αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Haris1984 (04-04-11)
ακριβως.απο πεναλτι σκοραρουν ολοι.μονο που τα πεναλτι+ το αμαρκαριστον του πραγματος,συμβαλλουν αρκετα για μενα στην εικονα του "γαμαω και δερνω" αρχισκορερ που τεχνηεντως εχει περαστει..οσο για τον αν φυγει για εξω,επιτρεψε μου να αμφιβαλλω.ηδη αρχιζε να τα "μαζευει" αυτα τα περι ηρωικης αποχωρησης.
Κι ο Μιραλάς αμαρκάριστος είναι δηλαδή? Επειδή μόνο ένας κεντρικός αμυντικός στην Ελλάδα μπορεί να σβήσει τον Σισέ(Αβραάμ, λόγω ταχύτητας), δεν σημαίνει οτι μπορούν όλοι. Κρίνετε μωρέ αντικειμενικά, στο διάολο η αντιπάθειες με τον βάζελο, για ποδόσφαιρο μιλάμε. Αμαρκάριστος και δικαιολογίες του κώλου.
Haris1984 (04-04-11)
τον Μιραλλας αμα εχεις δει καθε φορα πανε 2 και 3 πανω του και τον μαρκαρουν στενα,ενιοτε του ριχνουν και κλωτσοπατιναδα.Δεν ειναι θεμα αξιας αμυντικων ,ειναι οτι με τον κυρ Τζιμπριλ,αρκετοι καθονται και κοιτανε.εδω ο αλλος σε ενα ματς του χε ανοιξει και δρομο.Ουτε δικαιολογιες του κωλου,ουτε τιποτα,για τον αρχισκορερ.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Κι αμα ειναι να κρινουμε αντικειμενικα,απο το Σισε,ο Βαζεχα πολυ καλυτερος ητανε.και ηταν παικτης του βαζελου.
ναι μονο που τα στατιστικα εν προκειμενω συμπιπτουν απολυτα με αυτα που βλεπουν τα ιδια μας τα ματακια,μια ολοκληρη χρονια,οχι ενα ματς μονο.
Red Sting (04-04-11)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Βρε παιδια,γιατι αυτη η επιμονη στην αναφορα του Παντελιτς,οταν στην ομαδα μας υπαρχουν και υπηρξαν ενα σωρο επιθετικοι,που ηταν πραγματικα killer insticts,ως αντιδιαστολη?
Λοιπόν θα σας πω αμέσως γιατί δεν μαρκάρουν τον Σισέ οι αντίπαλοι.
Έχω σπάσει κι εγώ το πόδι μου, στο ίδο σημείο με τον Σισέ και έχουμε πάθει σχεδόν την ίδια ζημιά. Όταν λοιπόν κάνω κάποια μαλακια και έρχεται κάποιος (συνήθως ο ξάδερφός μου) να με βαρέσει λέω αμέσως "ο πόδας μου ο κακός!!!!!!"και αυτός αμέσως απομακρύνεται. Ο ξάδερφός μου είναι ένα γομάρι 2 μέτρα, αλλά ακόμη κι αυτός λυγίζει στο άκουσμα αυτής της φράσης.
Ίσως κι ο Σισέ να λέει στους αντιπάλους όταν τον πλησιάζουν "My leg the bad!!!!!", τι να κάνουν κι αυτοί, άνθρωποι είναι...
Πως γένεν αυτό ρε Λεπτεριώ;![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks