Dr.Red (16-02-11)
Η φουστανέλα ήταν ίδια δηλαδή με την φούστα του Σισέ και του Ρουβά! Μάλιστα...! Βγείτε λοιπόν με φούστες στον δρόμο, βάψτε τα νύχια, τα μάτια, φορέστε τακούνια και καλσόν και δεν τρέχει τίποτα...εκκεντρικό ντύσιμο θα είναι. Άσχετα με το τι δηλώνει ο καθένας, οτυ γουστάρει να φοράει γυναικεία ρούχα!
Βγήκε κι ο πιο καλοντυμένος άντρας την περασμένη χρονιά...ε ρε κατάντιαΩραίο ντύσιμο, πρότυπο για τα νέα παιδιά!
Dr.Red (16-02-11)
Δεν ξερω για εσας παιδια, εγω τον παω με χιλια τον Γαλλο. Τον παω και λογω αγωνιστικης αξιας αλλα και σαν παρουσια. Θα κανει και θα πει αυτο που εχει στο μυαλο του, ας γκρεμιζεται ολος ο κοσμος γυρω του. Εχουμε γεμισει βαρετους και γλυκαναλατους ποδοσφαιριστες. Δεν το συζητω βεβαια πως για τα ιδια λεγομενα/πεπραγμενα θα τον ειχαμε αναγαγει σε ηρωα αν φορουσε ερυθρολευκη. Και η καζουρα τωρα με την φουστα καλη ειναι, μακαρι να περιοριζοταν εως εκει.
*****8.23*****
captain-cook (16-02-11), chainsaw (16-02-11), consigliere (16-02-11), Red Sting (16-02-11), SyMpToM (16-02-11)
Παικταράς είναι και μακάρι να τον είχαμε κι ας του τον κάρφωνε μετά από κάθε προπόνηση ο Μαρινάκης! Δεν με νοιάζει τι κάνει στο κρεβάτι του, αν είναι ενεργητικός ή παθητικός αλλά απ' τη στιγμή που βγαίνει με φούστα δημόσια..θα σχολιαστεί ανάλογα! Κι επειδή είναι πρότυπο για πολλούς Παναθηναϊκούς πιτσιρικάδες, θέλω να δω τι θα τους πουν οι πατεράδες τους τώρα όταν ρωτήσουν "Μπαμπά να βάλω κι εγώ φούστα όπως ο Τζιμπρίλ?"
ΥΓ. το ίδιο κράξιμο και χειρότερο έτρωγε ο Ντάτολος Γιάννη...
Dr.Red (16-02-11)
E όχι και κατά λάθος. Συνειδητά επέλεξε την gay ομάδα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Βάλτε φούστα κι ελάτε με την όπισθεν! Στο ΦΑΛΗΡΟ δεν φοράμε φούστες...!
www.f1rstlap.com
Με βρισκεις απολυτως συμφωνο σε αυτο.η εικονα που εχω αποκομισει εγω( μιλαω σαν ανθρωπος και οχι σαν ποδοσφαιριστης) ειναι οτι ειναι ενας γαμάτος τυπος, αυτο που λεμε παιδι σπαθι.Λεει αυτα που θελει να πει χωρις να λογαριαζει τι θα πουν οι αλλοι,και πανω απο ολα ντυνεται οπως γουσταρει να ντυνεται χωρις να τον νοιαζουν τα κουτσομπολια και το τι λεει η καθε κατινα
Ο ανθρωπος ειναι εκκεντρικος και το δειχνει σε καθε ευκαιρια ειτε γηπεδικα ειτε μεσω του λογου του,αλλα πολυ περισσοτερο μεσω των ενδυμασιων του
Και εκκεντρικοι μπορει κατα τη γνωμη μου να ειναι πολυ λιγοι ανθρωποι
Τι εννοω με αυτο?
Φανταστειτε τον βυντρα η τον μυτρογλου πχ να ντυθουν ετσι πχ......
