Μακαρι να συνεχισει αυτη η κατασταση απεναντι γιατι μας συμφερει και ας λενε καποιοι οτι ο ποα πρεπει να ειναι δυνατος για να υπαρχει και το κινητρο ενδυναμωσης της δικης μας ομαδας. Εχει βαση αυτο το επιχειρημα σιγουρα αλλα απο την αλλη δεν θελουμε οι απεναντι να δυναμωσουν σε βαθμο που θα απειλησουν σοβαρα την παντοκρατωρια μας. Δεν πρεπει να θεωρουμε δεδομενο αλλωστε πως οτι και να γινει στον ποα θα ειμαστε παντα πιο δυνατοι διοικητικα και αγωνιστικα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
chainsaw (23-04-11)
Να διαλυθουν και να πανε στην συγγρου που ειναι και οι πουτανες
—John Lennon
redHEART7 (23-04-11)
Bookmarks