πουτσα απ τους σερραιους
Είχα μελετήσει προσεκτικά την κάθε κίνηση του μέσα από αμέτρητα βίντεο. Με τις πληροφορίες που πήραμε από τους προπονητές μας, μπαίνοντας στο γήπεδο ήξερα ακόμη και πότε αναπνέει.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]ετσι προετοιμαζονται σωστα οι ομαδες! οχι εμεις που δε ξεραμε απο που μας ηρθε!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
πουτσα απ τους σερραιους
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ.
παρτε τα καριολια...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χαχαχαχα βαζέλια είστε για γέλια! Yο!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τον ρούφηξε ο ηθικός πρωκταθλητής από τον υποβιβασμένο Πανσεράικους? Μπουαχαχαχαχα!![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
O "εμφύλιος" των κούνελων καλά κρατεί κι είναι μάλιστα στην αρχή.
Γειά σου ρε Βγενό "παικταρά".
Αν τους κλείσουμε και το σπιτάκι στο μπάσκετ "Τετέλεσται"
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ρε τον Μ..Νίνι πολύ μάγκεψε το τσόλι.
Η ήττα από τον Πανσερραϊκό όπως είναι λογικό είχε δημιουργήσει εκνευρισμό στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Αυτό έγινε εμφανές και στην περίπτωση του Σωτήρη Νίνη που είχε έναν… έντονο διάλογο με φίλαθλο κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο των Σερρών.
Ο συγκεκριμένος προσπάθησε να σταματήσει τον μέσο των «πράσινων» ζητώντας του να βγουν μία φωτογραφία, ωστόσο ο Νίνης δεν το αντιλήφθηκε και συνέχισε την πορεία του προς το πούλμαν της αποστολής. Τότε, ο φίλαθλος του είπε: «Σταμάτα να φέρεσαι σαν ψώνιο», προκαλώντας την αντίδραση του παίκτη του ‘τριφυλλιού’ που απάντησε εκνευρισμένος: «Έλα εδώ να μου το πεις σε αυτό».
Όταν πήγαν τα… αίματα να ανάψουν, οι παίκτες του Παναθηναϊκού και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της ομάδας μπήκαν στην μέση και ηρέμησαν τον Νίνη, προκειμένου να μην δοθεί συνέχεια στο περιστατικό.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, για να μην πω στον κόσμο!!!!!! είδα τις φάσεις του αγώνα και απόρησα πώς γίνεται αυτή η ομαδα να χάνει το πρωτάθλημα. μετά θυμήθηκα την παράγκα και κατάλαβα...μακάρι να βγει ΤΣ.Λ. του χρόνου!!! το αξίζει!!! και πιθανότατα θα το σηκώσει!!! (μην ρωτάτε τι θα σηκώσει......ο,τι σήκωσε και του Ντεσπέιν χθες)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
πολυ κρίμα που αυτή η ομάδα δεν έχει σηκώσει 2-3 φορές το Τσάμπιονς λίγκ και το παίρνουν κάτι παρτάλια τύπου Μπαρτσελόνα και Ιντερ !!!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ευτυχώς που κράτησαν τον Νίνη και δεν όρμησε στο καημένο το παιδί.![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Πολύ τσαμπουκάς την έχει δει ο Αλβανός απ' οταν τον πλάκωσαν στις πρωτεϊνες και πήρε όγκο... ας του πει κάποιος να μαζευτεί γιατί θα φάει τα μούτρα του.
Από την ημέρα που το έχρισε υπαρχηγό ο "διανοούμενος" με την φούστα σήκωσε μύτη τ' @
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Τόσο φουσκωτός που συναγωνίζεται στην ταχύτητα τον.. Ουρτάδο! Ντάξει υπερβάλλω λίγο αλλά δεν έχει πλέον καθόλου ξεπέταγμα.
chainsaw (04-04-11)
έλα μωρέ πως κάνετε έτσι ;
θα πω της Βασούλας να είναι "καλή" και "στοργική" μαζί του !!
αφού του μετρήσει όλα τα παϊδια θα της πω να σταματήσει , να μην του τσακίσει και τα δόντια
υ.γ. θα είναι η πρώτη φορά στην ζωή της που η Βάσω θα νιώσει απέναντι σε "ενήλικο" άνθρωπο σαν τον Οβελίξ με τους ρωμαίους![]()
Bookmarks