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Οσο καλοπροαιρετα και να προσπαθησει να το δει κανεις,δεν αλλαζει κατι.Γελοιοι θα δειχνουν και οι 2 τους
Συγνώμη αλλά όλο αυτό το μπούγιο με την κλαρωτή φουστίτσα δεν είναι φωτομοντάζ?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εγω στην αρχη νομιζα οτι ειναι παντελονα απο αυτην την φωτοLong Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
αλλα μαλλον ειναι φουστα τελικα.Η φωτο που ανεβασε η ελενη δε χωρα αμφιβολια.Ετσι ειναι ο συγχρονος αντρας που δε φοβαται τις αλλαγες.![]()
Phaedra (16-02-11)
Πολύς ντόρος έγινε με την πουστάρα παραμονές του ντέρμπι! Ας πάει να κάνει πιάτσα ή οτι άλλο γουστάρει, στο Καραϊσκάκη μη φορέσει φούστα αλλά για καλό και για κακό ας ξυριστεί.
Αν δεν ήταν ο Σισέ ή ήταν κάποιος άλλος στο δρόμο δεν θα μιλούσε κανείς για εκκεντρικό άνθρωπο, αλλά τώρα που μιλάμε για το απόλυτο πρότυπο για τους Παναθηναϊκούς δεν μας συμφέρει να τον πούμε αδερφή γιατί θα μας βγει τ' ονομα. Εκκεντρική είναι η Lady Gaga κι όχι ο mr. Γκαγκάς, που προσπαθεί να το παίξει άνετος. Βγείτε στους δρόμους με φούστες και θα είστε εκκεντρικοί...
καθομαστε και αναλυουμε το αυτονοητο...ελεος δηλαδη...
ας φορεσουν ολοι παναθηναικοι φουστα και μετα ας κανουν τους αντρες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και φυσικά δείχνει γελοιος ο Σίσε με τη φούτσα.
Το να είναι κάποιος εκκεντρικός δεν σημαίνει ότι είναι και μοντέρνος,η ότι είναι ωραίος.Το ντύσιμο είναι ένα δείγμα του χαρακτήρα μας.Μπορεί να δεις τον συντηρητικό,τον έξαλλο,τον εκκεντρικό,το τσόλι,τη πουτάνα,τον επιδειξία κλπ.Πολλές φορες δείχνει και τη σεξουαλική μας διάθεση η τάση.Τώρα αυτή η μόδα (χωρίς να είμαι συντηρητικός καθόλου) με τους μετροσεξουαλικους δεν μου λέει τίποτα.Δείχνει αναποφάσιστους (προσωπική άποψη).Άλλο εκκεντρικός άλλο μοντέρνος.Αν φοράει κάποιος άντρας ας πούμε παπούτσια Alexander Mc Queen, τον κάνει εκκεντρικό,αλλα αν φοράει γόβες Manolo Blahnik τον κάνει γελοιο.Η φάση με τη φούστα και τους άντρες είναι γελοίο δεν είναι ούτε μοντέρνο ούτε εκκεντρικό.Άλλωστε έχει απορριφθεί από όλους τους μεγάλους σχεδιαστές.Ο Σίσε δείχνει γελοίος στη φούστα,τώρα αν θέλει η εκφράζει κάτι που δεν έχει η ψάχνει με γεια του και χαρά του.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Επειδή δεν έχουν όλα τα παιδιά Facebook.....
"Οοοο το φουστάνι του Cisse είναι μακρύυυυυ... Από μικρός του άρεσε να είναι Τραβεστί, με τον Govou γαμιόταν στην Παραλιακή!!!! Οοοο το φουστάνι του Cisse είναι μακρύυυυυ...για τρίτο πόδι λέγατε, προέκυψε μουνί, πείτε της παλιόπουστρας να πάει να γαμηθεί!!!"
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Στους "καλούς" όλα συγχωρούνται.
Είναι η επιβράβευση για τις προσπάθειες τους.
Αν μαθαίνατε ότι ο Τζόλε είναι αδερφή θα τον βγάζατε από τα είδωλα της ομάδας;
Πείτε "ΟΧΙ" στη Βαζελοχανουμοποίση. Πείτε όχι στη "ΓΑΥΡΟΣ".
Δεν θα κλαιγόμαστε ποτέ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Α, ρε κατακαημένε Νικηταρά!
Ερημε Οδυσσέα Ανδρούτσο!
Αν ξέρατε πως κάποια μέρα θα σας σύγκριναν με τον....Ντζιμπρίλαρο, σιγά μη κάνατε Επανάσταση!
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΤΟ ΣΠΑΘΙ
ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΝΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΟΥ Η ΦΟΥΣΤΑ Η ΚΛΑΡΩΤΗ!
πλακωθηκαν λεει Βουμσονγκ-Λετο
μια ωραια ατμοσφαιρα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks