5 ρε, γιατί 7?![]()
5 ρε, γιατί 7?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
έχει πολύ πλάκα όταν βγάζουν γλώσσα τα βαζέλια ...
οι φούτσες έρχονται διαστημικές !
υ.γ. Τελικά ο Πατέρας είχε πιάσει ψιλή κουβεντούλα με τον Δαλούκα , πριν και μετά από τον αγώνα Αρη-Ποα !!!!
κανας δικαστής , κανας εισαγγελέας να παρέμβει ; κανας έγκριτος θεματοφύλακας του αθλητισμού να θιχτεί ;
μπαααααααααααααα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
iakov7 (31-03-11)
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
masinGun (31-03-11), Nikolaos_Kokkinos (31-03-11)
Αφηστε τους πονεμενους στον πονο τους...
Πρωταθλημα δεν ξερω ποτε θα ξαναδουν..αυτοι τρωγωνται μεταξυ τους ποιος εβαλε ποιο πολλα και ποιος θα βαλει λιγοτερα τωρα.
iakov7 (31-03-11)
Τι γενεν πάλι τους πίασαν τους "κλεφτοκοτάδες";
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Οι Φουτσες που θα φανε του χρονου τα βαζελια απο ολες τις μπαντες θα ειναι Διαστημικες..... Θα γραφουν ΝΑSAστα πλαγια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μα καλα βγηκε προς τα εξω οτι τα βαζελια εχουν 25 εκ. ελλειμμα για του χρονου και σκεφτονται να βαλουν τα 10-15 με ΑΜΚ και τα υπολοιπα να τα κοψουν απο μισθους! Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν στα εσοδα τους υπολογιζουν οτι θα πανε Γιουροπα η Τσ. Λιγκ. Επειδη μιλαμε για 15 εκ. διαφορα! Τους ευχομαστε ολοψυχα φυσικα να μην τερματισουν καν δευτεροι στα πλει οφ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Σκατόψυχοι πούτσα σήμερα και νυν και αεί
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Coach (31-03-11)
... έχετε λινκ να τους γκαντεμιάσω γιατί είναι στο 6-2 και τα νεύρα μου έγιναν πλεξούδες;
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Coach (31-03-11)
ειναι ηδη Βαρκελωνη.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Και μόνος του δυστυχώς...
Gtakis (31-03-11)
Το αξιζαν.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τρεις φορές σερί να κερδίζεις την Μπαρτσελόνα, έστω και όχι στα καλύτερά της, είναι μεγάλη υπόθεση.
αντε τωρα ποιος τους ακουει παλι...6ο ευρωπαικο ειναι πολυ δυσκολο να φτασουμε καποτε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το θέμα είναι να επανακτήσουμε τα πρωτεία στην Ελλάδα πράγμα που αυτή τη στιγμή δε φαντάζει καθόλου εύκολο.
καλα να σου πω Σταθη ας παρουμε πρωταθλημα κ ας παρουν αυτοι ευρωπαικο. εγω προτιμω την εγχωρια.
Χωρις πλακα παντως ο ΠΑΟ την εκανε μπουρδελο την Μπαρθελωνα, τρις σερι νικες και κανονικα επραιπε να την εχει καθαρησει με 0-3.
Περαν του καθε μισους και οπαδισμου τους αξιζει ενα μεγαλο μπραβο γιατι εχουν ομαδα, και φροντιζουν καθε χρονο να ειναι μεσα στους στοχους τους.
celticfrost (01-04-11), sirkostas (01-04-11)
Bookmarks