ουδέν σχόλιοΟ Σισέ γλύτωσε την κίτρινη εδώ αφού κλώτσισε την μπάλα. Ο διαιτητής είπαμε πως πάει καλά το ματς...
απορία: πού ήξεραν πού είναι το σπιτι του Μαρινάκη???
Από το bam.gr:
Κάποιος να τους μαζέψει...
Προς το σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη κατευθύνθηκαν oι οπαδοί του Παναθηναϊκού, όμως οι αστυνομικές δυνάμεις που τους συνόδευαν απέτρεψαν τα χειρότερα.
Αρκετός κόσμος το μεσημέρι άρχισε να μαζεύετε στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας προκειμένου να ξεκινήσει η πορεία διαμαρτυρίας προς το ΟΑΚΑ, κάποιοι πήραν την πρωτοβουλία να πάνε πρώτα στην οικεία του προέδρου της Σούπερ Λιγκ και του Ολυμπιακού. Κάτι τέτοιο όμως δεν ήταν εφικτό καθώς η αστυνομική δύναμη που τους συνοδεύει απέτρεψε αυτό το ενδεχόμενο.
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συνεχίζουν να προκαλούν με την συμπεριφορά τους και κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για αυτό.
Ρε πουτανογεννήματα ακόμα πονάει η τρύπα σας???
Στα σκαλοπάτια και στα τσιμέντα, από την καύλα μου δεν έβγαζα κουβέντα...
ουδέν σχόλιοΟ Σισέ γλύτωσε την κίτρινη εδώ αφού κλώτσισε την μπάλα. Ο διαιτητής είπαμε πως πάει καλά το ματς...
απορία: πού ήξεραν πού είναι το σπιτι του Μαρινάκη???
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Έλα ντε?????
Το πιο πιθανό είναι να το έμαθαν ανεπίσημα από την ΠΑΕ.
Ο Βαγγέλης θα ήταν στο μπαλκόνι και θα τους έδειχνε τα αρχ...α του.
Έδωσε το 2ο φάουλ κατά του βάζελου στο 67 και διαμαρτηρήθηκαν...ρε αν είναι δυνατόν...
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΓΚΟΒΟΥ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ?ΣΤΟ 0-0,στο 0-1 ή στο 1-1?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ποιος πονεμένος σχολιάζει άραγε στο sport24;
Χαζευω λιγο το ματς και εχω την αισθηση τελικα η ζελα θα σκοραρει μεταξυ 85-90+ παιρνοντας το πολυποθυτο 3ποντο που θα τους χρισει οριστικα πρωταθλητες. Ντου μετα οι οπαδοι για να χορτασουν την χαρα της κατακτησης του πρωταθληματος![]()
καπως ετσι θα γινει,αναντιρρητα.
Βάλε ένα γκολ ρε Ατρόμητε στο 90 φεύγα να πεθάνουμε στα γέλια!
ΠΟΥΤΣΑ ΒΑΖΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΑΣ!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
panahs7 (27-02-11)
χαχαχαχαχαχχαχαχαα
Κριμα. Μετα το 1-1 η ενδοξη ομαδα θα πρεπει να περιμενει τα αποτελεσματα των συνδιεκδικητων της για να χριστει και μαθηματικα πρωταθλητρια![]()
ANDREASPROEDROS (26-02-11), captain-cook (26-02-11)
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχχαχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχααχα
Γαμώ τα σπίτια σας ρεεεεεεεεεεεεε.
Faithful (26-02-11)
Ολοι νομίζω είδατε την τρομοκρατία που έζησαν και σήμερα οι παίκτες της Παναθας. Κοσμος στο γήπεδο, οι Ολυμπιακοί άναβαν καπνογόνα, πυροβολούσαν τους παικτες του Παναθα, ο διαιτητής ήταν τραγικός ακυρώνοντας παλι κανονικο γκολ του Κατσουράνη και ο επόπτης ήταν απο τον προππάπου του μέλος του Ολυμπιακού. Αίσχος. Καλώ τους Αρειαν...εεεεε... Παναθηναϊκους φιλαθλους να σκισουν τα διαρκειας τους σε ενδειξη διαμαρτυριας για την παραγκα του Μαρινάκη.
Υ.Γ. Ελπιζω να μην επιβεβαιωθουν κατι ΤΡΑΓΙΚΕΣ σκεψεις μου για αύριο...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ANDREASPROEDROS (26-02-11)
Οε οε οε οε Τζιμπρίλ Σισσεεεεεεεεεεεεεεε.
Τι ώρα θα κυκλοφορήσει η ανακοίνωση του Αδαμίδη;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τι έγινε έληξε 1-1;
Bookmarks